ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΣΑ… ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ! ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ- ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΑ!!!

Μεγάλο ενδιαφέρον!

416
SHARES
886
VIEWS

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΟ (asep.gr) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ- (dypa.gr) ΝΕΑ!!! – Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες από το tilegrafimanews.gr

Ακόμη μία προκήρυξη για προσλήψεις στη δικαστική αστυνομία ,μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr) , εκδόθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η προκήρυξη αφορά μόνιμες προσλήψεις ένστολου προσωπικού στη δικαστική αστυνομία και οι 500 φορές κατανέμονται ως εξής:

  • 30 θέσεις για τον Κλάδο ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 70 θέσεις για τον Κλάδο ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 400 θέσεις για τον Κλάδο ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας

Υπενθυμίζεται ότι οι προσλήψεις στη δικαστική αστυνομία θα προκύψουν μέσω τριών διαγωνισμών ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα:

Το πολιτικό προσωπικό του κλάδου ΤΕ θα προσληφθεί μέσω της προκήρυξης 2ΓΒ/2023, στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά επιτυχόντες του πανελλήνιου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Το πολιτικό προσωπικό του κλάδου ΠΕ θα προσληφθεί μέσω της προκήρυξης 3ΓΒ/2023, στην οποία θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά οι επιτυχόντες του κλάδου ΠΕ επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

ΑΣΕΠ: Στο φουλ οι μηχανές για τη δικαστική αστυνομία, νέα προκήρυξη για 500 μόνιμες προσλήψεις

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ- ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΑ!!!-Αιτήσεις και δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) της παρούσας, πρέπει:

1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της παρούσας.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια / πεδία της αίτησης, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.

Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια / πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομίζονται τα έγγραφα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. 29 αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (www.gsis.gr). Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (www.gsis.gr).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι την υποβολή της αιτήσεώς του, άλλως η αίτηση δεν οριστικοποιείται. Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται επιλέγοντας «Οριστικοποίηση», υπό την προϋπόθεση ότι ο κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», ώστε αυτό να δεσμευτεί. Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο του παραβόλου που αναγράφει στην αίτησή του (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄).

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α΄ και Γ΄) υποβάλλονται ταχυδρομικά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και Ε΄). Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε.).

Στην αίτησή του ο υποψήφιος δηλώνει και τη σειρά των προτιμήσεών του για περισσότερες θέσεις, στις οποίες επιθυμεί να διοριστεί. Η υποβολή περισσότερων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση στην αίτηση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού, συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ- ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΑ!!! – Τελευταίες ειδήσεις!

Χθες, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, καταβλήθηκε από τη η εφάπαξ παροχή 300 ευρώ σε επιπλέον 1.275 μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που κατάρτισαν Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης (Ψηφιακό ΑΣΔ).

Συνολικά, έως τώρα η παροχή έχει καταβληθεί σε 74.238 δικαιούχους.

Οι πληρωμές εμφανίζονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 1-2 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους.

Το «μπόνους» θεσμοθετήθηκε με τον νόμο «Δουλειές Ξανά» (ν. 4921/2022), με στόχο την ενεργοποίηση των μακροχρόνια ανέργων μέσω της δημιουργίας επικαιροποιημένου Ψηφιακού ΑΣΔ, βάσει του οποίου θα μπορούν να κατευθυνθούν σε δράσεις ανάπτυξης της απασχολησιμότητάς τους και εύρεσης εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι της νέας παροχής είναι οι μακροχρόνια άνεργοι που:

• Έχουν συμπληρώσει συνεχόμενη εγγεγραμμένη ανεργία άνω των 5 ετών και κατόπιν καταρτίζουν Ψηφιακό ΑΣΔ και

• Έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ οι άγαμοι, 24.000 ευρώ οι έγγαμοι (προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο) ή 27.000 ευρώ οι μονογονεϊκές οικογένειες (προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο).

Η διαδικασία για την καταβολή της παροχής έχει ως εξής:

  • • Οι δυνητικά δικαιούχοι εισέρχονται στην πλατφόρμα με κωδικούς TaxisNet: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/ephapax-khrematike-parokhe-gia-anergous
  • • Καταχωρούν ή επικαιροποιούν τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της παροχής, καθώς και την οικογενειακή τους κατάσταση
  • • Η ΔΥΠΑ ελέγχει την πλήρωση των προϋποθέσεων αυτεπάγγελτα (διάστημα ανεργίας και Ψηφιακό ΑΣΔ), καθώς και μέσω διασταύρωσης με τα στοιχεία αρμόδιων φορέων (ΑΑΔΕ, ΗΔΙΚΑ)
  • • Η καταβολή γίνεται αυτόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
  • • Επισημαίνεται ότι μόνο όσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι πάνω από 5 έτη και καταρτίσουν Ψηφιακό ΑΣΔ μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα και να καταχωρίσουν ΙΒΑΝ.

Όσοι άνεργοι έχουν ήδη καταρτίσει Ατομικό Σχέδιο Δράσης (ΑΣΔ) θα πρέπει να το μετατρέψουν σε Ψηφιακό ΑΣΔ.

Συγκεκριμένα, εισέρχονται με κωδικούς TaxisNet στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (eservices) της ΔΥΠΑ και επιβεβαιώνουν ή επικαιροποιούν τα στοιχεία του ΑΣΔ, ώστε να μετατραπεί σε Ψηφιακό ΑΣΔ.

Όσοι άνεργοι δεν έχουν ήδη καταρτίσει ΑΣΔ θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με εργασιακό σύμβουλο στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της περιοχής τους, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης (MyDYPAlive) είτε δια ζώσης.

Για να κλείσουν ραντεβού μέσω τηλεδιάσκεψης, οι άνεργοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/exuperetese-me-telediaskepse-apo-ton-organismo-apaskholeses-ergatikou-dunamikou-oaed Για να κλείσουν ραντεβού δια ζώσης, οι άνεργοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/elektroniko-aitema-rantebou-se-uperesies-tou-organismou-apaskholeses-ergatikou-dunamikou-oaed Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.dypa.gov.gr/

ΣχετικάΆρθρα

ΙΔΟΥ Η ΧΡΥΣΗ…ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΣΕΠ 2Κ/2024- ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!

ΧΡΥΣΗ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ-TIPS ΓΙΑ ΑΣΕΠ (asep.gr) 2Κ/2024- ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ (dypa.gr) ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ...

Επόμενο Άρθρο