+11
°
C
Μεγ.:+11
Ελάχ.:+6
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Tilegrafimanews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Έρχεται κακοκαιρία με κεραυνούς και χαλάζι

Νέο «κύμα» από την Παρασκευή

Newsroom από Newsroom
09/01/2023 15:05
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Έρχεται κακοκαιρία με κεραυνούς και χαλάζι
118
SHARES
251
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας η ΕΜΥ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στην Ελλάδα από σήμερα το βράδυ (9/1) έως και το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και από θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ στα πελάγη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχεται ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο – Τέλος οι βροχές και τα χιόνια

Έρχεται κακοκαιρία… διαρκείας με καταιγίδες και ανέμους

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), σήμερα το βράδυ θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Θυελλώδεις νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Αύριο Τρίτη (10/1), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Τα ισχυρά φαινόμενα το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Θυελλώδεις δυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και νότιοι νοτιοδυτικοί εντάσεως 8 τοπικά 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Την Τετάρτη (10/1), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται να εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά:

Α. Σήμερα Δευτέρα (09-01-2023) από τις βραδινές ώρες
α) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.
β) Θυελλώδεις νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Β. Αύριο Τρίτη (10-01-2023)
α) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Τα ισχυρά φαινόμενα το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
β) Θυελλώδεις δυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και νότιοι νοτιοδυτικοί εντάσεως 8 τοπικά 9 μποφόρ στο Αιγαίο.
γ) Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Γ. Την Τετάρτη (10-01-2023)
α) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται να εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

β) Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στα Ιόνιο.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, βαρομετρικό χαμηλό στην Αδριατική, κινούμενο αρχικά αργά ανατολικά και στη συνέχεια αργά νοτιοανατολικά, θα προκαλέσει κύμα κακοκαιρίας από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09/01 έως το πρωί της Πέμπτης 12/01.

Κύρια χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας θα είναι οι βροχοπτώσεις που θα επηρεάσουν το σύνολο της χώρας και κατά τόπους θα είναι έντονες, οι καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά.

Βροχές και καταιγίδες από δύο βαρομετρικά χαμηλά αυτή την εβδομάδα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται – Πού θα δούμε χιόνια

Σήμερα θα αρχίζει να αλλάζει από το απόγευμα ο καιρός στη χώρα, με μια διαταραχή η οποία πλησιάζει και θα μας επηρεάσει αρχικά από τα δυτικά, με καλές ωστόσο για την εποχή θερμοκρασίες.

Έπειτα από πολλές πολλές ημέρες καλοκαιρίας, βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Ευρώπη θα προσπαθήσει να θυμίσει κάτι από προχωρημένο φθινόπωρο στη χώρα μας προκαλώντας σύντομη κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές – καταιγίδες αλλά και τους ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη.

Δεν θα απουσιάζουν δε και τα χιόνια από ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως την Τρίτη και την Πέμπτη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Τα μακροπρόθεσμα μοντέλα δεν δίνουν αξιόλογο χειμωνιάτικο σκηνικό μέχρι και το τέλος του μήνα. Η κατάσταση αυτή οφείλεται στην έντονη κινητικότητα των βαρομετρικών χαμηλών στον βόρειο Ατλαντικό ωκεανό και σαφώς συνδέεται με τις έντονες – ακραίες καιρικές καταστάσεις που βιώνει τελευταία η βόρεια Αμερική.

Η ανάρτηση Μαρουσάκη

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Μετά από πολλές πολλές ημέρες καλοκαιρίας, βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Ευρώπη θα προσπαθήσει να θυμίσει κάτι από προχωρημένο φθινόπωρο στη χώρα μας προκαλώντας σύντομη κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές – καταιγίδες αλλά και τους ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη μας. Δεν θα απουσιάζουν δε και τα χιόνια από ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Έπρεπε να φτάσουμε πλέον στα μισά του Γενάρη για να θυμηθούμε κάτι από κακοκαιρία στη χώρα μας. Να θυμίσω στο σημείο αυτό την από αρχές Δεκέμβρη μακροπρόθεσμη εκτίμησή μας που παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό μας σταθμό #OPENnews όπου κάναμε λόγο για ανοιξιάτικα Χριστούγεννα που θα θύμιζαν περισσότερο Πάσχα παρά Χριστούγεννα και τα ονομάσαμε Πασχούγεννα προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Ακολούθησε και νεότερη εκτίμησή μας λίγες ημέρες αργότερα όπου στην ουσία δίναμε ήπιο – ανοιξιάτικο καιρό μέχρι και τα Θεοφάνια όπου κι εδώ επαληθευτήκαμε. Η ΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Τα μακροπρόθεσμα μοντέλα που τρέχουμε στον τηλεοπτικό μας σταθμό δεν δίνουν αξιόλογο χειμωνιάτικο σκηνικό μέχρι και το τέλος του μήνα. Η κατάσταση αυτή οφείλεται στην έντονη κινητικότητα των βαρομετρικών χαμηλών στον βόρειο Ατλαντικό ωκεανό και σαφώς συνδέεται με τις έντονες – ακραίες καιρικές καταστάσεις που βιώνει τελευταία η βόρεια Αμερική. Αυτή η ροή των πλανητικών κυμάτων Rossby δεν επιτρέπει στο ατμοσφαιρικό βουνό των Αζορών να ανέβει σε μεγαλύτερα γεωγραφικά πλάτη προκειμένου με τη σειρά του να κατεβάσει τον πολικό αέρα νοτιότερα. Η όλη αυτή ροή εμποδίζει και το ατμοσφαιρικό βουνό της Σιβηρίας να κινηθεί δυτικότερα και νοτιότερα. Επομένως μέχρι και το τέλος του μήνα δεν θα πρέπει να περιμένουμε αξιόλογο και κυρίως με διάρκεια κρύο. Κάποιες “φωτοβολίδες” κρύου ίσως τις δούμε χωρίς όμως να είναι σε θέση να διαμορφώσουν ένα οργανωμένο χειμωνιάτικο σκηνικό. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΗΔΕΣ??? Η εξέλιξη που περιγράψαμε παραπάνω ενδέχεται να οδηγήσει σε βαρυχειμωνιά τον Φεβρουάριο χωρίς όμως να έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία για να προβούμε σε βαθύτερες αναλύσεις. Προφανώς αυτή η έντονη δυτική ροή ή αλλιώς ζωνική κυκλοφορία θα λάβει κάποια στιγμή τέλος ή θα εξασθενίσει αρκετά δίνοντας την ευκαιρία στα ατμοσφαιρικά βουνά να κινηθούν πιο βόρεια για να κατεβάσουν το ψύχος. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο που ακόμη φαντάζει πολύ μακρινό για να βγει σαν μια εκτίμηση, η εμπειρία όμως οδηγεί προς τα εκεί. Ακολουθεί χάρτης όπου με τους χρωματισμούς αποτυπώνονται οι βροχοπτώσεις που αναμένονται από το απόγευμα της Δευτέρας και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης περίπου. Όσο πιο σκούρα τα χρώματα τόσο πιο έντονα φαινόμενα προβλέπονται. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!

Ο καιρός με μια ματιά

-Από το απόγευμα έρχονται βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν σχεδόν όλη τη χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη

-Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή με πτώση κυρίως από την Τετάρτη και μετά

-Οι άνεμοι σταδιακά θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο και στα 5 με 6 στο Αιγαίο

Ο καιρός σήμερα

Λίγες νεφώσεις που αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά κυρίως από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Tις νυχτερινές ώρες στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ, βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση από το βράδυ. Στα ανατολικά θα είναι αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και στη νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες κυρίως στα βορειοδυτικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις βραδινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις νυχτερινές ώρες θα ενταθούν.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ, βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά θα αυξηθούν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις βορειότερες περιοχές.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και αργά τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστεί ομίχλη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.


Δείτε επίσης.

Ετικέτες: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Σοκ στην Ηλεία: Νεκρός 15χρονος μαθητής

Επόμενο Άρθρο

Κυβέρνηση για καλλιτεχνική εκπαίδευση: Με νόμο οι αμοιβές ηθοποιών και χορευτών στο δημόσιο

ΣχετικάΆρθρα

Έρχεται ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο – Τέλος οι βροχές και τα χιόνια

Έρχεται ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο – Τέλος οι βροχές και τα χιόνια

από Newsroom
17/03/2023 | 12:31

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της Παρασκευής κυρίως...

Έρχεται κακοκαιρία… διαρκείας με καταιγίδες και ανέμους

Έρχεται κακοκαιρία… διαρκείας με καταιγίδες και ανέμους

από Newsroom
15/03/2023 | 12:31

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Αλλαγή του καιρού από σήμερα έως και το μεσημέρι της Παρασκευής (17-03-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

από Newsroom
10/03/2023 | 13:31

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ: Χαλάει απότομα από το απόγευμα και για 24 ώρες ο καιρός σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που...

Έτσι θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα! Έρχεται τριήμερο με αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες – Που αναμένονται βροχές

Έτσι θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα! Έρχεται τριήμερο με αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες – Που αναμένονται βροχές

από Newsroom
24/02/2023 | 12:21

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος με υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο...

Κούλουμα με ισχυρούς ανέμους, ζέστη και αφρικανική σκόνη – Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Κούλουμα με ισχυρούς ανέμους, ζέστη και αφρικανική σκόνη – Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

από Newsroom
22/02/2023 | 15:02

ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Ο καιρός του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας αναμένεται να έχει «δύο πρόσωπα», σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία...

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Επιμένουν τα χιόνια στην Αττική

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Επιμένουν τα χιόνια στην Αττική

από Newsroom
08/02/2023 | 13:31

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ: Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα συνεχίζει να πλανάται πάνω (και) από την Αττική, όπου θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις και τις...

Load More
Επόμενο Άρθρο
Βαξεβάνης! Εμφάνισε σήμερα την Μαρέβα στην Αίγυπτο με φωτο 16 μήνες πριν!…………………….

Κυβέρνηση για καλλιτεχνική εκπαίδευση: Με νόμο οι αμοιβές ηθοποιών και χορευτών στο δημόσιο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Είδηση που γελάνε ακόμα και οι γιαγιάδες στο χωριά !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΑΝΤΑΤΑ !

    Είδηση που γελάνε ακόμα και οι γιαγιάδες στο χωριά !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΑΝΤΑΤΑ !

    1207 shares
    Share 483 Tweet 302
  • Πανηγύρια για 1.112.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΚΟ, ΕΦΚΑ, ΟΤΑ!! Δείτε όμως ΓΙΑΤΙ! – 120 ΔΟΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗ!

    955 shares
    Share 382 Tweet 239
  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Έγινε πριν λίγο !!! Πακτωλός πληρωμών από ΟΠΕΚΕΠΕ στους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ OGA, EFKA!!

    443 shares
    Share 177 Tweet 111
  • ΑΜΑΝ!!! Μια ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΔΕΗ!!

    254 shares
    Share 102 Tweet 64
  • ΝΕΟ SPOILER έσκασε για SURVIVOR SKAI- Έρωτας στον Άγιο Δομίνικο! ΝΕΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΓΙΑ MasterChef!!!

    613 shares
    Share 245 Tweet 153
Tilegrafimanews

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ASEP.GR KEA News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας επιδόματα θέσεις εργασίας καιρός σαν σήμερα
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch