Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE: Ξεμπλοκάρονται πληρωμές για 60.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ!!

Ευχάριστες ειδήσεις για τους συνταξιούχους!

Newsroom από Newsroom
08/05/2023 10:53
Ενημερώθηκε: 08/05/2023 20:19:12
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
1.9k
SHARES
4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE: Ξεμπλοκάρονται πληρωμές για 60.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr)- ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΝΕΑ!! – Ενημερωθείτε αναλυτικά!Αγροτικά νέα – Συντάξεις:  Ξεμπλοκάρονται πληρωμές επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ για 30.000 συνταξιούχους του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Η λίστα αναμονής έχει ήδη μειωθεί και στόχος του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) είναι έως το καλοκαίρι να έχουν μηδενιστεί οι εκκρεμότητες που έχουν περάσει τους 3 μήνες χωρίς απόφαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!! Τι έρχεται για τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪ́ΟΥ 2023 ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΑΜΕΑ!

Σε σύνολο 85.000 επικουρικών που είναι στη λίστα των εκκρεμοτήτων (πέραν του τριμήνου) έχουν εκκαθαριστεί οι 40.000, με ισάριθμες απονομές συντάξεων στο πρώτο τρίμηνο του 2023. Οι υπόλοιπες 45.000 επικουρικές αλλά και όσες νέες αιτήσεις περάσουν στις καθυστερήσεις πέραν του τριμήνου θα επιδιωχθεί να εκδοθούν έως τον Αύγουστο, δηλαδή μέσα στο προσεχές τετράμηνο.

Από τις 45.000 επικουρικές που εκκρεμούν οι 14.000 είναι του Δημοσίου και οι υπόλοιπες 31.000 από ταμεία του ιδιωτικού τομέα. Ο ΕΦΚΑ σχεδιάζει να τις εκκαθαρίσει με πληρωμές σε δυο δίμηνα.

Μέσα στο δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου προγραμματίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, να εκδώσει 14.000 επικουρικές από ταμεία του Δημοσίου (ΤΕΑΔΥ και ΤΑΔΚΥ) και επεξεργάζεται άλλες 12.000 από ταμεία του ιδιωτικού τομέα για τις οποίες υπάρχει διαδοχική ασφάλιση, ενώ τρέχουν και πληρωμές για 2.000 εφάπαξ αυτή την εβδομάδα και άλλα 3.000 εντός του Μαΐου. Συνολικά στο ταμείο κατά κύματα θα σπεύσουν για πληρωμή περίπου 30.000 συνταξιούχοι, που περιμένουν είτε επικουρική είτε εφάπαξ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE: Ξεμπλοκάρονται πληρωμές για 60.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ!!

Στο επόμενο δίμηνο (Ιούλιος-Αύγουστος) θα εκκαθαριστούν οι υπόλοιπες 21.000 αιτήσεις (από το στοκ των 45.000) ώστε να μηδενιστούν οι παλιές εκκρεμότητες.

Στο στοκ αυτό υπάρχουν και περίπου 2.000 επικουρικές από το ΤΣΜΕΔΕ για τις οποίες μέχρι στιγμής η έκδοσή τους φαντάζει αδύνατη διότι ο κλάδος επικούρησης για το ταμείο των μηχανικών δεν ήταν υποχρεωτικός, όπως για τους μισθωτούς ΙΚΑ και Δημοσίου, με αποτέλεσμα σήμερα να ψάχνουν οι υπηρεσίες χρόνους ασφάλισης στο πρώην ΤΣΜΕΔΕ και να μη βρίσκουν επαρκή στοιχεία!

Στη λίστα αναμονής για επικουρική σύνταξη υπάρχουν αιτήσεις ακόμη και από το 2014 και ο κυριότερος λόγος που τόσα χρόνια δεν είχαν εκδοθεί οι περισσότερες από τις επικουρικές που ήταν σε αναμονή ήταν επειδή οι συνταξιούχοι θα έπρεπε να πάρουν πρώτα την οριστική απόφαση με την κύρια σύνταξη που και αυτή είχε πάει πίσω!

Το όλο σύστημα απονομών ξεμπλόκαρε τα δυο τελευταία χρόνια με την έκδοση άνω των 500.000 κύριων συντάξεων οπότε άνοιξε ο δρόμος για να αρχίσουν να βγαίνουν και οι επικουρικές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, ανάμεσα στις 14.000 εκκρεμείς επικουρικές του Δημοσίου υπάρχουν και 84 συνταξιούχοι που έχουν αιτήσεις ακόμη και από το 2014.

Το «θετικό» της πολύχρονης αναμονής στις επικουρικές είναι ότι αυξάνονται οι αναδρομικές συντάξεις που θα πάρουν οι συνταξιούχοι.

Για παράδειγμα, συνταξιούχος με αίτηση επικουρικής σε αναμονή από το 2017 έχει λαμβάνειν αναδρομικές συντάξεις για 6 χρόνια (72 μήνες). Αν το ποσό βγει στα 220 ευρώ, θα πάρει αναδρομικά 15.840 ευρώ.

Για την επίσπευση των πληρωμών στις εν αναμονή επικουρικές το υπουργείο Εργασίας ψήφισε διάταξη που προβλέπει να βγαίνουν αποφάσεις-«εξπρές» στους συνταξιούχους που έχουν πάρει την κύρια σύνταξη και πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις για να πάρουν την επικουρική με 15ετία μαζί ή χωρίς διαδοχική ασφάλιση και συμπληρωμένη ηλικία συνταξιοδότησης.

Στο εφάπαξ οι απονομές εξελίσσονται γρήγορα. Ηδη, όπως πρώτος αποκάλυψε ο «Ελεύθερος Τύπος» στις 19 Απριλίου, ο ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) κατέβαλε στα τέλη Απριλίου τα καθυστερούμενα εφάπαξ σε 7.500 συνταξιούχους του Δημοσίου (κυρίως εκπαιδευτικούς) με το μέσο ποσό ανά δικαιούχο στα 26.400 ευρώ. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε.Τ.» της Κυριακής, πληρώνονται τα εφάπαξ σε άλλους 2.000 συνταξιούχους του Δημοσίου, με τον μέσο όρο να ανεβαίνει στα 33.000 ευρώ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE: Ξεμπλοκάρονται πληρωμές για 60.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ!!Τα νέα ποσά με 25 έως 40 έτη ασφάλισης

Ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής επεξεργάστηκε και δημοσιεύει σήμερα τα νέα ποσά επικουρικών συντάξεων για συνταξιούχους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα με 25 έως 40 έτη ασφάλισης. Σύμφωνα με τους σχετικούς πίνακες:

  • Ασφαλισμένος του Δημοσίου με 40 έτη εισφορών, ηλικία 62, με μισθό 2.300 ευρώ θα πάρει επικουρική 339 ευρώ προ φόρου. Με μισθό 1.940 ευρώ και ηλικία 62 ετών θα πάρει επικουρική 282,87 ευρώ.
  • Ασφαλισμένος του Δημοσίου με 27 έτη εισφορών, ηλικία 67 και συντάξιμο μισθό 1.500 ευρώ θα πάρει πλήρη επικουρική 151,38 ευρώ προ φόρου. Αν βγήκε στα 62, όμως, θα την πάρει μειωμένη, με ποσό 133,42 ευρώ.
  • Ασφαλισμένος του Δημοσίου με 37 έτη εισφορών, ηλικία 65 και συντάξιμο μισθό 1.940 ευρώ θα πάρει πλήρη επικουρική 266,24 ευρώ προ φόρου, ενώ στα 67 θα πάρει 270,12 ευρώ.
  • Ασφαλισμένος σε ταμείο ιδιωτικού τομέα (π.χ. ΙΚΑ) που έχει 25 έτη εισφορών και ηλικία 67, με μισθό 1.200 ευρώ, θα πάρει επικουρική 116,21 ευρώ. Με τον ίδιο μισθό και ηλικία 62 ετών θα πάρει μειωμένη επικουρική 99,45 ευρώ.
  • Ασφαλισμένος για επικουρική στο ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ με 35 έτη εισφορών, ηλικία 67 και συντάξιμο μισθό 1.700 ευρώ θα πάρει επικουρική 229,77 ευρώ.
  • Ασφαλισμένος για επικουρική στο ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ, που έχει 40 έτη εισφορών και ηλικία 67, με μισθό 2.100 ευρώ θα πάρει επικουρική 327,60 ευρώ προ φόρου. Με τον ίδιο μισθό και ηλικία 65 ετών θα πάρει επικουρική 322,69 ευρώ και με ηλικία 62 θα πάρει επικουρική 316,51 ευρώ που λόγω 40ετίας θα είναι πλήρης και όχι μειωμένη.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE: Ξεμπλοκάρονται πληρωμές για 60.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ!! – Aγρότες ενημερωθείτε!

Ολοκληρώθηκαν οι συμπληρωματικές πληρωμές συνδεμένων ενισχύσεων φυτικής παραγωγής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ύψους 7,5 εκ ευρώ.

Οι πληρωμές αυτές αφορούν σε 17.017 παραγωγούς σε όλη τη χώρα και συγκεκριμένα αφορούν τις εξής συνδεμένες ενισχύσεις:

  • 1) Της σταφίδας, καταβλήθηκε σε 4.723 παραγωγούς το ποσό των 3,8 εκ ευρώ
  • 2) Των σανοδοτικών, καταβλήθηκε σε 6.024 παραγωγούς το ποσό των 1,9 εκ ευρώ
  • 3) Των πρωτεϊνούχων, καταβλήθηκε σε 4.931 παραγωγούς το ποσό των 1,4 εκ ευρώ
  • 4) Των οσπρίων, καταβλήθηκε σε 1.159 παραγωγούς το ποσό των 0,4 εκ ευρώ

Με τα ποσά αυτά οι συνολικές πληρωμές συνδεμένων ενισχύσεων που κατέβαλε ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) από τις 28.4.2023 έως τις 3.5.2023 σε 66.516 γεωργούς και κτηνοτρόφους ανήλθε στα 90 εκ. ευρώ

Εν αναμονή των ελέγχων για τα βοοειδή

Αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων για τον αριθμό βοοειδών που εξαιρέθηκαν από την τελευταία πληρωμή της συνδεδεμένης βοείου.

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει εξαιρεθεί ένας αριθμός ζώων, για τον οποίο κατά την λήψη των στοιχείων τους από την Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ), υπήρξαν αναντιστοιχίες στις καταχωρίσεις ενωτίων σε σχέση με την χρονική περίοδο παραμονής τους στην εκμετάλλευση.

Για τα ζώα αυτά ενώ είχαν περιληφθεί αρχικά στον υπολογισμό της τιμής ενίσχυσης, δεν καταβλήθηκε ενίσχυση. Μετά τους ελέγχους και προσδιορισμό εκ νέου του τελικού αριθμού επιλέξιμων ζώων, θα γίνει επαναπροσδιορισμός της τιμής ενίσχυσης και θα ακολουθήσει συμπληρωματική πληρωμή σε όλους τους δικαιούχους.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανακοινώθηκαν οι ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ – ΟΠΕΚΕΠΕ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΓΑ, ΑΜΕΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE!! Έως 28/4/2023 η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΟΠΕΚΕΠΕ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ!!

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕΕΦΚΑΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΑ ΤΩΡΑΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2023ΟΠΕΚΕΠΕ NEWSΟΠΕΚΕΠΕ ONLINEΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪΟΥΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Πάρκο Ελληνικού: «Το 80% που ήταν άσφαλτος μετατρέπεται σε πράσινο-Πάρκο για 1000 χρόνια»

Επόμενο Άρθρο

Ανδρουλάκης: Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τελειώσουν το ΠΑΣΟΚ, δεν θέλουν τις συνεργασίες αλλά τις ψήφους σας

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

23/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

23/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

22/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι Θα Πληρωθούν, Ποιοι Τα Χάνουν –Ραγδαίες εξελίξεις  για ΕΑΣ και Εφάπαξ

22/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

22/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

22/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

Κοινωνικός τουρισμός για συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ: Νέο πρόγραμμα με έως 12 διανυκτερεύσεις και τα νέα για τις συντάξεις 

18/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! Εισπρακτικές στις αυλές του φτωχού αγρότη – Τηλεφωνικές οχλήσεις από ιδιωτικές εταιρείες για χρέη στον ΕΦΚΑ

18/04/2025 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ανδρουλάκης: Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τελειώσουν το ΠΑΣΟΚ, δεν θέλουν τις συνεργασίες αλλά τις ψήφους σας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    447 shares
    Share 179 Tweet 112
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    384 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    266 shares
    Share 106 Tweet 67
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    272 shares
    Share 109 Tweet 68
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    242 shares
    Share 97 Tweet 61
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι Θα Πληρωθούν, Ποιοι Τα Χάνουν –Ραγδαίες εξελίξεις  για ΕΑΣ και Εφάπαξ

    239 shares
    Share 96 Tweet 60
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch