ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ! ΝΕΑ LIVE ΑΣΕΠ ΤΩΡΑ!! 2.700 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2ΓΒ/2023 ΚΑΙ 5Κ/2023 ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!!

Νέες θέσεις εργασίας!

200
SHARES
426
VIEWS

  (asep.gr) ΤΩΡΑ!! 2.700 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2ΓΒ/2023 ΚΑΙ 5Κ/2023 ΑΙΤΗΣΕΙΣ – (dypa.gr) ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!! – Τρέξτε όσο προλαβαίνετε!

Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι οι ΝΕΕΣ προκηρύξεις (asep.gr) για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΤΟ 2024 ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!! ΕΦΚΑ, ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΟΤΑ!!! ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ!

Για τη μία από τις τρεις προκηρύξεις έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Σημειώνεται πως, έως τα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν εκδοθεί, συνολικά, 2.699 μόνιμες θέσεις.

Αναλυτικά: 

Προκήρυξη 2ΓΒ/2023: Συμμετέχουν αποκλειστικά πτυχιούχοι ΤΕΙ, επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022). Διατίθεται 1.843 θέσεις σε όλο το Δημόσιο. Αιτήσεις έως 3/11/2023.

Προκήρυξη 4Κ/2023: Δημοσιεύθηκε ήδη η κατανομή των θέσεων. Θα επιλεγούν 80 μόνιμοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ σε υπουργεία, μητροπόλεις, Εθνικές Βιβλιοθήκες και μεγάλους φορείς της χώρας. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει άμεσα.

Προκήρυξη 5Κ/2023: Θα προσληφθούν 776 μόνιμοι στα νοσοκομεία όλης της χώρας, αποκλειστικά των βαθμίδων ΔΕ και ΥΕ. Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί άμεσα.

 

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ! ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΤΩΡΑ!! 2.700 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2ΓΒ/2023 ΚΑΙ 5Κ/2023 ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!! – Πώς θα πάρετε 1000 ευρώ!

Στην επέκταση του προγράμματος κατάρτισης για ανέργους με επίδομα κατάρτισης ύψους 1.000 ευρώ προχωρά το επόμενο διάστημα η (dypa.gr) δίνοντας τη δυνατότητα σε επιπλέον 30.000 ανέργους να αποκτήσουν ή να αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητές τους, με σχετική πιστοποίηση, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας σε κλάδους της οικονομίας με προοπτικές ανάπτυξης.

Όσοι ωφελούμενοι ολοκληρώσουν την κατάρτιση και επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, θα λάβουν έως 1.000 ευρώ εκπαιδευτικό επίδομα, δηλαδή 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης και ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 60,3εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα κατάρτισης «νέας γενιάς» ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και αποτελεί την μεγαλύτερη δράση που έχει υλοποιηθεί ποτέ στην χώρα, στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας απόκτησης και αναβάθμισης των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας (upskilling/reskilling), κυρίως σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Αρχικά αφορούσε σε 80.000 άνεργους, αλλά μετά την μεγάλη ανταπόκριση επεκτάθηκε για 40.000 επιπλέον ανέργους.

​Στόχος είναι η αποτελεσματική διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας και η βελτίωση της απασχολησιμότητάς τους, όσο και η διατήρηση μελλοντικών θέσεων εργασίας. Μέσω των Κέντρων Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης των ΑΕΙ και των αδειοδοτημένων Κέντρων Δια Βίου Μάθησης που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια διασφάλισης ποιότητας, υλοποιούνται με την εφαρμογή μεθόδων μεικτής μάθησης (blended learning), δηλαδή με συνδυασμό δια ζώσης και εξ αποστάσεως, σύγχρονη και ασύγχρονη, κατάρτιση, προγράμματα διάρκειας έως 200 ωρών, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης.


Δικαίωμα υποβολής Αίτησης Συμμετοχής για εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων Ανέργων για κατάρτιση μέσω των Κ.Ε.Δι.Βι.Μ των Α.Ε.Ι. έχουν άνεργοι οι οποίοι πληρούν τουλάχιστον τις εξής προϋποθέσεις:

  • Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της  ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
  • Έχουν ηλικία άνω των 18 ετών
  • Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Σημειώνεται ότι το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης μπορεί να απαιτεί επιπλέον προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ωφελούμενων.

Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα Θεωρητικής Κατάρτισης που αφορά την ανάπτυξη ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων, συνολικής διάρκειας έως 200 ώρες.




ΝΕΑ LIVE -EIΔΗΣΕΙΣ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10.000 ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΣΕΠ!! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΗΡΘΑΝ …!!

ΣχετικάΆρθρα

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΦΤΑΝΕΙ…!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪ́ΟΥ 2024- ΠΡΟΩΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΕΑ!

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ...!!(efka.gov.gr) ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪ́ΟΥ 2024- ΠΡΟΩΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (aade.gr) ΝΕΑ! - Δελτίο συνταξιούχων! NEWS: Αντίστροφα μετρούν πλέον...

Επόμενο Άρθρο