Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική HOT NEWS

ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2025

Δελτίο συνταξιούχων!

Newsroom από Newsroom
18/04/2024 14:26
Ενημερώθηκε: 18/04/2024 21:40:38
σε HOT NEWS, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
333
SHARES
709
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE! ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr)! ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (dypa.gr) 2024  – Αναλυτικές πληροφορίες!

ΝEWS: Την οριστική τύχη των περικοπών σε δώρα κύριων και επικουρικών, αλλά και στις ίδιες τις επικουρικές συντάξεις για την χρονική περίοδο Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016 καλείται να αποφασίσει το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ) έπειτα από τη συζήτηση που διεξήχθη σήμερα ενώπιον του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Στο μικροσκόπιο του ΑΕΔ μπήκε η συνταγματικότητα των περικοπών στις επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα για το εντεκάμηνο από 11.6.2015 έως 11.5.2016 που έγιναν με τον «νόμο Κατρούγκαλου» και το εάν πράγματι έχουν εκδοθεί αντίθετες αποφάσεις για το επίμαχο θέμα μεταξύ του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ! ΕΦΚΑ- ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! ΑΣΕΠ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!

Κατά την εισηγήτρια της υπόθεσης υπάρχει ζήτημα σχετικά με το εάν ανακύπτει θέμα αντιθέτων αποφάσεων (δηλαδή θέμα παραδεκτού) μεταξύ των αποφάσεων του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου, καθώς το κάθε ένα από αυτά τα δύο δικαστήρια επελήφθη επί διαφορετικών νομοθετικών δεδομένων.

Επικουρικές συντάξεις: Συζητήθηκε στο ΑΕΔ η υπόθεση - «Δεν υπάρχουν αντίθετες αποφάσεις»

Όπως εξήγησε, τον Άρειο Πάγο απασχόλησε υπόθεση επί μερισμάτων επιδομάτων εορτών και αδείας, ενώ το ΣτΕ ασχολήθηκε με υπόθεση που αφορά σε περικοπές κύριων συντάξεων και με επικουρικές συντάξεις χορηγούμενες σε συνταξιούχους του ΙΚΑ.

«Θα πρέπει επομένως να ερευνηθεί εάν το μετοχικό Ταμείο Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος δύναται να θεωρηθεί φορέας επικουρικής ασφάλισης όμοιος με εκείνους, για τους οποίους έκρινε το ΣτΕ και εάν επομένως τίθεται στις δυο αποφάσεις (σ.σ.: του ΣτΕ και του Α.Π.) το ίδιο ζήτημα ή εάν αντιθέτως, οι διαφορές μεταξύ των φορέων επικουρικής ασφαλίσεως, στους οποίους αφορούσε η κάθε απόφαση, ήταν τέτοιας φύσεως, ώστε να καθίσταται διαφορετικό το κριθέν με αυτές ζήτημα» ανέφερε η εισηγήτρια.

Η τοποθέτηση της προκάλεσε την έκρηξη των δικηγόρων των συνταξιούχων της Τράπεζας της Ελλάδος, που σημείωσαν ότι το ΑΕΔ πρέπει να ξεπεράσει το σκόπελο του παραδεκτού και να εισέλθει στο θέμα της συνταγματικότητας ή όχι των επίμαχων περικοπών, καθώς τα δύο επίμαχα δικαστήρια ερμήνευσαν τις ίδιες νομοθετικές διατάξεις.

Ο συνήγορος της Τράπεζας, όπως και του ΕΦΚΑ που είχε κάνει παρέμβαση υπέρ της Τράπεζας, υποστήριξαν ότι ο Άρειος Πάγος έκρινε τις ίδιες νομοθετικές διατάξεις με αυτές του ΣτΕ και υπάρχει αντίθετη ερμηνεία του ίδιου νομοθετικού πλαισίου και πρέπει το ΑΕΔ να εισέλθει στην ουσία της υπόθεσης.

Πως φτάσαμε στο ΑΕΔ

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο μετά τις αντικρουόμενες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Αρείου Πάγου για το ζήτημα. Αρχικά, το ΣτΕ έχει κρίνει ότι οι περικοπές που έγιναν με βάση τους νόμους για τη δημοσιονομική προσαρμογή το 2012 είναι αντισυνταγματικές για το 11μηνο ανάμεσα στο 2015 και το 2016.

Ωστόσο, ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα σε ό,τι αφορά τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας για το ίδιο 11μηνο είναι συνταγματικές, με τους δικαστές να εξηγούν πως οι περικοπές έγιναν για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και της οικονομικής διάσωσης της χώρας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ- ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!! ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΣΔΕ 2024- ΟΠΕΚΕΠΕ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΕΚΟ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2024 – Mη χάσετε την ευκαιρία για δωρεάν διακοπές!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την διεξαγωγή της κλήρωσης των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για  Όλους 2024».

Όπως αναφέρουν από κοινού σε ανακοίνωση τους τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Τουρισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης του προγράμματος και οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων αναμένονται εντός του β΄ δεκαπενθήμερου του Απριλίου και πριν από το Πάσχα. Επομένως, όσοι έχουν καταθέσει σχετική αίτηση θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν κατά την αίτηση.

Σημειώνεται δε πως όσοι  δικαιούχοι επιλεγούν μετά από κλήρωση, θα μπορούν να εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία.

Όλα τα μυστικά για τις επιταγές τουρισμού
Οι αιτήσεις και τα ποσά των voucher 2024

Επίσης στην ανακοίνωση αυτή αναφέρεται και ο αριθμός των αιτήσεων για το πρόγραμμα αλλά και τα ποσά των voucher. Όπως  επισημαίνεται, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του vouchers.gov.gr  ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 8 Απριλίου με υψηλό ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή.

Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Αθανασίου Πετραλιά, από την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ Μ.Α.Ε.), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Στόχος είναι η άμεση τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και η ενίσχυση μεταξύ άλλων, των ορεινών περιοχών της χώρας, στην κατεύθυνση ισόρροπης διάχυσης των επισκεπτών σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε σε 972.893. Από αυτές το 78,2% αφορά δικαιούχους που θα συμμετέχουν στην κλήρωση για επιδότηση 200 ευρώ, το 3% αφορούν περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία από 67% και άνω που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να λάβουν διπλάσιο ποσό δηλαδή 400 ευρώ  ώστε να καλυφθεί η ανάγκη συνοδού ατόμου, και το 18,8% αφορά ευάλωτες ομάδες: έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης με τρία προστατευόμενα τέκνα και άνω, συνταξιούχους όλων των Ταμείων με οριστική απόφαση απονομής σύνταξης και πολίτες άγαμους ή σε κατάσταση χηρείας με προστατευόμενα τέκνα που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να λάβουν άυλη ψηφιακή κάρτα αξίας 300 ευρώ .

Δυνητικοί δικαιούχοι του προγράμματος είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα που πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και έχουν υποβάλει οριστική δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το έτος 2022.

Οι δηλώσεις  Κεφαλογιάννη και Παπαστεργίου

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι το πρόγραμμα στοχεύει στην διεύρυνση του εσωτερικού τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με αναμενόμενο ευκρινές αποτύπωμα στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες. Επιπρόσθετα επεσήμανε το ισχυρό κοινωνικό πρόσημο του νέου προγράμματος με τη σημαντική στήριξη των δικαιούχων, την αύξηση του κριτηρίου για το εισόδημα, την ένταξη νέων κατηγοριών ειδικών κοινωνικών ομάδων.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: «Ως Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αξιοποιούμε όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, για να κάνουμε την καθημερινότητα των πολιτών πιο απλή και φιλική σε όλους τους τομείς. Με το Υπουργείο Τουρισμού έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία για την ομαλή υλοποίηση του προγράμματος “Τουρισμός για όλους”, ώστε οι πολίτες να προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες εύκολα και άκοπα, χωρίς περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες».

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ! ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΣΔΕ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΪ́ΟΥ 2024!

 

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: Newsvoucher ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

04/06/2026 | 23:45
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ έως 4.800 ευρώ για απόστρατους και Σώματα Ασφαλείας – Τι έρχεται για ΕΑΣ, προσωπική διαφορά

04/06/2026 | 15:02
HOT NEWS

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2026-2027: Αποτελέσματα για 25.000 συνταξιούχους – Πώς παίρνετε το κουπόνι, πόσες διανυκτερεύσεις δικαιούστε και τι να προσέξετε

03/06/2026 | 15:02
HOT NEWS

ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ 2026: Αυξήσεις έως 80%, νέοι επανυπολογισμοί στο Δημόσιο και οι αλλαγές που φέρνουν περισσότερα χρήματα 

03/06/2026 | 11:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΦΤΑΝΕΙ...!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪ́ΟΥ 2024- ΠΡΟΩΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΕΑ!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΓΡΟΤΕΣ SOS: Αναδρομικές επιδοτήσεις 2025, ΟΣΔΕ, λιπάσματα και 400 εκατ. ευρώ από ΕΕ – Ποιοι πληρώνονται μέσα στον Ιούνιο

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑ: De Minimis έως 80€/στρέμμα, αλώνια από αυτή την εβδομάδα +40 εκατ. ευρώ – Τι περιμένουν παραγωγοί και κτηνοτρόφοι

    697 shares
    Share 279 Tweet 174
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ έως 4.800 ευρώ για απόστρατους και Σώματα Ασφαλείας – Τι έρχεται για ΕΑΣ, προσωπική διαφορά

    75 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Σαμαράς, Καρυστιανού και οι 40 ανεξάρτητοι: Το νέο πολιτικό παζλ που δοκιμάζει την αντιπολίτευση – Γιατί η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Προετοιμάζεται επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026 και 2ΓΒ/2026: Έρχονται αποτελέσματα και 4.747 μόνιμες προσλήψεις – Δέκα παραδείγματα – ΟΔΗΓΟΣ

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Ιστορική μέρα: Οι πρώτες γυναίκες στον στρατό παρουσιάστηκαν στη Λαμία

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch