+11
°
C
Μεγ.:+11
Ελάχ.:+6
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Tilegrafimanews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews
Αρχική HOT NEWS
Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsαγρότεςΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΜΚΑΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2023ΟΠΕΚΕΠΕ NEWSΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΠΕΚΕΠΕ ΟΣΔΕΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑ

Έχουμε ΝΕΑ…!! ΕΚΤΑΚΤΟ για ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ ΟΠΕΚΕΠΕ – Λίγες ώρες απέμειναν για τις ΠΛΗΡΩΜΕΣ στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΕΚΑ !!

Δελτίο αγροτών!

Newsroom από Newsroom
28/05/2023 20:45
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
ΝΕΑ 11/7- Έκτακτη είδηση : Καλοκαιρινό σοκ για τους αγρότες με την κοροενίσχυση και Επιστρεπτέα – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ
495
SHARES
1.1k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Έχουμε ΝΕΑ…!! ΕΚΤΑΚΤΟ για ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) – Λίγες ώρες απέμειναν για τις ΠΛΗΡΩΜΕΣ στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΚΑΙ ΟΠΕΚΑ !! – Ενημερωθείτε αναλυτικά!

Αγροτικά νέα – Συντάξεις: Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα αρκεί το χαρτί πιστοποίησης µε οποιαδήποτε ηµεροµηνία (βάσει του Καν. (ΕΕ) 2018/848 για τη βιολογική παραγωγή) για να είναι κάποιος δικαιούχος του πριµ, το οποίο µάλιστα δεν δένει µε πολυετείς δεσµεύσεις τους αγρότες σε αντίθεση µε το ΠΑΑ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ-Καταγγελία – ΦΩΤΙΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ!Πως χάθηκαν τα λεφτά – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ …..ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

ΝΕΑ LIVE -EIΔΗΣΕΙΣ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10.000 ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΣΕΠ!! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΗΡΘΑΝ …!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

∆ηλαδή, φέτος θεωρητικά ένας καλλιεργητής σιτηρών που έσπειρε το Νοέµβριο, θα πληρωθεί κανονικά εφόσον εξασφαλίσει χαρτί πιστοποίησης και του χρόνου µπορεί να κάνει πίσω. Και εδώ µιλάµε για πριµ που φτάνει τα 57 ευρώ στη µηδική, τα 12 ευρώ στα χειµερινά σιτηρά και τα 49 ευρώ στα ψυχανθή (βλ. πίνακα).

4_pin_46

Ψάχνουν να το «µαζέψουν»

Προς το παρόν, σύµφωνα µε το ρεπορτάζ του Agronews.gr, οι εταιρείες πιστοποίησης τηρούν στάση αναµονής και σε σχετικά ερωτήµατα αγροτών απαντάνε πως περιµένουν τις εφαρµοστικές αποφάσεις που θα είναι και αυτές που θα ορίσουν τους όρους της επιδότησης. Οι ζυµώσεις πάντως συνεχίζονται από πλευράς ΥΠΑΑΤ για να δουν πώς και αν µπορούν να το «µαζέψουν» καθώς αντιλαµβάνονται οι υπηρεσιακοί πως έτσι όπως έχει διαµορφωθεί το µέτρο θα ξεφύγει. Προφανώς αυτό το «µάζεµα» θα αφορά την ηµεροµηνία πιστοποίησης και την υποχρέωση να έχουν περάσει οι παραγωγοί το στάδιο µετατροπής (πλήρης βιολογική πιστοποίηση).

∆εν είναι τυχαίο άλλωστε πως στο τελευταίο Συµβούλιο Γεωργίας τον περασµένο Απρίλιο, ο γενικός γραµµατέας Αγροτικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας ζήτησε ειδικά για τα οικολογικά προγράµµατα (νέο πρασίνισµα) να προβλεφθεί διαδικασία άµεσων τροποποιήσεων µε απλή κοινοποίηση στην Επιτροπή. ∆ηλαδή, να µην περιµένει η Ελλάδα ως τον Οκτώβριο για την τροποποίηση της ΚΑΠ και να µπορέσει να αλλάξει τους όρους ένταξης σε κάποιες δράσεις, όπως είναι η Βιολογική Γεωργία. Ο χρόνος βέβαια πιέζει ασφυκτικά καθώς οι αιτήσεις ΟΣ∆Ε βρίσκονται ήδη σε (κάποιο) δρόµο, και µέσω αυτών θα γίνει η δήλωση των δράσεων για το νέο πρασίνισµα, µε την εφαρµοστική απόφαση να µην έχει ακόµη εκδοθεί.

Ακραίο σενάριο αναβολή για 2024

Υπάρχει βέβαια και το ακραίο σενάριο, τελικώς η διατήρηση των Βιολογικών να πάρει αναβολή για το 2024, ώστε να υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος να τροποποιηθεί το Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ και να µπορούν να µπουν µόνο στη δράση όσοι έχουν τελειώσει πλήρως την περίοδο µετάβασης. Το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, καθώς οι αρµόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ στοχεύουν στην όσο το δυνατόν µεγαλύτερη απορροφητικότητα των κονδυλίων του πρασινίσµατος.

Αιτήσεις Οκτώβριο;

Εκτιµάται πως ακόµη µία λύση στο να µπει µία τάξη στο νέο πρασίνισµα θα είναι το ΟΣ∆Ε να παραµείνει ανοιχτό µόνο για τα eco-schemes για αιτήσεις Οκτώβριο-Νοέµβριο ώστε να µπορέσουν να διαµορφωθούν καλύτερα.

Έχουμε ΝΕΑ…!! ΕΚΤΑΚΤΟ για ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ ΟΠΕΚΕΠΕ – Λίγες ώρες απέμειναν για τις ΠΛΗΡΩΜΕΣ στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΕΚΑ !! – Ημερομηνίες πληρωμής!

Οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Ιουνίου 2023 είναι οι εξής:

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, για αποφυγή συνωστισμού (όπως τους προηγούμενους μήνες)

ΝΕΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 

Πτωτική πορεία κατέγραψαν τον Απρίλιο οι συνταξιοδοτικές αποφάσεις που βρίσκονται σε αναμονή, αν και τα στοιχεία του ΕΦΚΑ δείχνουν να παραμένουν σημαντικές εκκρεμότητες, σε κύριες, επικουρικές, αλλά και στα εφάπαξ και την παράλληλη ασφάλιση.

Ακριβέστερα, όπως προκύπτει υπάρχουν 21.114 αιτήσεις για καταβολή κύριας σύνταξης σε εκκρεμότητα που αφορούν το 2022 και άλλες 4.000 που προέρχονται από το 2021, με τις τελευταίες να αφορούν πολύ ειδικές περιπτώσεις. Οι περιπτώσεις του 2021, αφορούν σύνθετες συνταξιοδοτικές υποθέσεις με ιδιαιτερότητες όπως –μεταξύ άλλων- μη διευθετημένες οφειλές, δικαστικές εκκρεμότητες, απουσία ιατρικής γνωμάτευσης σε αναπηρικές συντάξεις, μη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

Οι ημερομηνίες πληρωμής (με ΑΜΚΑ) των συντάξεων ΙΚΑ Ιουνίου 2023 είναι:

  • Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΧΑΡΗ -ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΑΦΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)

  • Ο ΟΑΕΕ (www.oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023
  • Ο ΟΓΑ (www.oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

 




Συντάξεις Δημοσίου (πληρωμή με ΑΜΚΑ):

  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2023 την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Ιουνίου 2023 όπως το Δημόσιο. Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιουνίου 2023 θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο.

Κάτω από τα 1.000 ευρώ οι 7 στις 10 νέες κύριες συντάξεις

Ολοένα και μικρότερες είναι οι κύριες συντάξεις που χορηγούνται, καθώς από τα στοιχεία του συστήματος «Ήλιος» προκύπτει ότι το 71,5% είναι κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Με τον ΕΦΚΑ να δίνει πλέον σαφώς έμφαση στον περιορισμό των επικουρικών συντάξεων, αφού σχεδόν τα 2/3 των 40.887 που εκδόθηκαν τον Απρίλιο -ακριβέστερα οι 27.165- ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι νέες απονομές αποδίδουν σαφώς μικρότερα ποσά σε σχέση με το παρελθόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το σύνολο των 2.792.825 κύριων συντάξεων που χορηγήθηκαν κατά τον συγκεκριμένο μήνα, το 42,48%, δηλαδή 1.171.457, κυμάνθηκε από 500 έως 1.000 ευρώ. Ακόμα χειρότερα για άλλες 801.446 κύριες συντάξεις (ποσοστό 29,02%) που κινούνται αισθητά κάτω από το όριο φτώχειας, αφού δεν υπερβαίνουν ούτε τα 500 ευρώ τον μήνα. Διαπιστώνεται ταυτόχρονα ότι το 37,2% των κύριων συντάξεων γήρατος ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

Σε απόλυτους αριθμούς, τα στοιχεία του συστήματος «Ήλιος» δείχνουν ότι το μέσο εισόδημα από κύριες συντάξεις βρίσκεται στα 788,14 ευρώ μικτά, ενώ αντίστοιχα για τις επικουρικές είναι στα 195,83 ευρώ και για τα μερίσματα στα 109,81 ευρώ. Οι συνταξιούχοι ανέρχονται σε 2.471.877 άτομα. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι ηλικίας 71 – 75 ετών (458.622 ή 18,6% του συνόλου), με το εισόδημά τους από συντάξεις (κύριες και επικουρικές) να είναι κάπως υψηλότερο του μέσου όρου, δηλαδή να ανέρχεται στα 1.014,47 ευρώ.

Παρατηρείται πως το 27,6% των συνταξιούχων είναι ηλικίας άνω των 81 ετών, το 35,6% κυμαίνεται μεταξύ 71 και 80 ετών, το 33,9% μεταξύ 51 και 70 ετών, ενώ μόλις το 1,3% είναι συνταξιούχοι ηλικίας μικρότερης των 25 ετών. Συνταξιούχοι ηλικίας μεταξύ 61-70 ετών λαμβάνουν τα υψηλότερα ποσά σύνταξης. Ακριβέστερα, οι συνταξιούχοι ηλικίας 61-65 ετών (262.294 άτομα) έλαβαν τον Απρίλιο εισόδημα από συντάξεις στα επίπεδα των 1.076,08 ευρώ κατά μέσο όρο. Έπονται οι συνταξιούχοι ηλικίας 66 – 70 ετών (424.076 άτομα), οι οποίοι έλαβαν τον ίδιο μήνα, κατά μέσο όρο, 1.054,4 ευρώ.

Εσκασε ΤΩΡΑ! Με…. ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, ΟΤΕ και Δημόσιο και ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τώρα σωθήκαμε!!ΕΚΤΑΚΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ LIVE! Το πρώτο ΦΕΚ για ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ !!


Δείτε επίσης.

Προηγούμενο Άρθρο

Η συνάντση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ στην Πειραιώς

Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 29 Μαΐου, εορτολόγιο: Αγία Θεοδοσία η Οσιομάρτυς η Κωνσταντινουπολίτισσα

ΣχετικάΆρθρα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ …..ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ …..ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

από Newsroom
26/09/2023 | 19:55

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!! ΑΓΡΟΤΕΣ 2023 - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: ...

108.229 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΣΕΠ ! Γραπτός διαγωνισμός 2023- ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις !!!

ΝΕΑ LIVE -EIΔΗΣΕΙΣ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10.000 ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΣΕΠ!! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΗΡΘΑΝ …!!

από Newsroom
26/09/2023 | 14:10

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10.000 ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΣΕΠ (asep.gr)!! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΗΡΘΑΝ …!! - Τρέξτε να προλάβετε!...

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΡΑ!!! ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΑΜΕΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ !!!

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΡΑ!!! ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΑΜΕΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ !!!

από Newsroom
26/09/2023 | 13:41

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΡΑ!!! ΕΦΚΑ, ΟΓΑ(oga.gr), ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΑΜΕΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ !!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Από σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η καταβολή των...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!! ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΟΑΕΕ! ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΤΜ!! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!

από Newsroom
26/09/2023 | 13:16

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!! ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΟΑΕΕ! ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΤΜ!! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΓΙΑ...

Πήρε την ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!! Χαράς ευαγγέλια για τους ΑΓΡΟΤΕΣ!! 4,06 στην Κρήτη ΟΠΕΚΕΠΕ-250 επιταγή ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!! ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ!!!

από Newsroom
26/09/2023 | 13:03

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!! ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)- ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr),...

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ LIVE!!!  ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ!!!

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ LIVE!!! ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ!!!

από Newsroom
25/09/2023 | 14:01 - Ενημέρωση 26/09/2023 | 12:23

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ LIVE!! ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ(oga.gr), ΝΑΤ(nat.gr), ΑΜΕΑ!!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Ο νέος τρόπος πληρωμής από τον...

Load More
Επόμενο Άρθρο
Γιορτή σήμερα 29 Μαΐου, εορτολόγιο: Αγία Θεοδοσία η Οσιομάρτυς η Κωνσταντινουπολίτισσα

Γιορτή σήμερα 29 Μαΐου, εορτολόγιο: Αγία Θεοδοσία η Οσιομάρτυς η Κωνσταντινουπολίτισσα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Μπόνους αντικατάστασης βάμβακος 26 ευρώ – Διπλάσια συνδεδεμένη και βελτίωση εδαφών

    ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Μπόνους αντικατάστασης βάμβακος 26 ευρώ – Διπλάσια συνδεδεμένη και βελτίωση εδαφών

    5291 shares
    Share 2116 Tweet 1323
  • ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!! ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΟΑΕΕ! ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΤΜ!! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!

    276 shares
    Share 110 Tweet 69
  • ΝΕΑ LIVE -EIΔΗΣΕΙΣ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10.000 ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΣΕΠ!! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΗΡΘΑΝ …!!

    239 shares
    Share 96 Tweet 60
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ …..ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

    224 shares
    Share 90 Tweet 56
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!! ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ!!!

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
Tilegrafimanews

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας επιδόματα θέσεις εργασίας καιρός σαν σήμερα
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch