Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Φάμελλος: «Ο Πρωθυπουργός είναι που πρέπει να απολογηθεί για τα Τέμπη»

TechTeam από TechTeam
27/03/2024 19:40 - Ενημέρωση 28/03/2024 03:28
Ενημερώθηκε: 28/03/2024 03:28:59
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
55
SHARES
116
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ερωτήματα προς τον Κώστα Αχ. Καραμανλή έθεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ενόψει της ομιλίας του πρώην υπουργού Μεταφορών στη Βουλή.

Ενόψει της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή, ο Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι «οφείλουμε να θέσουμε συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ. Καραμανλή, τα οποία τίθενται και προς τον υφυπουργό κ. Καραγιάννη και θέλουμε απαντήσεις».

Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Κώστα Καραμανλή «γιατί αγνοήσατε όλες τις θεσμικές επισημάνσεις που σας είχαν γίνει για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου;». Επισήμανε ότι αναφέρεται στην παραίτηση του κ. Σπηλιόπουλου, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ που παραιτήθηκε στις 28 Μαΐου 2020 και με εμπιστευτική επιστολή προς τον κ. Μητσοτάκη έθετε τα προβλήματα. Δεύτερον, τον ρώτησε «γιατί αγνοήσατε την επιστολή παραίτησης του κ. Τσαλίδη, διευθύνοντα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, που περιγράφει τα σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία του ελληνικού σιδηρόδρομου και επισημαίνει τον κίνδυνο ενός συμβάντος μέγιστη σοβαρότητας;». Τρίτον, γιατί «αγνόησε» την επιστολή παραίτησης 27 Απριλίου ’22 του κ. Κατσιούλη που ήταν πρόεδρος της επιτροπής τηλεδιοίκησης, «ο οποίος στην επιστολή του αναδεικνύει τα ελλείμματα, την κακοδιαχείριση, την καθυστέρηση και τη μη υλοποίηση φυσικού αντικειμένου». Τέταρτον, γιατί «αγνόησε» το εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανοδηγών στις 21 Οκτωβρίου 2022 με την υπογραφή του κ. Γενηδούνια, «για τα προβλήματα του σιδηροδρομικού δικτύου, την κακή κατάσταση της γραμμής, τη μη λειτουργία τηλεματικής φωτοσημάτων τηλεδιοίκησης, και τους κινδύνους ασφαλείας». Η πέμπτη ερώτηση αφορούσε «το έγγραφο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που παραδόθηκε στο γραφείο του υπουργού με υπογραφή 4 Οκτωβρίου 2021, με το οποίο η αρχή ζητούσε την άμεση άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά των προσώπων που εμπλέκονται στην κακοδιαχείριση και την ελλιπή επίβλεψη της σύμβασης 717».

Ακόμα, ζήτησε να απαντήσει ο πρώην υπουργός, γιατί ενώ είχε καεί ο σταθμός τηλεδιοίκησης της Λάρισας το ’19 δεν τον αποκατέστησε. «Να μας πει για ποιο λόγο, αφού δεν υπήρχε από το ’19 το κέντρο τηλεδιοίκησης και το δευτεροβάθμιο κέντρο ελέγχου της Καρόλου, γιατί δεν πήρε τα μέτρα που ο κ. Γεραπετρίτης έθεσε μια εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων (ως υπηρεσιακός μετά την παραίτηση Καραμανλή), όπως μείωση της πυκνότητας δρομολογίων και της ταχύτητας τους και διπλούς σταθμάρχες στη βάρδια. Γιατί δεν έγιναν 4 χρόνια αυτά;».

«Το ερώτημα της πρότασης δυσπιστίας είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης»

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή, ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε: «Στον κ. Μητσοτάκη έχει κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας, αυτός πρέπει να απολογηθεί αύριο», «το ερώτημα της πρότασης δυσπιστίας είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Όλα τα σχέδια παραβίασης του κράτους δικαίου αφορούν τον κ. Μητσοτάκη, το Μαξίμου και τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας».

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι με την πρόταση δυσπιστίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει αναγκαστικά στη Βουλή, «θα έρθει να απολογηθεί στη Βουλή την οποία υποτίμησε και δεν ήταν όταν συζητάγαμε το πόρισμα της εξεταστικής, γιατί υποτίμησε τη Βουλή, την κοινωνία, την δημοκρατία και την μνήμη των θυμάτων – και αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι: πρέπει να έρθει εδώ και να απολογηθεί».

Τόνισε ότι «οι βουλευτές της Ν.Δ. καλούνται να υπερασπιστούν το ότι η κυβέρνηση δεν έχει ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών και εκτίθενται καθημερινά έναντι της κοινωνίας, γιατί τα στοιχεία που προκύπτουν καθημερινά τους διαψεύδουν». Έφερε ως παράδειγμα τις «σημερινές αοριστίες και υπεκφυγές» του κ. Τριαντόπουλου: «Αυτά που είπε σήμερα διαψεύδουν τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει μία βδομάδα μετά το δυστύχημα, όπου παραδέχτηκε ότι ο ίδιος ήταν παρών και υπεύθυνος του έργου των μπαζωμάτων από τις 2-5 Μαρτίου και σήμερα ήρθε να πει ότι δεν είχε καμία ευθύνη». «Οι βουλευτές της Ν.Δ. αύριο θα αναμετρηθούν με τη συνείδησή τους, θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα στην αλήθεια και το κομματικό συμφέρον, το συμφέρον της καρέκλας του κ. Μητσοτάκη και των υπολοίπων τζακιών που καλύπτει», σχολίασε.

Φάμελλος: «Χυδαίο παραλήρημα από τον κ. Φλωρίδη»

Ο Σωκράτης Φάμελλος έκανε λόγο για «χυδαίο παραλήρημα από τον κ. Φλωρίδη», ο οποίος «με απαράδεκτη φρασεολογία για όλη την αντιπολίτευση, επιτέθηκε λέγοντας ότι ‘για τα μπάζα είναι όσοι πολιτικοί χρησιμοποιούν αυτό το θολό πράγμα για τα μπαζώματα’». «Του προτείνω να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων που ήρθαν και μας βρήκαν και μας περιέγραψαν πώς έψαχναν εβδομάδες μετά το τραγικό δυστύχημα να βρουν προσωπικά αντικείμενα των παιδιών ή των συγγενών τους, εκεί που μεταφέρθηκαν μαζί με τα μπάζα, τα υπολείμματα του δυστυχήματος», είπε. Σχολίασε πως «δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθηση, δεν έχει ούτε ηθική ο κ. Φλωρίδης. Έφτασε σε σημείο, ως σύγχρονος πολιτικός γενίτσαρος, να μας κατηγορήσει για αριστερόστροφο φασισμό. Είναι γνωστή η κατρακύλα του και ο λαϊκισμός του. Πιο ακροδεξιός από τον κ. Βορίδη έχει καταντήσει». Ανέφερε ότι εκείνοι που έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη του λαού και της Ευρώπης έναντι της ελληνικής δημοκρατίας, είναι αυτή η κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Φλωρίδης ως υπουργός Δικαιοσύνης, «γιατί είναι κι εκείνος υπεύθυνος, όταν ως υπουργός Δικαιοσύνης κατακρίνεται από το Ευρωκοινοβούλιο για υποβάθμιση του κράτους δικαίου».

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «το έγκλημα των Τεμπών θα ξανάρθει πολλές φορές στην Ολομέλεια γιατί είναι βαθιά αποτυπωμένο στην κοινωνική συνείδηση και γιατί δεν έχουν δοθεί απαντήσεις» και «δεν μπορεί να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια όταν έχουμε 57 θύματα».

«Ούτε για το μπάζωμα του χώρου έχουν δοθεί απαντήσεις, αλλά ούτε για την μονταζιέρα των παραποιημένων ηχητικών συνομιλιών του σταθμάρχη», είπε. «Μας λένε οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας ότι η Αστυνομία πήρε αρμοδίως 3-4 μέρες μετά και παρέδωσε στις ανακριτικές αρχές τα ηχητικά ντοκουμέντα. Δεν κατηγορούμε γι’ αυτά. Αυτό για το οποίο έχει διατυπωθεί κατηγορία και θέλω να απαντήσει ο κ. Χρυσοχοΐδης, είναι ποιος παραποίησε και ποιος έδωσε τα παραποιημένα ηχητικά ντοκουμέντα σε μμε». Υποστήριξε ότι ο στόχος ήταν ξεκάθαρος: «η χειραγώγηση της κοινής γνώμης». «Ποιος έβγαλε στη δημοσιότητα με παράνομη παρέμβαση σε ηχητικά αρχεία και με ηλεκτρονικά ίχνη που πρέπει να αποκαλυφθούν, ηχητικά ντοκουμέντα για να παραπληροφορήσει και να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη; Και ποιον εξυπηρετούσε αυτή η παραποίηση πέραν από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη;», ρώτησε. Πρόσθεσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης από την επόμενη μέρα το πρωί μιλούσε για το ανθρώπινο λάθος».

«Το ερώτημα που πρέπει να απολογηθεί αύριο ο κ. Μητσοτάκης – και όχι μόνο ο κ. Καραμανλής σήμερα – είναι ποια συμφέροντα και ποιες δεσμεύσεις κρύβονται πίσω από το διπλό έγκλημα συγκάλυψης». «Το σχέδιο συγκάλυψης που στήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από το τραγικό δυστύχημα, είναι σχέδιο του Μαξίμου και της Πειραιώς, της κυβέρνησης και της ΝΔ. Γιατί από τη Ν.Δ. τα κεντρικά της και το Μαξίμου έχουν εξυφανθεί οι υποκλοπές, η χρήση παράνομου λογισμικού μέχρι και η εξαγωγή του, οι απειλές στις ανεξάρτητες αρχές, οι απειλές στους κορυφαίους δικαστικούς, η παράνομη διαχείριση προσωπικών δεδομένων», ανέφερε.

Καταληκτικά, ο κ. Φάμελλος είπε ότι αυτά «αφορούν τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, γιατί μετά από το τραγικό δυστύχημα, όσα έχουν συμβεί είναι επιλογές του κ. Μητσοτάκη […] Στον κ. Μητσοτάκη έχει κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας, αυτός πρέπει να απολογηθεί αύριο».

Παράλληλα ωστόσο, «πρέπει να μας δώσει πολύ σύντομα για όλα αυτά απαντήσεις και η Δικαιοσύνη. Γιατί πέρα από τον έλεγχο του εγκλήματος καθαυτού, πρέπει να γίνει έλεγχος από την δικαιοσύνη και για το μπάζωμα και για την απώλεια πειστηρίων και για την παραποίηση ηχητικών ντοκουμέντων και για την διασπορά ψευδών ειδήσεων και αποπροσανατολισμό της κοινωνίας» τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ετικέτες: ΒουλήΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣΦΑΜΕΛΛΟΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Κατατέθηκε στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2026

06/10/2025 | 19:00
Featured

Βουλή: Υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την απόκτηση της τέταρτης Belharra

03/10/2025 | 16:09
Featured

Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Σε καλό δρόμο η οικονομία παρά τις προκλήσεις – Στο 2% η ανάπτυξη το 2025 – «Αγκάθι» ο πληθωρισμός

02/10/2025 | 18:00
Featured

Βουλή: Τη Δευτέρα στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών για τα έτη 2022 και 2023

28/09/2025 | 17:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: Η πιο ζεστή Άνοιξη των τελευταίων 14 ετών, με 32 βαθμούς στην Κρήτη και αφρικανική σκόνη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    279 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Διπλό φονικό στη Μεσσηνία: Άφαντος ο δράστης – Τα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. και η έξαρση εγκληματικότητας που ανησυχεί τις αρχές

    262 shares
    Share 105 Tweet 66
  • Συναγερμός στο Τατόι: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

    205 shares
    Share 82 Tweet 51
  • Από την “κινητικότητα” στις… νέες “Πρέσπες”!

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΝΕΑ -ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: Αναδρομικά έως 7.840€ μέχρι Ιανουάριο 2026 – Τι αλλάζει σε ΕΑΣ και επικουρικές συντάξεις 

    148 shares
    Share 59 Tweet 37
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα – «ανάσα» για 5.000 ανέργους άνω των 50 ετών και 850 νέες επιχειρήσεις – Όλα τα ποσά επιχορήγησης

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • ΝΕΑ ΑΣΕΠ – 510 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία και παράταση για 1.213 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία – Πλήρης οδηγός αιτήσεων και δικαιολογητικών

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch