Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ VOUCHER LIVE!!!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Newsroom από Newsroom
30/06/2023 09:16
Ενημερώθηκε: 30/06/2023 09:18:49
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
296
SHARES
629
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (dypa.gr) VOUCHER LIVE!!! – Αναλυτικές πληροφορίες!
NEWS: Από το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου ξεκινά η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών για τις ενισχύσεις της βασικής, του πρασινίσματος και των γεωργών νεαρής ηλικίας καθώς και οι πληρωμές των συνδεδεμένων καθεστώτων, Μικρών Νησιών Αιγαίου, των ειδικών ενισχύσεων, των αγροπεριβαλλοντικών μέτρων, της βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας και της εξισωτικής ύψους περί τα 200 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Έκτακτο ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ !! ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΠΡΙΜ ΕΩΣ 43.000 Ευρώ ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023!!!

 

site_2

Όπως αναφέρεται από τον οργανισμό, «συνολικά θα εκκαθαριστούν και θα πληρωθούν 56 καθεστώτα και ως εκ τούτου, λόγω του μεγάλου πλήθους των πληρωμών, οι πιστώσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα ολοκληρωθούν σταδιακά, σημειώνει το agronews.gr. Το σύνολο των πληρωμών αφορά 630.000 δικαιούχους, οι οποίοι μπορεί να είναι δικαιούχοι σε ένα ή και περισσότερα καθεστώτα».

Στην ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ τονίζονται τα εξής:

Διοικητικές Πράξεις: Στην παρούσα πληρωμή θα συμπεριληφθούν τα ΑΦΜ που εμπλέκονται σε διοικητική πράξη των οποίων έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μηχανογραφικά από τον Οργανισμό. Για όσους δικαιούχους δεν συμπεριληφθούν σε αυτή την πληρωμή θα υπάρξει η δυνατότητα νέας συμπληρωματικής πληρωμής, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και με ακρότατο χρονικό σημείο την 15η Οκτωβρίου 2023.

Δεσμεύσεις Εθνικού Αποθέματος: Από τα 5.400 ΑΦΜ που έχουν δεσμευθεί για το Εθνικό Απόθεμα των ετών 2021-2022, δικαιολογητικά απόδειξης της νόμιμης κατοχής έχουν επισυνάψει 1.900 δικαιούχοι από τους οποίους θα συμπεριληφθούν στην παρούσα πληρωμή μόνο όσοι έχουν αξιολογηθεί θετικά κατόπιν ελέγχου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και δεν υπάρχει εκκρεμότητα στον έλεγχο νομιμότητας.

Οι εντολές πληρωμής στη Διαύγεια

Το δρόμο για την πληρωμή άνοιξε η δημοσίευση στη Διαύγεια μιας σειράς εντολών πληρωμής για τα προγράμματα. Κάτι παραπάνω από 40 εκατ. ευρώ για τα Βιολογικά, 48 εκατ. ευρώ για Νιτρικά, 2,3 εκατ. ευρώ για το Κομφούζιο, καθώς και μια σειρά με μικρότερα ποσά για Γενετικούς πόρους, ελαιώνας Άμφισσας, αμπελώνα Θήρας και προστασία ορνιθοπανίδας.

Οι εγκρίσεις πιστώσεων αφορούν τα εξής:

 

Βιολογικές καλλιέργειες 3η πρόσκληση

1,5 εκατ. ευρώ

Βιολογικές καλλιέργειες 4η πρόσκληση

600.000 ευρώ

Βιολογικές καλλιέργειες 5η πρόσκληση – μελισσοκομία

3,8 εκατ.  ευρώ

Βιολογική γεωργία – κτηνοτροφία 5η πρόσκληση διατήρηση

30 εκατ. ευρώ

Βιολογική Κτηνοτροφία

5,3 εκατ. ευρώ

Νιτρικά 1η πρόσκληση

12 εκατ. ευρώ

Νιτρικά 2η πρόσκληση

14 εκατ. ευρώ

Νιτρικά 3η πρόσκληση

22.000 ευρώ

Κομφούζιο 2η πρόσκληση

750.000 ευρώ

Κομφούζιο 3η πρόσκληση

1,55 εκατ. ευρώ

Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία

1 εκατ. ευρώ

Παραδοσιακός αμπελώνας Άμφισσας

310.000 ευρώ

Προστασία της άγριας ορνιθοπανίδας

276.000 ευρώ

Αμπελώνας νήσου Θήρας

175.000 ευρώ

Στο πλάνο των αρμοδίων του υπουργείου και του Οργανισμού Πληρωμών είναι να ξεκινήσει η πίστωση των λογαριασμών την Παρασκευή 30 Ιουνίου, όπως ορίζει ο σχετικός κοινοτικός κανονισμός, προκειμένου να αποφευχθούν καταλογισμοί και πρόστιμα. Ωστόσο, η διαδικασία δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί γι’ αυτό δεν αποκλείεται μεγάλη μερίδα παραγωγών να βλέπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από βδομάδα. Άλλωστε, στην ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ γίνεται λόγος για μεγάλο πλήθους πληρωμών και πιστώσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων που θα ολοκληρωθούν σταδιακά.

Εκεί που ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα είναι με τα υπόλοιπα της ενιαίας. Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημέρωσε τους παραγωγούς ότι διενεργεί καθολικό επανέλεγχο των αγροτεμαχίων στα οποία υπήρξαν μειώσεις κατά τους ελέγχους που έχουν διεξήχθησαν με τη μέθοδο της τηλεπισκόπησης στο πλαίσιο της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2022 (για όλα τα καθεστώτα), με την αιτιολογία «αδυναμία τεχνικής υποστήριξης». Μάλιστα και από την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ γίνεται σαφές ότι «στην παρούσα πληρωμή θα συμπεριληφθούν τα ΑΦΜ που εμπλέκονται σε διοικητική πράξη των οποίων έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μηχανογραφικά από τον Οργανισμό».

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει: 

 

Ανακοινώνεται ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ολοκληρώνει την εκκαθάριση των πληρωμών των άμεσων ενισχύσεων και των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης όπως προβλέπονται στο άρθρο 75 του Καν. 1306/2013. 

Από το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου, ξεκινά η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών για τις ενισχύσεις της βασικής, του πρασινίσματος και των γεωργών νεαρής ηλικίας καθώς και οι πληρωμές των συνδεδεμένων καθεστώτων, Μικρών Νησιών Αιγαίου, των ειδικών ενισχύσεων, των αγροπεριβαλλοντικών μέτρων, της βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας και της εξισωτικής.

Συνολικά θα εκκαθαριστούν και θα πληρωθούν 56 καθεστώτα και ως εκ τούτου, λόγω του μεγάλου πλήθους των πληρωμών, οι πιστώσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα ολοκληρωθούν σταδιακά.

Το σύνολο των πληρωμών αφορά σε 630.000 δικαιούχους οι οποίοι μπορεί να είναι δικαιούχοι σε ένα ή και περισσότερα καθεστώτα. 

Το ύψος των πληρωμών θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Διοικητικές Πράξεις: Στην παρούσα πληρωμή θα συμπεριληφθούν τα ΑΦΜ που εμπλέκονται σε διοικητική πράξη των οποίων έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μηχανογραφικά από τον Οργανισμό. Για όσους δικαιούχους δεν συμπεριληφθούν σε αυτή την πληρωμή θα υπάρξει η δυνατότητα νέας συμπληρωματικής πληρωμής, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και με ακρότατο χρονικό σημείο την 15η Οκτωβρίου 2023.

Δεσμεύσεις Εθνικού Αποθέματος: Από τα 5.400 ΑΦΜ που έχουν δεσμευθεί για το Εθνικό Απόθεμα των ετών 2021-2022, δικαιολογητικά απόδειξης της νόμιμης κατοχής έχουν επισυνάψει 1.900 δικαιούχοι από τους οποίους θα συμπεριληφθούν στην παρούσα πληρωμή μόνο όσοι έχουν αξιολογηθεί θετικά κατόπιν ελέγχου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και δεν υπάρχει εκκρεμότητα στον έλεγχο νομιμότητας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ VOUCHER LIVE!!! – Τελευταία νέα!

Σε διαδικασία εκκαθάρισης είναι οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων Κοινωνικού Τουρισμού 2023- 2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στον ιστότοπό της dypa.gov.gr.

Σημειώνεται ότι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Φέτος υποβλήθηκαν σχεδόν 850.000 αιτήσεις για περίπου 1,5 εκ. επιταγές, σημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής είχαν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων μέχρι και το Σάββατο 24 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα
Για πρώτη φορά, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει ένα μήνα νωρίτερα (1 Ιουλίου αντί για 1 Αυγούστου) με προϋπολογισμό 35 εκ. ευρώ.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε κατάλυμα που επιλέγουν από το Μητρώο Παρόχωντης ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στον νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν, ενώ στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν.

Οι τιμές επιδότησης παραμένουν αυξημένες κατά 20% για τον μήνα αιχμής Αύγουστο, όπως και πέρυσι. Επιπλέον, για πρώτη φορά προσαυξάνονται κατά 20% και κατά τις περιόδους των Χριστουγέννων (από 15.12.2023 έως 14.01.2024) και του Πάσχα (από 26.04.2024 έως 12.05.2024),ενώ η αύξηση ισχύει για όλο τον χρόνο για τα καταλύματα της Β. Εύβοιας και της Σάμου.

Εκτός από τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή των δικαιούχων ανέρχεται σε 25% και των πολυτέκνων σε 20%. Για τα άτομα με αναπηρία τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι του περσινού προγράμματος που δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα τις επιταγές μπορούν να κάνουν διακοπές μέχρι τις 31 Ιουλίου 2023.

Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος έχουν ήδη αναρτηθεί (κλικ εδώ) και πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν η αίτηση τους εγκρίθηκε ή όχι. Το οριστικό μητρώο δικαιούχων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ.

Οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν τις επιταγές τους από την 1η Ιουλίου 2023 και για τους επόμενους 12 μήνες έως το καλοκαίρι του 2024.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣIΤΗΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 VOUCHER ΤΩΡΑ!!! Σε 2 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ!!!

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ … ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!! ΚΑΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ!!!

 

Ετικέτες: voucher ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΑΕΔΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΔΙΑΚΟΠΕΣΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΑΔΥΠΑΔΥΠΑ 2023ΔΥΠΑ ΝΕΑΔΥΠΑ ΟΑΕΔΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023ΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΟΑΕΔ ΔΥΠΑΟΠΕΚΕΠΕ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΑΣΕΠ: 17.000 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο και παρατάσεις προγραμμάτων ΔΥΠΑ VOUCHER-Όλες οι προθεσμίες και τα ΦΕΚ

04/11/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΔΥΠΑ – ΕΦΚΑ: Πληρωμές 81.000 δικαιούχων και νέο πρόγραμμα 50.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας με επιδότηση έως 100%

04/11/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Χώμα» βλέπει το 20%: 5+ σημεία-SOS, 3 κύματα επανελέγχων, Τι θα γίνει με προκαταβολές, ενστάσεις και AMS

04/11/2025 | 11:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑ: Πληρωμές ΕΛΓΑ Νοεμβρίου: 180 εκατ. ευρώ για παγετόπληκτους – Νέο Ταμείο Μικροδανείων για Θεσσαλία έως 25.000 ευρώ

03/11/2025 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ…!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΟΠΕΚΑ ΚΕΑ, Α21, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!! ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ 2023-2024 LIVE!!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • «Μαχαίρια στη Χαλκίδα: Οπαδικό ραντεβού θανάτου με έναν νεκρό και δύο τραυματίες – “Ξεψύχησε στα χέρια πολιτών και γιατρών”

    204 shares
    Share 82 Tweet 51
  • ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: «Χάρτης Προειδοποίησης»: Ισχυρές βροχές έως Τετάρτη, καταιγίδες στην Αττική – Τι αλλάζει ώρα με την ώρα 

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • «Προειδοποιούν οι σεισμολόγοι: Ο Ελλαδικός χώρος “φορτώνει” ενέργεια – Τι δείχνουν οι τελευταίες δονήσεις σε Αιγαίο και Τουρκία»

    189 shares
    Share 76 Tweet 47
  • ΕΛΤΑ: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γρηγόρης Σκλήκας

    175 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Ο Τραμπ απειλεί να κόψει τη χρηματοδότηση στη Νέα Υόρκη, αν εκλεγεί o Ζόραν Μαμντάνι

    125 shares
    Share 50 Tweet 31
  • ΝΕΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 2025–2026: Επιστροφές έως 3.980€ για 128.000 συνταξιούχους – Πληρωμές σε 3 δόσεις από τον Ιανουάριο

    130 shares
    Share 52 Tweet 33
  • ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΔΥΠΑ – ΕΦΚΑ: Πληρωμές 81.000 δικαιούχων και νέο πρόγραμμα 50.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας με επιδότηση έως 100%

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch