«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά για τα Πάθη του Χριστού στον ΑΝΤ1

Πότε ολοκληρώνεται

109
SHARES
232
VIEWS

Κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι τηλεοπτικοί σταθμοί αλλάζουν το πρόγραμμά τους, προβάλλοντας ορισμένες σειρές και ταινίες που σχετίζονται με κλίμα των ημερών, ενώ η πιο διάσημη εξ’ αυτών είναι η σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αποτελεί την μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αφορά τη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφφιρέλλι έδειξε απόλυτο σεβασμό στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ η μουσική του Μωρίς Ζαρ είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μελωδίες στην ιστορία της τηλεόρασης.

Η σειρά θα προβληθεί απο τον ΑΝΤ1 και είναι χωρισμένη σε τρία μέρη. Το Α’ μέρος θα προβληθεί την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου (21:00 – 00:00), το Β’ μέρος την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου (21:00 – 00:00) και το Γ’ μέρος το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου (21:00 – 23:55). Σημειώνεται πως το Μ.Σάββατο η προβολή ολοκληρώνεται 5 λεπτά νωρίτερα απο τις άλλες ημέρες καθώς θα ακολουθήσει η Αναστάσιμη Ακολουθία.

Οι ηθοποιοί

Ο σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφφιρέλλι πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o Ρόμπερτ Πάoυελ.

Ο βρετανός ηθοποιός, Ρόμπερτ Πάoυελ, που υποδύθηκε τον Ιησού Χριστό, έδειξε απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στο έργο που είχε μπροστά του με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις καλύτερες ερμηνείες σε τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή με θρησκευτικό περιεχόμενο.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο