, ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, the bachelor – Τι θα δούμε σήμερα.

Την Παρασκευή 16/10, η θα επιχειρήσει να ρίξει… φως σε δυο μυστήριες υποθέσεις.

Η πρώτη υπόθεση με την οποία θα ασχοληθεί το είναι η περίεργη εξαφάνιση ενός άνδρα, πίσω από την οποία κρύβεται μια γυναίκα – αράχνη. Η γυναίκα άπλωσε σιγά σιγά τον ιστό της γύρω του, τον παρέσυρε σ’ ένα ραντεβού και από τότε αγνοείται.

Η δεύτερη υπόθεση που θα ασχοληθεί η εκπομπή του Alpha είναι αυτή που έχει τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και είναι η διπλή δολοφονία στο Λουτράκι.

Φως στο τούνελ , ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, the bachelor – Έτσι θα είναι η Δρόσω στην Τρούμπα.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στα επόμενα επεισόδια στις η Δρόσω, η οποία έφυγε από το Διαφάνι για να φτιάξει μια νέα ζωή στην Αθήνα, θα βρεθεί στην Τρούμπα. Και για τις ανάγκες του σεναρίου, η Δανάη Μιχαλάκη προχώρησε σε μία εντυπωσιακή αλλαγή.

Η Δρόσω, λοιπόν, στα επόμενα επεισόδια θα είναι σχεδόν… μεταμορφωμένη και η εμφάνισή της διόλου δεν θα θυμίζει το μικρό κορίτσι του Διαφανίου. Τα όνειρά της πήραν διαφορετική τροπή και θα βρεθεί τραγουδίστρια μεν, όμως, στο καμπαρέ Χαβάη, στην Τρούμπα.

Στο Πρωινό έκαναν την αποκάλυψη της… νέας Δρόσως, έξι χρόνια μετά.

Φως στο τούνελ , ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, the bachelor – Η κοπέλα που πήρε τριαντάφυλλο μετά το ομαδικό ραντεβού.

Στο τελευταίο επεισόδιο του , ο Παναγιώτης Βασιλάκος μαζί με κάποιες κοπέλες, που επέλεξε ο ίδιος, πραγματοποίησαν την πρώτη τους εκδρομή.

Όλοι μαζί, λοιπόν, ταξίδεψαν στα Καλάβρυτα και ήρθαν κοντά με τη φύση. Ο περιζήτητος εργένης, αφού έκανε ποδηλασία και ράφτινγκ με τα κορίτσια, γευμάτισε μαζί τους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ομαδικού ραντεβού ο Παναγιώτης Βασιλάκος πλησίασε ξεχωριστά το κάθε κορίτσι προκείμενου να μιλήσει ιδιαιτέρως μαζί της.

Ωστόσο μια κοπέλα “άγγιξε” λίγο παραπάνω την καρδιά του Παναγιώτη σήμερα και αυτή είναι η Βίβιαν, η οποία και κέρδισε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο και έτσι και την ασυλία στην αυριανή Τελετή των Ρόδων, σύμφωνα με το fthis.gr.