+11
°
C
Μεγ.:+11
Ελάχ.:+6
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Tilegrafimanews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews
Αρχική HOT NEWS
Ετικέτες: Υφαντής Χρήστος

Ο Τσίπρας, ο «Μάξιμος Σαράφης», ο Χρήστος Ράμμος και οι λοιπές …δημοκρατικές δυνάμεις

TechTeam από TechTeam
27/01/2023 23:06
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
Ο Τσίπρας, ο «Μάξιμος Σαράφης», ο Χρήστος Ράμμος και οι λοιπές …δημοκρατικές δυνάμεις
127
SHARES
270
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τα ρέστα του παίζει το σύστημα «Κουμουνδούρου» απέναντι στην μαθηματική βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να καταφέρει στις εκλογές (όποτε και αν διεξαχθούν) να απειλήσει και πάλι τη δημοκρατία και να θέσει εν αμφιβόλω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όπως βαθύτατα επιθυμούν όλοι οι άεργοι ιδεολογικοί σκιτζήδες που το απαρτίζουν.

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ

Μέχρι και εκεί που έφτυναν, «Μένουμε Ευρώπη», τώρα έχουν γονατίσει και γλείφουν, χωρίς ίχνος τσίπας πιστεύοντας πως κάποιους θα ξεγελάσουν συνδέοντας ένα ιστορικό «κίνημα» με τις συλλογικές τους φαντασιοπληξίες.

Ανακάλυψαν μέχρι και «πρόβλημα δημοκρατίας» στη χώρα, αυτοί που έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους όντας κυβέρνηση για να την καταλύσουν και να την αντικαταστήσουν με την βενεζουελανή εκδοχή της και να διαμορφώσουν τους όρους για να εγκαταστήσουν ένα συγκεκριμένο καθεστώς, βολικό για τις παρανοϊκές αριστερόδουλες φαντασιώσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Έφη, οι «ψέκες» και ο ημιθανής ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

Που συνίσταται το «πρόβλημα δημοκρατίας;» Στο ότι, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ για λόγους εθνικής ασφαλείας «δεν έπρεπε να συμβούν», επειδή αφορούν « σε πολιτικά και στρατιωτικά στελέχη».

Λες και το έργο της ΕΥΠ είναι να παρακολουθεί νόμιμα τον Μπάμπη τον Μανάβη και τον Μήτσο τον αλουμινά κι όχι όσους, εκ της θέσεως τους, εμπλέκονται με ζητήματα εθνικής ασφαλείας και από τις δραστηριότητες τους μπορούν να προκύψουν «περίεργα ζητήματα» για τη χώρα σε μια τόσο ταραγμένη περίοδο.

Ότι στην γελοία αυτή απόπειρα συνεργάζονται στενά με το κολλητάρι τους τον κ. Ράμμο της ΑΔΑΕ ( αυτοί τον διόρισαν στη θέση του τον Ιούνιο του 2019, είκοσι μέρες πριν τις εκλογές κι ενώ γνώριζαν ότι φεύγουν με τις κλωτσιές) δεν συνιστά είδηση, οι σχέσεις του Συριζαίϊκου χώρου με τους νυν και πρώην δικαστές είναι πασίγνωστες.

Ο κ. Ράμμος έκανε απλώς αυτό για το οποίο διορίστηκε στη θέση του προέδρου της ΑΔΑΕ, μόλις τον χρειάστηκε ο «ευεργέτης του» προσέτρεξε να βοηθήσει τον άχαστο ηγέτη να βρει τη μιλιά του που την είχε χάσει όλο το προηγούμενο διάστημα, «αποκαλύπτοντας» δήθεν στοιχεία που δήθεν περιήλθαν σε γνώση του εσχάτως, ενώ η πιάτσα βοά πως είναι δεδομένο ότι τα γνωρίζει από πολύ καιρό και τα «χειρίζεται» αναλόγως.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του κ. Τσίπρα τόσο στην έδρα του κολλητού του κ. Ράμμου όσο και στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συνάντηση με την κυρία Σακελλαροπούλου είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές της ακραίας απελπισίας του για τις πολιτικές εξελίξεις στο κατώφλι των εκλογών.

Είναι η ανάγλυφη εικόνα μιας «ηρωικής εξόδου» που επιχειρεί για να αλλάξει την ατζέντα αρπάζοντας ό,τι βρει μπροστά του ως δήθεν θέμα, ακόμη και μια πολιτική γελοιότητα που δεν απασχολεί καμία σοβαρή δημοκρατία, αρκεί να ξεφύγει από το καθημερινό άγχος των τρομακτικών αποκαλύψεων που εξελίσσονται «από δικαστές που υπάρχουν εις τας Αθήνας» ( τον κακομοίρη, τον έβαλαν να μιλήσει και στην απλή καθαρεύουσα για να κάνει εντύπωση) και δικάζουν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της ομάδας Τσίπρα (Παππά, Παπαγγελόπουλο, Τουλουπάκη) και τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής Τσίπρα (Μάτι).

Ο κ. Τσίπρας αναζητούσε απεγνωσμένα αφήγημα για να σταματήσει να περιγράφεται ως «Αφωνίξ της αριστεράς» και πίστεψε πως το βρήκε στα «στοιχεία» του φίλου του κ. Ράμμου, με αποτέλεσμα η δομική αμετροέπεια του να τον ωθήσει «να πει και μια κουβέντα παραπάνω» για να παραστήσει τον υπερασπιστή της δημοκρατίας, αλλά επειδή «άλλαι αι βουλαί των ανθρώπων, άλλα Θεός κελεύει» (να του εξηγήσει κάποιος στην δημοτικιά να το καταλάβει) του προέκυψε «Μάξιμος Σαράφης», προστατευόμενος μάρτυρας στην σκευωρία του αιώνα (κατά κόσμον Novartis) κι έκανε το κουμουνδουρέϊκο αφήγημα καραγκιόζ μπερντέ.

Η σύλληψη του «Σαράφη» (όχι στο Παρίσι ή στα Τρίκαλα, αλλά στην Αθήνα) για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε επιχειρηματίες, αυτού του «ήρωα που παίρνει το θάρρος να πει την αλήθεια απέναντι σε ισχυρά συστήματα» ( ομιλία Τσίπρα στη Βουλή), την ίδια μέρα που στο δικαστήριο ο Καλογρίτσας τηγάνιζε σε καυτό λάδι τον Παππά με το σημειωματάριο της γραμματέως του και θέτοντας στη διάθεση των δικαστών το κινητό του τηλέφωνο, ήταν η αποθέωση της προσωπικής γκαντεμιάς του άχαστου ηγέτη.

Ο «Σαράφης» τίναξε στον αέρα (παρέα με την Ευθαλία και τον κ. Καλογρίτσα) όλες τις προσδοκίες του κ. Τσίπρα, τώρα οι ψευτοαπειλές μετά την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης ακούγονται σαν μια ακόμη αριστερή γελοιότητα, οι κυβερνητικοί τον περιμένουν πως και πώς να τον λιανίσουν από του βήματος της Βουλής, κάτι ακούγεται στο βάθος να ολοφύρεται για αυτή την «πατατιά» που έκανε ο Αφωνίξ χωρίς να ρωτήσει κανένα.

Το Μητσοτακέϊκο από την άλλη επεξεργάζεται ήδη την συντριπτική του απάντηση στις αριστερές φαντασιοπληξίες του κ. Τσίπρα, πήραν τα όργανα φωτιά από συσκέψεις, στοιχεία και αποκαλύψεις, μέχρι και για ρελάνς Μητσοτάκη με άμεση προκήρυξη εκλογών λόγω «ακραίας τοξικότητας» ακούγεται, για κάποιους στο Μαξίμου «η στιγμή είναι ιδανική, ο Τσίπρας μας προσφέρει μια νέα θητεία στο πιάτο για να κρατήσει την καρέκλα του στην Κουμουνδούρου και την φαντασιακή ηγεσία της αντιπολίτευσης, ας μην τον απογοητεύσουμε».

Λέτε να έχουμε εκπλήξεις σε δυο-τρεις μέρες και να έρθουν τα πάνω κάτω για την περίοδο των Eκλογών;

 


Δείτε επίσης.

Προηγούμενο Άρθρο

Πώς ο Τσίπρας εξυπηρετεί… άθελα του τα συμφέροντα της χώρας και πώς εξευτελίζεται με το σύνθημα «Δικαιοσύνη παντού»

Επόμενο Άρθρο

Ισραήλ: Τουλάχιστον εφτά νεκροί από πυροβολισμούς σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ

ΣχετικάΆρθρα

Στρουθοκαμηλισμός: Το ανώτατο στάδιο του Τσιπρισμού…………..

Η Έφη, οι «ψέκες» και ο ημιθανής ΣΥΡΙΖΑ

από TechTeam
13/09/2023 | 20:05

Αφήστε κάτω μολύβια (οι παλιοί) και πληκτρολόγια (οι νέοι). Έχουμε νικητή και μάλιστα αδιαμφισβήτητο! ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ Στον αδυσώπητο αγώνα...

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιον ψηφίζει ο Κυριάκος;

ΣΥΡΙΖΑ: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

από TechTeam
01/09/2023 | 22:13

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί στην Αθήνα τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων (πλην Ράμα, επειδή πρέπει να πάρει...

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιον ψηφίζει ο Κυριάκος;

Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και η «εμπλοκή» του Αλέξη Τσίπρα

από TechTeam
23/08/2023 | 22:15

Δεν ξέρω αν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας, αλλά εκεί στον πολύπαθο ΣΥΡΙΖΑ (με ολίγη από ΠΣ) είναι σε διαδικασία...

Η οπαδική βία, ο Μητσοτάκης και μία αγχωμένη σύσκεψη

Η οπαδική βία, ο Μητσοτάκης και μία αγχωμένη σύσκεψη

από TechTeam
15/08/2023 | 23:03

Τι, άραγε, επί της ουσίας προσδοκά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, κ. Τσέφεριν και...

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιον ψηφίζει ο Κυριάκος;

Η κληρονομιά του Τσίπρα και ένας υποψήφιος Δήμαρχος

από TechTeam
06/08/2023 | 22:11 - Ενημέρωση 07/08/2023 | 12:49

Και ξανά προς τη δόξα (δηλαδή ολοταχώς προς την διάλυση) ο ΣΥΡΙΖΑ τραβά. Στο δρόμο αυτό η κάθε επιλογή συνδέεται...

Στρουθοκαμηλισμός: Το ανώτατο στάδιο του Τσιπρισμού…………..

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποψήφιοι για την προεδρία καλούνται να αναμετρηθούν σε μια ιδεολογική και πολιτική έρημο

από TechTeam
20/07/2023 | 23:11

Ολοκληρώθηκαν, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, οι υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου σε ό,τι έχει απομείνει από τον «ρωμαλέο» ΣΥΡΙΖΑ της...

Load More
Επόμενο Άρθρο
Ισραήλ: Τουλάχιστον εφτά νεκροί από πυροβολισμούς σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ

Ισραήλ: Τουλάχιστον εφτά νεκροί από πυροβολισμούς σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Ποια ρήγματα απειλούν την Αττική με ισχυρή δόνηση, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Ποια ρήγματα απειλούν την Αττική με ισχυρή δόνηση, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο

    462 shares
    Share 185 Tweet 116
  • ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΑ!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ !!! ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΟΤΑ!!! ΘΕΛΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ;! ΔΕΣ ΕΔΩ!!

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ….ΜΑΝΤΑΤΑ- ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΓΑ, EFKA

    278 shares
    Share 111 Tweet 70
  • Σεισμός στην Τουρκία

    180 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΕΚΤΑΚΤΟ- Πειραιάς: Νεκρός ο 35χρονος που εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
Tilegrafimanews

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας επιδόματα θέσεις εργασίας καιρός σαν σήμερα
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch