Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

Χιόνια και τσουχτερό κρύο: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο

TechTeam από TechTeam
16/12/2023 01:52
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
68
SHARES
144
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Βροχερός αναμένεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ χιόνια προβλέπονται στα ορεινά.

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού για το επόμενο 48ωρο, με βασικά χαρακτηριστικά του καιρού τους θυελλώδεις ανέμους και τα χιόνια. Ήδη, περιοχές σε Φλώρινα, Γρεβενά, Μέτσοβο, Καστοριά έχουν ντυθεί στα λευκά.

Στην κεντρική Μακεδονία, η Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση κάλεσε τους οδηγούς που κινούνται σε Ημαθία, Πέλλα και Πιερία να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συγκεκριμένα:

Ημαθία: Στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο οδικό δίκτυο των Δήμων Βέροιας και Νάουσας.
Πέλλα: Σε όλο το οδικό δίκτυο.
Πιερία: Στο ημιορεινό και ορεινό οδικό δίκτυο.

Live η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία το επόμενο 48ωρο -Χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων:

στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Τρικάλων (διασταύρωση Καρπερού), από το 5ο χλμ. έως το 30ο χλμ.
στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Σαμαρίνας, από το 5ο χλμ. έως το 54ο χλμ. στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Χ/Κ Βασιλίτσας, από το 5ο χλμ. έως το 50ο χλμ.
στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Ζιάκα-Περιβολίου, από το 5ο χλμ. έως το 45ο χλμ.
στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Κρανιάς, από το 5ο χλμ. έως το 35ο χλμ. στο λοιπό ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Γρεβενών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων:

στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ.
στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Αμυνταίου (Κλεισούρα), από το 26ο χλμ. έως το 32,6ο χλμ.
στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων, από 97ο χλμ. έως το 113,5ο χλμ. καθώς και σε όλο το ορεινό επαρχιακό και ορεινό δημοτικό δίκτυο του Δήμου Καστοριάς.
στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς- Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 38ο χλμ. έως το 48ο χλμ. καθώς και σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Νεστορίου.
στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Άργους Ορεστικού.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του κάθετου άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού, Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, διεξάγεται κανονικά.

Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.

Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων:

στην Επαρχιακή Οδό Φλώρινας– Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ.
στην Εθνική Οδό Φλώρινας- Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), από το 15ο έως το 28ο χλμ.
στην Επαρχιακή Οδό Φλώρινας- Άνω Κλεινών- Ακρίτα (διασταύρωση με Εθνική Οδό Φλώρινας- Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής), από το 16ο χλμ. έως το 22ο χλμ. στη Παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας- Έδεσσας (μέσω Κέλλης), από το 25ο χλμ. έως 35ο χλμ.
στην Επαρχιακή οδό Αετού- Νυμφαίου, από το 4ο έως το 9ο χλμ.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας, καθώς και στο υπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Στην ανατολική χώρα βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και στα ημιορεινά της Κεντρικής και της Βόρειας χώρας, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 με 8 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές. Στην ανατολική χώρα και κυρίως στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, το βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν τη Χαλκιδική τα φαινόμενα θα είναι κατα τόπους ισχυρά ως και το απόγευμα. Μετά το απόγευμα τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν και σε αυτές τις περιοχές.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και στα ημιορεινά της Κεντρικής και της Βόρειας χώρας, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Ύφεση των χιονοπτώσεων αναμένεται τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στα δυτικά 6 με 7 και στα ανατολικά και τα νότια 7 με 8 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Συγκεκριμένα, στα βόρεια θα κυμανθεί από 0 έως 8, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 05 έως 15 και στη νησιωτική χώρα από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια. Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (περίπου από 200μ). Υφεση των φαινομένων το βράδυ.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και κυρίως στις θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που τις πρώτες ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε ανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στην Εύβοια και ύφεση των φαινομένων το απόγευμα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά.
Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 7 και στις θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές τοπικά 8 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους 6 με 8 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Στα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ. Το βράδυ και στα νότια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα Δωδεκάνησα από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πρόσκαιρα τα ξημερώματα θα είναι έντονες. Χιονοπτώσεις στη Πάρνηθα και τη Πεντέλη.
Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά. Βελτίωση αναμένεται από αργά το βράδυ.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 06 βαθμούς Κελσίου.
Meteo: Πυκνές χιονοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι
Από την πλευρά του, το Meteo αναφέρει ότι το Σάββατο 16/12 έντονη κακοκαιρία θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Οι ισχυρότερες βροχοπτώσεις θα εντοπίζονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, σε ημιορεινά τμήματα της Κεντρικής Ελλάδας και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο.

Πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη, οι οποίες θα επηρεάσουν πεδινές περιοχές στα βορειότερα τμήματα των περιοχών αυτών καθώς και πεδινά τμήματα του Έβρου.

Στον χάρτη 3 δίνεται το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος χιονιού στη χώρα μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής 17/12.

Τοπικά θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη πτώση, της τάξης των 8-12 βαθμών σε ολόκληρη τη χώρα.

 

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: καιρός

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Καιρός: Καύσωνας διαρκείας μέχρι την Τετάρτη

24/08/2026 | 06:00
Featured

Έντονη θα είναι η ζέστη στη χώρα και σήμερα Κυριακή

23/08/2026 | 06:00
Featured

Σε τροχιά καύσωνα η Ελλάδα: Πού θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

22/08/2026 | 21:00
Featured

Παρατεταμένος καύσωνας: Ισχυροί άνεμοι και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

22/08/2026 | 15:32
Load More
Επόμενο Άρθρο

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε πιθανή πώληση 35 Black Hawk ελικοπτέρων στην Ελλάδα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ!! ΤΑ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ! 3 ΣΥΝΤΑΓΕΣ !!!!

    784 shares
    Share 314 Tweet 196
  • Πληρωμές αγροτών 2026: Οι κρίσιμες ημερομηνίες για ΟΣΔΕ, επιδοτήσεις και διορθώσεις – Ποιοι κινδυνεύουν να τις χάσουν 

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα – Σε έξαρση για ακόμη 2 με 3 εβδομάδες

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • ΔΕΘ 2026: Η Θεσσαλονίκη γίνεται αφετηρία της μάχης για τις κάλπες – Τι ετοιμάζουν τα κόμματα με το βλέμμα στις εκλογές

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο – Ταμείο Ανάκαμψης και Νέο Χωροταξικό στην ατζέντα

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μητσοτάκης για Τουρκία: Διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση – Δεν αφήνουμε απειλές να καθορίσουν τις αποφάσεις μας

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Γιορτή σήμερα 23 Αυγούστου, εορτολόγιο: Άγιος Λούππος

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch