+11
°
C
Μεγ.:+11
Ελάχ.:+6
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Tilegrafimanews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews
Αρχική HOT NEWS

Ωχ!! Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και την αγορά του! ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ- VOUCHER τώρα στο vouchers.gov.gr

Όσα πρέπει να ξέρετε!

Newsroom από Newsroom
07/02/2023 08:37
σε HOT NEWS, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
Πήρε την ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!! Χαράς ευαγγέλια για τους ΑΓΡΟΤΕΣ!! 4,06 στην Κρήτη ΟΠΕΚΕΠΕ-250 επιταγή ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ
2.5k
SHARES
5.2k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ωχ!! Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και την αγορά του (www.opekepe.gr)! ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ- VOUCHER τώρα στο vouchers.gov.gr – Αναλυτικές πληροφορίες!

NEWS: Τα πρώτα σηµάδια κόπωσης είναι ήδη εµφανή στην εγχώρια αγορά ελαιολάδου, µε τη ροή των εµπορικών πράξεων να περιορίζεται, σε ένα διεθνές περιβάλλον που από τη µία θέλει τις τιµές στην Ισπανία να πιέζονται και από την άλλη την ιταλική βιοµηχανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ! Τα 200 και 300 ευρώ αφορολόγητα, ανεκχώρητα, και ακατάσχετα! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΝΕΑ ευκαιρία από ΟΑΕΔ- ΔΥΠΑ!!!

Έκτακτη ΕΙΔΗΣΗ για τον ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕΠ- Στα όριά … τους 77.000 υποψήφιοι – ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ!

Έσκασε ΤΩΡΑ!!! Η αναδρομική αύξηση με το 7,75% με τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Μαρτίου 2023 ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ- ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Καθώς η αγορά ελαιολάδου αρχίζει και ανακόπτει τους εµπορικούς ρυθµούς, φαίνεται πως τα υψηλά για τη περίοδο που διανύεται έχουν ήδη σχηµατιστεί και αντοχές για κάτι καλύτερο προς το παρόν δεν υπάρχουν. Το επόµενο σήµα στην αγορά θα κάποια πιθανή ανασύνταξη υπέρ της ανόδου θα έρθουν από τις ενδείξεις ανθοφορίας την προσεχή άνοιξη αλλά και από τις αντοχές της κατανάλωσης να αφοµοιώσει τις τιµές που έχουν ήδη διαµορφωθεί. Ζητούµενο λοιπόν τώρα, είναι να δείξει η τιµή παραγωγού αντοχές στην πίεση που διαφαίνεται στον ορίζοντα.

22-35_37

Ήδη οι τιµές σε Κρήτη και Μεσσηνία έχουν υποχωρήσει λίγο κάτω από την περιοχή των 4,85 ευρώ για τον βασικό όγκο που εµπορεύεται αυτήν την περίοδο, ενώ στα παραγωγικά κέντρα της Λακωνίας, όπου παραµένουν τα 5,30 ευρώ το κιλό, η ζήτηση περιορίζεται. Στα βιολογικά ελαιόλαδα ωστόσο, τα οποία αποτελούν μια παράλληλη υπό αγορά που λειτουργεί σε αρκετές περιπτώσεις με τους δικούς της όρους προσφοράς και ζήτησης, σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες μια νέα ανοδική πράξη που τοποθέτησε την τιμή στα 5,80 ευρώ το κιλό, μια ανάσα δηλαδή από τα 6 ευρώ. Πρόκειται για μια ποσότητα 30 τόνων ελαιολάδου του Συνεταιρισμού Παλαιοπαναγιάς Λακωνίας. Πριν από δύο εβδομάδες, ο Συνεταιρισμός Ξηροκαμπίου στη Λακωνία είχε κλείσει εμπορική συμφωνία για 27 τόνους ελαιολάδου με την Agrovim στην τιμή των 5,61 ευρώ το κιλό.

Στη δεδοµένη συγκυρία, λίγοι αγοραστές είναι διατεθειµένοι να βάλουν στην αποθήκη τους ακριβά αγορασµένο προϊόν χωρίς να έχουν ενδείξεις για το πού βαδίζει η αγορά. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ένα βυτίο (28 τόνοι) στοιχίζει σχεδόν 149.000 ευρώ έναντι 98.000 ευρώ στα υψηλά της αγοράς πέρυσι, κάτι που σηµαίνει ότι το ρίσκο είναι µεγάλο, ειδικά σε µια περίοδο που το χρήµα ακριβαίνει και η ρευστότητα περιορίζεται. Υπό αυτή την έννοια, φαίνεται πως η αγορά έχει σχηµατίσει τις κορυφές της, τουλάχιστον για τον υφιστάµενο εµπορικό κύκλο.

Η Agrenda και το Ελαίας Καρπός µε συνεχόµενα ρεπορτάζ γύρω από τις τάσεις και τη δυναµική στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά ελαιολάδου, είχαν τοποθετήσει το δεύτερο µισό του Ιανουαρίου ως την ιδανικότερη στιγµή για πωλήσεις από πλευρά παραγωγών και οι εξελίξεις έρχονται να επιβεβαιώσουν εκ των υστέρων την εκτίµηση αυτή. Σημειώνεται πάντως, ότι σε καμία περίπτωση οι ενδείξεις της αγοράς δεν υπαγορεύουν κάποια κατάρρευση των τιμών, αφού φαίνεται πως η ζήτηση περιμένει και μια ενδεχόμενη διόρθωση θα υπερτόνιζε τις υφιστάμενες ελλείψεις με αποτέλεσμα οι τιμές να κινηθούν ξανά με έντονα ανοδικό ρυθμό. Σε πρόσφατο ρεπορτάζ της Agrenda που φιλοξενούσε δηλώσεις του αγροοικονομολόγου αναλυτή Χουαν Βιλάρ, αναφερόταν πως το φετινό έλλειμα της παραγωγής θα δώσει τον τόνο και στην επόμενη σεζόν ακόμα και αν η προσφορά επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Με την παγκόσμια κατανάλωση στους 3,25 εκατ. τόνους, η φετινή παγκόσμια παραγωγή των 2,5 εκατ. τόνων μαζί με τα περσινά αποθέματα, μπορεί μετά βίας να διαμορφώσει μια προσφορά των 3,1 εκατ. τόνων. Αυτό σημαίνει ένα έλλειμμα 150.000 τόνων το οποίο μεταφέρεται και στην επόμενη σεζόν, κάτι που λειτουργεί υποστηρικτικά ως προς τις τιμές, ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, που όπως εκτιμούν αρκετοί παραγωγοί, τα δέντρα του χρόνου δεν θα είναι τόσο φορτωμένα.

Πιέζεται η τιµή στην Ισπανία

Την περασµένη εβδοµάδα, η µέση τιµή ελαιολάδου στην Ισπανία έγραψε τα 5,20 ευρώ, έναντι των υψηλών 5,55 ευρώ στις αρχές του έτους. Μια απώλεια άνω των 30 λεπτών εντός λίγων εβδοµάδων σε µια αγορά που παραδοσιακά κινείται µε πιο αργούς ρυθµούς, είναι ενδεικτική της αντιστροφής της τάσης, αλλά και της έντονης µεταβλητότητας.

Ωχ!! Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και την αγορά του! ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ- VOUCHER τώρα στο vouchers.gov.gr – Τουρισμός για όλους!

Η κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» που αφορά σε 125.000 νέους δικαιούχους έγινε σήμερα, 30 Ιανουαρίου.

Η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» αναμένεται να μοιράσει voucher 150 ευρώ. Μάλιστα, οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν για διακοπές τη Σάμο, θα λάβουν voucher 300 ευρώ. Οι ψηφιακές κάρτες του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τέλη Ιουνίου.

Όσοι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» επιλεγούν, καλό είναι να ξέρουν πως κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα ανάλογα με το διαθέσιμο υπόλοιπο, όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30 Ιουνίου 2023.

Η άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα είναι ατομική και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2023.

Σε ό,τι αφορά τυχόν περιορισμούς, τονίζεται ότι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ούτε στον αριθμό των διανυκτερεύσεων, ούτε στην περίοδο που ο δικαιούχος θα επιλέξει να κάνει χρήση της ατομικής του ψηφιακής επιταγής. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ (ή τα 200 ευρώ για ΑμεΑ). Δεν υπάρχει, επίσης, κάποιος γεωγραφικός περιορισμός, καθώς στο Πρόγραμμα συμμετέχουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Εκτακτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!! Τι ανακοινώθηκε για το 65% και την ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΟΓΑ, ΕΦΚΑ

ΕΛΓΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ!! Τι πληρώνει στους ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΙΣ 20 Φεβρουαρίου 2023 ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΙΚΑ, ΑΜΕΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ!!!


Δείτε επίσης.

Ετικέτες: NewsOPEKEPE.GRvoucher ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΑΑΔΕΑΓΡΟΤΕΣ 2022ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΔΙΑΚΟΠΕΣΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕελαιόλαδοΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΟ VOUCHER 2022ΟΠΕΚΑΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2022ΟΠΕΚΕΠΕ NEWSΟΠΕΚΕΠΕ ONLINEΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΟΣΔΕΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ
Προηγούμενο Άρθρο

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!! Συντάξεις: Αναδρομικά έως 8.000 ευρώ για επικουρικές σε λίστες αναμονής

Επόμενο Άρθρο

«Πρόεδρε, έλα με… φόρα»: Η Πόπη Τσαπανίδου καλεί τον Τσίπρα στο βήμα

ΣχετικάΆρθρα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Έγινε πριν λίγο !!! Πακτωλός πληρωμών από ΟΠΕΚΕΠΕ στους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ OGA, EFKA!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Έγινε πριν λίγο !!! Πακτωλός πληρωμών από ΟΠΕΚΕΠΕ στους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ OGA, EFKA!!

από Newsroom
21/03/2023 | 19:30

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Έγινε πριν λίγο !!! Πακτωλός πληρωμών από  ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) στους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ (oga.gr), EFKA!! ΟΠΕΚΕΠΕ...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ 2023! Αύριο η ΠΛΗΡΩΜΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΦΚΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ !!!

ΑΜΑΝ!!! Μια ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΔΕΗ!!

από Newsroom
21/03/2023 | 13:35

ΑΜΑΝ…Μια ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΙΚΑ, ΔΕΗ!!...

Ούτε τα … προσχήματα!! ΕΚΤΑΚΤΟ- ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!ΟΠΕΚΕΠΕ

Ούτε τα … προσχήματα!! ΕΚΤΑΚΤΟ- ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!ΟΠΕΚΕΠΕ

από Newsroom
21/03/2023 | 13:11

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Μάλιστα, κατά τη συζήτηση του νοµοσχεδίου του υπουργείου Οικονοµικών που δροµολογείται για τις επόµενες ηµέρες στην ολοµέλεια της...

Γκάζι ..στις μηχανές του δημοσίου για την ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ EFKA, αναπηρικά, Α21 και διατροφής ΟΠΕΚΑ, ΙΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ

ΝΕΑ LIVE! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ!!

από Newsroom
21/03/2023 | 12:57

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας- ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΝΕΑ!! - Όσα πρέπει να ξέρετε! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ...

Είδηση που γελάνε ακόμα και οι γιαγιάδες στο χωριά !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΑΝΤΑΤΑ !

Είδηση που γελάνε ακόμα και οι γιαγιάδες στο χωριά !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΑΝΤΑΤΑ !

από Newsroom
20/03/2023 | 20:05

Είδηση που γελάνε ακόμα και οι γιαγιάδες στο χωριά !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ (oga.gr), ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ-  ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)...

Γκάζι ..στις μηχανές του δημοσίου για την ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ EFKA, αναπηρικά, Α21 και διατροφής ΟΠΕΚΑ, ΙΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ

Πανηγύρια για 1.112.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΚΟ, ΕΦΚΑ, ΟΤΑ!! Δείτε όμως ΓΙΑΤΙ! – 120 ΔΟΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗ!

από Newsroom
20/03/2023 | 11:00

Πανηγύρια για 1.112.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΚΟ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΟΤΑ!! Δείτε όμως ΓΙΑΤΙ! - 120 ΔΟΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗ! - Τι έχει συμβεί! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ:...

Load More
Επόμενο Άρθρο
«Πρόεδρε, έλα με… φόρα»: Η Πόπη Τσαπανίδου καλεί τον Τσίπρα στο βήμα

«Πρόεδρε, έλα με... φόρα»: Η Πόπη Τσαπανίδου καλεί τον Τσίπρα στο βήμα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Έγινε πριν λίγο !!! Πακτωλός πληρωμών από ΟΠΕΚΕΠΕ στους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ OGA, EFKA!!

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Έγινε πριν λίγο !!! Πακτωλός πληρωμών από ΟΠΕΚΕΠΕ στους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ OGA, EFKA!!

    534 shares
    Share 214 Tweet 134
  • Είδηση που γελάνε ακόμα και οι γιαγιάδες στο χωριά !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΑΝΤΑΤΑ !

    1249 shares
    Share 500 Tweet 312
  • Πανηγύρια για 1.112.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΚΟ, ΕΦΚΑ, ΟΤΑ!! Δείτε όμως ΓΙΑΤΙ! – 120 ΔΟΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗ!

    1035 shares
    Share 414 Tweet 259
  • ΑΜΑΝ!!! Μια ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 2023- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΔΕΗ!!

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  • ΝΕΑ LIVE! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ!!

    227 shares
    Share 91 Tweet 57
Tilegrafimanews

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ASEP.GR KEA News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας επιδόματα θέσεις εργασίας καιρός σαν σήμερα
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch