Κάντε ένα δώρο! BLACK FRIDAY 2021 ΕΛΛΑΔΑ : LEROY MERLIN, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PUBLIC

κάντε-ένα-δώρο-black-friday-2021-ελλαδα-leroy-merlin-πλαισιο-κ

Κάντε ένα δώρο! BLACK FRIDAY 2021 ΕΛΛΑΔΑ : LEROY MERLIN, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PUBLIC-Μία μοναδική ευκαρία για να κάνεις τα ψώνια της χρονιάς αποτελεί και στην Ελλάδα το 2021 ή ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – οδηγός από το tilegrafimanews.gr

-Τα πορτοφόλια λόγω και της πανδημίας αδειάσουν εύκολα, η αναζήτηση ευκαιριών για αγορές με προσφορές που αγγίζουν και το 80% είναι το καλύτερο χριστουγγεννιάτικο δώρο που μπορεί  να κάνει ο πατέρας στα παιδιά, ο νέος στο ταίρι του, ο παππούς και η γιαγιά στα εγγόνια .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως κάθε χρόνο τον Νοέμβρη είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για δύο, κυρίως, λόγους: επειδή καθώς ο καιρός «δροσίζει» και συνεπώς βάζουμε σιγά-σιγά τα αγαπημένα μας πουλόβερ (ναι, μας αρέσει πολύ το χουχούλιασμα!) και επειδή φυσικά σημαίνει ότι… η BLACK FRIDAY πλησιάζει! Φέτος, μάλιστα, η LEROY MERLIN έβαλε τα δυνατά της και τα έδωσε όλα για… το σπίτι σου! Έτσι, η LEROY MERLIN, η εταιρεία που πρώτη έφερε τις BLACK FRIDAY προσφορές σε είδη σπιτιού στην Ελλάδα (το 2017!), έχει ετοιμάσει εκπλήξεις και ευκαιρίες για να ανανεώσεις και να ανακαινίσεις το σπίτι σου έξυπνα και κυρίως οικονομικά.

Κάντε ένα δώρο! BLACK FRIDAY 2021 ΕΛΛΑΔΑ : LEROY MERLIN, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PUBLIC-Μοναδικές ευκαιρίες σε smartphones στα public 

 ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ: 18 ΗΜΕΡΕΣ

Η Black Friday, η «γιορτή των καταναλωτών» με τις μεγάλες προσφορές των εμπορικών καταστημάτων, πλησιάζει. Για φέτος η «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι στις 26 Νοεμβρίου. Τρεις ημέρες μετά, στις 29 Νοεμβρίου, ακολουθεί η Cyber Monday. Οπότε οι ευκαιρίες έρχονται, ετοιμαστείτε….

  • H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος έχει επανειλλημένως αναφερθεί σε πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν από τους καταναλωτές, ώστε οι ίδιοι να μην πέσουν «θύματα των προσφορών»:
  • Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
  • Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.
  • Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
  • Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.

Να ζητάνε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.Δείτε επίσης.