Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – Η … ΝΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2024!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ !!!

Αναλυτικές πληροφορίες!

Newsroom από Newsroom
23/11/2023 12:47 - Ενημέρωση 24/11/2023 12:26
Ενημερώθηκε: 24/11/2023 12:26:48
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
225
SHARES
478
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ (opekepe.gr) – Η … ΝΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2024!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΝΑΤ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ !!! – Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

NEWS: ∆ιαστάσεις λαµβάνει το πρόβληµα που έχει προκύψει σχετικά µε την τήρηση των δεσµεύσεων Νέων Αγροτών για κύκλο εργασιών τουλάχιστον ίσο µε το 50% της Τυπικής Απόδοσης, µε την ΕΘΕΑΣ, τον ΓΕΩΤΕΕ και γεωπόνους-συµβούλους, να ζητάνε την τροποποίηση της συγκεκριµένης δέσµευσης τόσο για την παλαιότερη πρόσκληση του 2021 όσο και για εκείνη του 2024.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ: Διαμάχες στον ΟΣΔΕ και αναταραχή μεταξύ των υπουργών – Τι πήγε στραβά στην πληρωμή

Σύμφωνα με το Agronews.gr, χαρακτηριστική είναι η επιστολή του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας, που αναφέρεται στην ακαρπία της ελιάς και κάνει λόγο για κίνδυνο απένταξης: «Η πλειοψηφία των Νέων Αγροτών εντάχθηκε κατά το έτος 2022, το έτος ελέγχου της παραπάνω δέσµευσης είναι το 2023.

Στην περιοχή µας, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, για το έτος 2023, έχει διαπιστωθεί έντονο το φαινόµενο της ακαρπίας στην ελαιοκαλλιέργεια, καθώς και σε άλλες καλλιέργειες (π.χ Αµυγδαλιά). Αυτό έχει ως αποτέλεσµα να υπάρχουν ενταγµένοι Νέοι Αγρότες που δεν µπορούν να φτάσουν το απαιτούµενο εισόδηµα, καθώς δεν έχουν παραγωγή. Επειδή η ακαρπία αυτή είναι εκτεταµένη, αλλά δεν αποτελεί φαινόµενο που τυγχάνει άµεσης αποζηµίωσης και ελέγχου από αρµόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ (ΕΛΓΑ κ.λ.π.).

Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει και η δυνατότητα να αποδειχθεί ότι η δέσµευση του Νέου Αγρότη – ελαιοπαραγωγού, δεν τηρήθηκε λόγω ανωτέρας βίας. ∆ηµιουργείται, έτσι, µεγάλος κίνδυνος οι συγκεκριµένοι Νέοι Αγρότες ελαιοπαραγωγοί να απενταχθούν από το πρόγραµµα και να επιστρέψουν τις εισπραχθέντες προκαταβολές». ∆εν είναι µόνο το φαινόµενο της ακαρπίας που επηρεάζει τους τζίρους αλλά και ο περονόσπορος στο αµπέλι που οδήγησε σε µείωση της παραγωγής, η οποία σε ορισµένες περιοχές φτάνει ακόµη και στο 50% και δεν αναγνωρίζει ούτε αποζηµιώνει ο ΕΛΓΑ. Μάλιστα στις 3 ∆εκεµβρίου έχει προγραµµατιστεί κινητοποίηση των αγροτών στον Τύρναβο που ζητάνε αποζηµιώσεις για το θέµα αυτό.

Η δέσµευση για µείωση τζίρου µοιάζει να «ναρκοθετεί» και τη νέα πρόσκληση όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ΕΘΕΑΣ που ζητά να διαγραφεί η απαίτηση πωλήσεων βάσει τυπικής απόδοσης ή να γίνει πιο ανελαστική. Όπως αναφέρει στο σχολιασµό της κατά τη διαβούλευση της πρόσκλησης των Νέων Αγροτών 2024 «δεν είναι δόκιµο να συγκρίνονται οι πραγµατικές πωλήσεις (οι οποίες είναι µεταβλητές και επηρεάζονται από διάφορες παραµέτρους π.χ καιρό) µε την τυπική απόδοση της δήλωσης ΟΣ∆Ε η οποία σχηµατίζεται από σταθερούς αµετάβλητους δείκτες οι οποίοι είναι αποτέλεσµα στατιστικής επεξεργασίας».

Προς το παρόν από τις διαχειριστικές αρχές δεν έχει γίνει κάποια τοποθέτηση για επερχόµενη αλλαγή στο Μέτρο, ωστόσο θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικώς δεν υπάρξει µέριµνα και γίνουν απεντάξεις. 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – Η … ΝΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2024!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ !!! – Πλησιάζουν οι πληρωμές!

Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων τουe-ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) μηνός Δεκεμβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 27/11/2023, ημέρα Δευτέρα, για δε τους μισθωτούς στις 29/11/2023, ημέρα Τετάρτη.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023-Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο  ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
  • Ο  ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
  • Οι συντάξεις ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) θα καταβληθούν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
  • Το  ΙΚΑ(ika.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
  • Το  Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο δηλαδή την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
  • Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
  • Η ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – Η … ΝΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2024!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ !!! – Tελευταίες πληροφορίες και ημερομηνίες!

Aντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, αφού, πρέπει να πιστωθεί στους λογαριασμούς τους μέχρι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Δικαιούχοι του δώρου Χριστουγέννων είναι όλοι οι μισθωτοί, που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιοδήποτε εργοδότη.

Το ποσό που θα λάβουν οι εργαζόμενοι εξαρτάται από τον τρόπο αμοιβής τους, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Πώς υπολογίζεται

Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται για την έκτακτη αυτή καταβολή είναι από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Έτσι, οι εργαζόμενοι που η σχέση εργασίας τους με τον εργοδότη είχε διάρκεια χωρίς διακοπή όλη τη χρονική περίοδο που αναφέραμε δηλαδή από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, δικαιούνται ολόκληρο το Δώρο που είναι ίσο με ένα (1) μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.

Με την νέα online εφαρμογή που έχει δημιουργήσει το ΚΕ.Π.Ε.Α. δίνεται η δυνατότητα οι εργαζόμενοι να υπολογίσουν μόνοι τους το δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται. Υπολογίστε το ποσό που θα λάβετε στον σύνδεσμο: kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php.

Όσοι όμως από τους παραπάνω μισθωτούς, που η σχέση τους με τον εργοδότη δεν διήρκησε ολόκληρο το χρονικό διάστημα (από 1/5 έως και 31/12), δικαιούνται να λάβουν τμήμα του δώρου ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης.

Σε αυτή τη περίπτωση το δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται ως εξής:

2/25 του μηνιαίου μισθού ή 2 ημερομίσθια – ανάλογα με το πώς αμείβονται – για κάθε 19 ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης.

Ακόμα και οι μισθωτοί που εργάστηκαν χρονικό διάστημα μικρότερο των 19ημέρων δικαιούνται ανάλογο κλάσμα του δώρου.

Βάση για τον υπολογισμό του δώρου αποτελούν οι αποδοχές που πραγματικά καταβάλλονται στους μισθωτούς κατά την 10η Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση που η εργασιακή σχέση έχει λυθεί πριν από τις παραπάνω ημερομηνίες τo δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται με βάση τις αποδοχές που καταβάλλονταν την ημέρα που λύθηκε η εργασιακή σχέση.

Σαν καταβαλλόμενος μισθός ή ημερομίσθιο είναι το σύνολο των τακτικών αποδοχών. Στη έννοια των τακτικών αποδοχών περιλαμβάνονται ο μισθός ή το ημερομίσθιο, καθώς και κάθε άλλη παροχή (είτε σε χρήμα είτε σε είδος, όπως τροφή, κατοικία κλπ.) εφόσον καταβάλλεται από τον εργοδότη σαν αντάλλαγμα της παρεχόμενης από τον μισθωτό εργασίας, τακτικά κάθε μήνα, ή κατ’ επανάληψη, περιοδικά, κατά ορισμένα διαστήματα του χρόνου.

Στην έννοια των τακτικών αποδοχών, σύμφωνα με τη νομολογία των δικαστηρίων εντάσσονται επίσης και:

το επίδομα αδείας: για τον υπολογισμό στο δώρο της αναλογίας του επιδόματος αδείας πολλαπλασιάζουμε το συνολικό ποσό του δώρου που δικαιούται ο μισθωτός επί τον συντελεστή 0,041666.

ΗΡΘΕ…ΤΟ BLACK FRIDAY GREECE 2023 – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ!! ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΓΡΟΤΩΝ !!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΩΡΑ! ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΠΕΚΑ!!!

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΔΕΛΤΙΟ ΟΠΕΚΕΠΕΔΥΠΑΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗειδήσεις για δώρο ΧριστουγεννωνΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝκοινωνικό μέρισμαΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2023ΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣΟΠΕΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΠΕΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2023ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣπληρωμές αγροτώνΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 2023ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

5.000+ Ωφελούμενοι με Voucher ΔΥΠΑ 750€ – Νέες Θέσεις, Προσλήψεις & Επιταγές Βιβλίων 2025: Όλα τα Βήματα

14/08/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Πώς και πότε μπορώ να βγω στη σύνταξη πριν τα 62 έτη και τα τελευταία νέα για τα αναδρομικά στρατιωτικών 

14/08/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Έξοδος με πλασματικά χρόνια – Αυξήσεις, αναδρομικά έως 8.856€ και τι αλλάζει σε προσωπική διαφορά και ΕΑΣ στις συντάξεις 

14/08/2025 | 13:02
HOT NEWS

Κτηνοτροφικά ΝΕΑ:Διορθώσεις στις ενισχύσεις ζωοτροφών – Όλες οι επόμενες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

14/08/2025 | 11:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ινστιτούτο ομορφιάς στην Θεσσαλονίκη: Εξαπατούσε πελάτες με δόλωμα τρεις γνωστές παρουσιάστριες


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου – Η αξέχαστη «Ρίτσα-Μάρθα» του «Στο Παρά Πέντε»

    575 shares
    Share 230 Tweet 144
  • Κλιμακώνει ο Ερντογάν: Τουρκικές παρεμβάσεις απειλούν να «κόψουν» την ενεργειακή και ψηφιακή ραχοκοκαλιά της Ανατολικής Μεσογείου

    242 shares
    Share 97 Tweet 61
  • Καταγγελίες Κεφαλογιάννη: «5 fake news μέσα σε 24 ώρες- Εγκληματικό και επικίνδυνο αυτό που είπε ο Πελετίδης για το 112»

    225 shares
    Share 90 Tweet 56
  • ΦΩΤΙΑ ΠΑΤΡΑ: Ομολόγησε 19χρονος για τον εμπρησμό στα Συχαινά – Νέα στοιχεία και τρεις συλλήψεις για τις φωτιές στην Αχαΐα

    213 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Παρέμβαση Μητσοτάκη στην τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία: Τα σύνορα δεν αλλάζουν δια της βίας

    200 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Καίγεται μοναστήρι -Εκκενώνονται το Καραμανδάνειο νοσοκομείο και το Κωνσταντοπούλειο γηροκομείο στην Πάτρα – Μάχη με τις φλόγες σε Πρέβεζα, Ζάκυνθο και Χίο

    1453 shares
    Share 581 Tweet 363
  • Ενίσχυση κινήτρων για υπαγωγή σε ρύθμιση οφειλών προς την Εφορία – Πότε δεν ασκείται ποινική δίωξη

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch