Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

Πολάκης: Σάλος για την επίθεση στην Αναγνωστοπούλου – «Xτύπημα κάτω από τη μέση»

TechTeam από TechTeam
20/11/2023 14:19
Ενημερώθηκε: 20/11/2023 14:29:13
σε HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
78
SHARES
166
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η επίθεση με ιατρικό-προσωπικό περιεχόμενο του Παύλου Πολάκη στη Σία Αναγνωστόπουλου.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε στοιχεία που εμπίμπτουν στο ιατρικό απόρρητο.

Αναγνωστοπούλου: «Χτύπημα κάτω από τη μέση» – Να πάρει θέση ο πρόεδρος

Στην επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε η Σία Αναγνωστοπούλου.

«Γι’ αυτό λέω ότι, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, εγώ, ό, τι προσπάθεια να κάνω, βγαίνει και μου πετάει ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ο Πολάκης», τόνισε η Σία Αναγνωστοπούλου.

Σύμφωνα με την ίδια, «κανείς από την ηγεσία δεν έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα για τους δεσμούς που έχουν διαρραγεί».
Ερωτηθείσα αν τής τηλεφώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν το διέψευσε, είπε ωστόσο πως, «όταν υπάρχει δημόσια δήλωση κάποιου μέλους, στελέχους και μάλιστα σε κομβική θέση, η απάντηση είναι δημόσια. Τα ιδιωτικά τηλέφωνα εμένα προσωπικά δεν μου λένε τίποτα. Θεωρώ ότι, είναι αρμοδιότητα του προέδρου να πάρει δημόσια θέση».

Παράλληλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκ νέου λόγο για «χτύπημα τοξικότητας», σημειώνοντας πως, «δεν ξέρω πώς να εκλάβω όταν γίνεται ένα τέτοιο χτύπημα μία ημέρα πριν από τη διάσκεψη».

Πλεύρης: Δεν θα ανεχθώ τη χυδαιότητα

Οργισμένος με τον Παύλο Πολάκη και το γεγονός ότι ενέπλεξε προσωπικά και ιατρικά δεδομένα στην κόντρα του με την κυρία Αναγνωστοπούλου εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

«Δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο. Η χυδαιότητα αυτής της ανάρτησης για την κυρία Αναγνωστοπούλου ως ασθενή ουσιαστικά επαναφέρει και τη ρουσφετολογία» είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ ο Θάνος Πλεύρης.

Αφού ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε τηλεφώνημα από τον Παύλο Πολάκη, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Υγείας εξήγησε ότι «τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης. Για την κυρία Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και ακολουθούσε έλεγχος από επιτροπή αν πληρούσαν τα κριτήρια με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών. Από τότε είχε τραβήξει μια ανάρτηση ότι καθυστερούσαν οι διαδικασίες. Ακολουθήθηκε πλήρως η διαδικασίας, η κυρία Αναγνωστοπούλου δεν είχε κανένα πρόβλημα απ’ όσο γνωρίζω».

«Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης που είναι μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη», πρόσθεσε ο Θάνος Πλεύρης

«Ο κ. Πολάκης είναι γιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και επιλέγει να επιτεθεί στην Σία Αναγνωστοπούλου για θέμα υγείας. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος; Ο κ. Κασσελάκης δεν αισθάνεται την ανάγκη να πει ότι είναι λάθος να εμπλέκονται προσωπικά δεδομένα με θέματα υγείας σε πολιτικές αντιπαραθέσεις;» συνέχισε εμφανώς ενοχλημένος ο Θάνος Πλεύρης ο οποίος κατέληξε: «τη χυδαιότητα ότι παίζαμε με τους ασθενείς δεν θα την ανεχθώ. Είναι δυνατόν να βγάζουμε στη φόρα τα θέματα υγείας για πολιτική αντιπαράθεση;».

«Το να χρησιμοποιούμε δεδομένα υγείας είναι τελείως λάθος και προβληματικό. Τα δεδομένα της υγείας δεν μπορεί να γίνονται αντικείμενο πολιτικού καβγά» σχολίασε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής.

Γεωργιάδης: Έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη

Θέση για την ανάρτηση Πολάκη πήρε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, επίσης, έχει περάσει από το υπουργείο Υγείας, κάνοντας λόγο για αποκρουστική και χυδαία κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας, μάλιστα, ότι ο κ. Πολάκης «έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!».
«Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον @pavpol2222 της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον @pavpol2222 της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και… pic.twitter.com/QwdWpzvYaO

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 19, 2023

 

Παγώνη: Έχει ξεφύγει ο συνάδελφος

Έντονη ήταν η αντίδραση και της Ματίνας Παγώνη για το ιατρικό περιεχόμενο της επίθεσης του Παύλου Πολάκη στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μετά από κριτική που άσκησε στο πρόσωπό του.

«Ο συνάδελφος ξέφυγε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη μετά την ανάρτηση Πολάκη στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυπτε το αντιικό φάρμακο που χορηγήθηκε στην Σία Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της όταν νόσησαν το 2022 με κορωνοϊό.

«Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.

«Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς» πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι έχουν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία φαίνεται να έχει «περάσει» από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η εικόνα «μην δώσετε το φάρμακο στην Σία επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ και μεσολάβησε ο Πολάκης».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

 

 

Ετικέτες: ΣΥΡΙΖΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Δημοσκόπηση Interview: Τεράστια διαφορά και πάνω από το 30% η Νέα Δημοκρατία

08/10/2025 | 21:31 - Ενημέρωση 09/10/2025 | 02:22
Featured

Στο κόμμα Τσίπρα ο μισός ΣΥΡΙΖΑ

06/10/2025 | 21:31
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μάλλον βρισκόταν σε άλλη αίθουσα όταν συνεδρίαζε η Εξεταστική για το «γαλάζιο» σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

05/10/2025 | 17:00
Featured

Δημοσκόπηση ALCO: Μπροστά με 12,5 μονάδες η ΝΔ, μικρή άνοδος για ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Λύση, υποχωρεί η Πλεύση

29/09/2025 | 20:00 - Ενημέρωση 30/09/2025 | 03:56
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τον Μάρτιο του 2024 η πώληση έως και του 27% της Πειραιώς από το ΤΧΣ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    944 shares
    Share 378 Tweet 236
  • Καιρός: Αποχωρεί η «Barbara» και επιστρέφει η ηλιοφάνεια

    198 shares
    Share 79 Tweet 50
  • Ουκρανία: Σε αδιέξοδο ο πόλεμος – Πούτιν, Τραμπ και Ζελένσκι σε νέα γεωπολιτική σκακιέρα – Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές έως 15 Οκτωβρίου για Μέτρο 23 και προγράμματα 2024 – Τι πρέπει να προσέξουν όσοι περιμένουν αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

    147 shares
    Share 59 Tweet 37
  • Φοινικούντα – Διπλή δολοφονία σοκ: Ο «ανοργάνωτος» εκτελεστής, το σκούτερ χωρίς πινακίδες και ο φόβος του 68χρονου πριν το αίμα χυθεί

    133 shares
    Share 53 Tweet 33
  • Απόψε η κατάπαυση πυρός στη Γάζα – Παγκόσμια στροφή με τη μεσολάβηση Τραμπ και τη στήριξη Μητσοτάκη

    120 shares
    Share 48 Tweet 30
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ- ΕΦΑΠΑΞ 2025: Αυξήσεις έως 22.800€ και μειώσεις έως 21.000€ – Ποιοι παίρνουν τα νέα ποσά και τι ισχύει για τα αναδρομικά

    109 shares
    Share 44 Tweet 27
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch