Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

Σκάνε ….οι ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!! ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑ!!! ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

Ενημέρωση συνταξιούχων!

Newsroom από Newsroom
17/07/2023 11:02
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
220
SHARES
468
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σκάνε ….οι ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!! ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑ!!! ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ – Αναλυτικές πληροφορίες!

NEWS: Οι συνταξιούχοι είναι μία από εκείνες τις κοινωνικές ομάδες, που θα δουν σημαντική βελτίωση των εισοδημάτων τους, από την 1η Ιανουαρίου του 2024, ενώ ένα σημαντικό μέρος αυτών θα είναι δικαιούχοι του νέου κύκλου market pass, που θα εφαρμοστεί για την χρονική περίοδο Αύγουστος – Οκτώβριος του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΝΕΑ LIVE: Γ´ δόση ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ 2023!! ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ ΟΠΕΚΑ ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΕΑΠ!

Η κυβέρνηση αποφάσισε στρατηγικά πως μία από τις κοινωνικές ομάδες χρίζουν στήριξης είναι οι συνταξιούχοι, που μετά μία μακρά περίοδο μειώσεων αποδοχών και εν συνεχεία παγώματος αυτών, τις είδαν – οι περισσότεροι εξ αυτών – να αυξάνονται από την αρχή του τρέχοντος έτους σε ποσοστό 7,75%.

Ας δούμε αναλυτικά όλες τις παρεμβάσεις που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση και αφορά την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, είτε αποκλειστικά, είτε αφορούν και αυτούς.

  1. Αυξήσεις σε 9.500 συνταξιούχους: Πρόκειται για αύξηση συντάξεων σε 9.500 δικαιούχους που εντάσσονται στην ειδική κατηγορία «μικρό Δημόσιο» του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ). Αφορά κυρίως συνταξιούχους παθόντες εν υπηρεσία, θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων, καλλιτέχνες, λογοτέχνες κ.ά. Η πλειονότητα τους (περίπου 8.000) θα δουν αύξηση 7,75% στις συντάξιμες αποδοχές τους, ενώ οι υπόλοιποι θα δουν αυξήσεις μεγαλύτερες του 7,75% με αναδρομική μάλιστα ισχύ από το 2017.
  2. Market Pass: θα χορηγηθεί για τους μήνες Αύγουστο έως Οκτώβριο και αφορά την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών και ως εκ τούτου και των συνταξιούχων. Τα κριτήρια παραμένουν τα ίδια με το προηγούμενο πρόγραμμα. Όσοι είχαν κάνει ήδη δήλωση δεν χρειάζεται να την υποβάλλουν εκ νέου. Το σύστημα θα κρίνει αν παραμένουν δικαιούχοι με βάση τα εισοδήματα του 2022, δηλαδή με τις δηλώσεις του 2023. Όσοι δεν είχαν λάβει το επίδομα θα πρέπει να το κάνουν αίτηση στην πλατφόρμα που θα ανοίξει στο τέλος Αυγούστου.
  3. Αύξηση αφορολογήτου: Μειώνεται ο φόρος εισοδήματος για τους φορολογούμενους με παιδιά, για τα εισοδήματα που θα αποκτηθούν από το 2024, για τους οποίους έμμεσα αυξάνεται το αφορολόγητο όριο. Συγκεκριμένα με την αναπροσαρμογή της έκπτωσης φόρου αυξάνεται το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για οικογένειες που έχουν παιδιά και διαμορφώνεται ως εξής: από 9.000 σε 10.000 ευρώ για οικογένειες με 1 παιδί, από 10.000 σε 11.000 ευρώ για δύο παιδιά, από 11.000 σε 12.000 για τρία παιδιά κ.ο.κ. από 1/1/2024. Ωφελούμενοι είναι 1,34 εκατ. φορολογούμενοι (με περισσότερα από 4 εκατ. μέλη οικογενειών) με εξαρτώμενα τέκνα.
  4. Φαρμακευτική δαπάνη: Μονιμοποιείται από την 1η Ιανουαρίου 2024 η μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη για τους συνταξιούχους από τους οποίους κόπηκε σταδιακά κατά την περίοδο 2016-2019 το ΕΚΑΣ.
  5. Μείωση ΕΝΦΙΑ: Από το 2024 ισχύει μείωση 10% για κατοικίες φυσικών προσώπων που ασφαλίζονται για σεισμό, πυρκαγιά και πλημμύρες. Η έκπτωση θα υπολογίζεται στο συνολικό ποσό του φόρου και θα δίνεται αναλογικά για τις ημέρες του έτους που είναι ασφαλισμένη η κατοικία. Η ασφάλιση πρέπει να αφορά το σύνολο της αξίας του ακινήτου επί της οποίας υπολογίζεται ο ΕΝΦΙΑ.

Μέτρα που έρχονται

  1. Αυξήσεις συντάξεων: Στο τέλος του έτους θα έρθει η νέα αύξηση των συντάξεων που πλέον έχει μόνιμο χαρακτήρα. Η νέα αύξηση των συντάξεων αναμένεται να είναι κοντά στο 3,4%, ενώ ενδέχεται να προκύψει – συμπληρωματικά – επιπλέον αύξηση 0,3% λόγω απόκλισης των στοιχείων του 2022. Η διορθωτική αύξηση θα καθοριστεί μετά το καλοκαίρι με βάση τα τελικά στοιχεία για την πορεία της οικονομίας που θα επικυρωθούν από τη Eurostat. Αθροιστικά οι δύο αυτές αυξήσεις θα φθάσουν λίγο χαμηλότερα από το 4%, ενώ η απόδοσή τους στους συνταξιούχους προσδιορίζεται γύρω στον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2024
  2. Επίδομα προσωπικής διαφοράς. Ο πρωθυπουργό έχει ανακοινώσει ότι και το 2024 θα δοθεί επίδομα σε όσους εξαιτίας της προσωπικής διαφοράς δεν θα λάβουν αύξηση στην σύνταξή τους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, κάθε χρόνο για τα επόμενα έτη θα μηδενίζουν την προσωπική διαφορά 100.000 με 150.000 συνταξιούχοι. Επομένως, όσοι μηδένισαν φέτος την προσωπική διαφορά θα δουν μεγαλύτερη καθαρή αύξηση το 2024. Παράλληλα το οικονομικό επιτελείο έχει δεσμευθεί ότι θα συνεχίζει να στηρίζει τους συνταξιούχους με προσωπική διαφορά έως ότου μηδενισθεί. Το μέτρο αναμένεται να αποκτήσει μονιμότερο χαρακτήρα με την επανάληψη της καταβολής του επιδόματος προσωπικής διαφοράς (200-300 ευρώ) σε όσους χάσουν ή λάβουν μικρότερη αύξηση και το 2024.
  3. Αλλαγές στην αποκαλούμενη ειδική εισφορά αλληλεγγύης: Προωθείται η μείωση του ποσοστού παρακράτησης της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης η οποία χρηματοδοτεί το λογαριασμό ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών) στο οποίο υπολογίζεται ότι έχουν συγκεντρωθεί περί τα 30 δισ. ευρώ. Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης επιβλήθηκε 2010 καταβάλλεται (στον λογαριασμό του ΑΚΑΓΕ) με σκοπό την κάλυψη ελλειμμάτων των κλάδων κύριας σύνταξης φορέων κοινωνικής ασφάλισης. Η εν λόγω εισφορά επιβάλλεται σε συντάξεις άνω των 1.400 ευρώ κλιμακωτά και κυμαίνεται από 3% έως 14%.
  4. Συνταξιούχοι που εργάζονται: Όσοι συνταξιούχοι εργάζονται δεν θα χάνουν – πλέον – το 30% της σύνταξής τους, όπως ισχύει σήμερα από την 1.1.2024. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά μένει να το δούμε, θα λαμβάνουν το σύνολο της σύνταξης και ως «πέναλτι» θα υπόκεινται σε μία μικρή μείωση της νόμιμης αμοιβής την οποία θα λαμβάνουν από την εργασία τους. Το ύψος της ειδικής αυτής εισφοράς – που θα εισπράττεται από την εφορία και θα πηγαίνει στον ΕΦΚΑ – προσδιορίζεται στο 10% έως 15%.

Σκάνε ….οι ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!! ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑ!!! ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ – Δελτίο αγροτών!

Η τριάδα επιλογών µαζική παγίδευση δάκου, θερινός καθαρισµός λαίµαργων (χλωρό κλάδεµα) και εφαρµογή κοµπόστ, διαµορφώνουν έναν συνδυασµό επιλογών για τους ελαιοπαραγωγούς της χώρας που ενισχύεται από φέτος µε 68,5 ευρώ το στρέµµα.

 

04_pin_3

Για όποιον ελαιοπαραγωγό δεν θέλει ή δεν µπορεί πρακτικά να κάνει τα παραπάνω, η κύρια επιλογή που πρέπει να εξετάσει για να λάβει φέτος µε αξιώσεις το πρασίνισµα είναι η ένταξη στη διατήρηση της βιολογικής γεωργίας µε 50,5 ευρώ το στρέµµα, επιλογή που µένει να φανεί από τις αποφάσεις ΟΠΕΚΕΠΕ αν θα είναι τελικά διαθέσιµη προς όλα τα αγροτεµάχια (ακόµη και τα υπό µετατροπή).

Οι παραπάνω επιλογές για τους επαγγελµατίες του χώρου προφανώς δεν είναι για όλους, αλλά δείχνουν ικανές να αντισταθµίσουν έως ένα βαθµό τη σταδιακή κατάργηση των ιστορικών δικαιωµάτων. Σηµειώνεται πως για τους µικρούς παραγωγούς των 10 έως 40 στρεµµάτων υπάρχει και η επιλογή της αναδιανεµητικής ενίσχυσης ύψους 11,6 ευρώ το στρέµµα.

Συνολικά λοιπόν ένας ελαιοπαραγωγός µε 30 στρέµµατα, έχει να περιµένει φέτος 11,6 ευρώ αναδιανεµητική, δικαίωµα που θα συγκλίνει σταδιακά στα 27 ευρώ, συν το πρασίνισµα. Σύνολο 38,6 ευρώ, οπότε µαζί µε την τριάδα δράσεων στο πρασίνισµα για όποιον µπορέσει να την εξασφαλίσει αν όχι φέτος που είναι ρευστά τα πράγµατα από του χρόνου η συνολική επιδότηση αγγίζει τα 107 ευρώ το στρέµµα.

Αναλυτικότερα οι συνδυασµοί που µοιάζουν πιο εφικτοί στην ελιά έχουν ως εξής:

1) Καθάρισµα λαίµαργων Ιούλιο-Αύγουστο: Οι ελαιοκαλλιεργητές που αφαιρούν τη ζωηρή βλάστηση (χλωρό κλάδεµα) τους καλοκαιρινούς µήνες θα είναι σε θέση να λάβουν 17,5 ευρώ το στρέµµα. Η δράση αυτή προϋποθέτει τη χρήση ψηφιακής εφαρµογής κινητού (συν 3 ευρώ) που δεν είναι ακόµη διαθέσιµη.

2) Μαζική παγίδευση δάκου: H Μαζική Παγίδευση είναι σηµαντική προληπτική µέθοδος αντιµετώπισης. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσµατική σε περιοχές µε µικρή-µέτρια πίεση πληθυσµού. Οι ελαιοκαλλιεργητές θα λάβουν 35 ευρώ το στρέµµα για την κάλυψη των εξόδων. Η δράση αυτή προϋποθέτει τη χρήση ψηφιακής εφαρµογής κινητού (συν 3 ευρώ) που δεν είναι ακόµη διαθέσιµη.

3) Θρυµµατισµός ελαιοκλάδων, κοµποστοποίηση (ιδιωτικά ή αγορά κοµπόστ) και εφαρµογή κοµπόστ: Επιδότηση 12 ευρώ το στρέµµα ενίσχυση.

4) Μπόνου οι αναβαθµίδες: Συν 25 ευρώ για τους ελαιοπαραγωγούς που φροντίζουν να διατηρούν τις αναβαθµίδες.

Όλες οι παραπάνω δράσεις συνδυάζονται µε βάση τον σχετικό πίνακα που έχει εκδώσει το ΥΠΑΑΤ. Το ερώτηµα είναι πάντως, πώς θα γίνει ο έλεγχος των δράσεων (1 και 2) την ώρα που δεν είναι διαθέσιµη η σχετική ψηφιακή εφαρµογή. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση ένας παραγωγός να βάλει παγίδες ή να κλαδέψει το καλοκαίρι και να µην αποζηµιωθεί; Είναι ερωτήµατα που προς το παρόν δεν έχουν απάντηση λόγω της έλειψης εγκυκλίων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τις οποίες όπως ανακοίνωσε θα εκδώσει έως την ερχόµενη Παρασκευή 27 Ιουλίου, παράλληλα µε εγκυκλίους για συνδεδεµένες ενισχύσεις και τις οδηγίες για το ΟΣ∆Ε 2023.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ … ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!! ΚΑΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣIΤΗΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 VOUCHER ΤΩΡΑ!!! Σε 2 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ!!!

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙMARKET PASSNewsΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕΕΛΛΑΙΟΛΑΔΟ ΟΠΕΚΕΠΕΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕπληρωμές συντάξειςΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Αναδρομικά έως 3.700 ευρώ για ΔΕΚΟ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ και Δημόσιο: Τι θα γίνει με ΕΑΣ και προσωπική διαφορά

04/07/2025 | 17:02
Featured

ΟΠΕΚΕΠΕ – «Προανακριτική με φόντο συγκάλυψη ή εκκαθάριση;»: Στελέχη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μιλούν στο tilegrafimanews.gr

04/07/2025 | 10:45
Featured

Στο Άγιο Όρος για το διήμερο ο πρωθυπουργός

04/07/2025 | 07:57
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025: Αναδρομικά έως 3.751€ για 7 Ταμεία – Ποιοι θα λάβουν αυξήσεις έως 63€ και ποιοι απαλλάσσονται από την ΕΑΣ

03/07/2025 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ VOUCHER ΕΡΧΕΤΑΙ…!!! Ευκαιρία για νέους !! ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ !


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ζαχάροβα: «Η Δύση δεν έχει κανέναν έλεγχο στις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία – Μπορεί να καταλήξουν εναντίον της»

    390 shares
    Share 156 Tweet 98
  • Μπαίνει σε «θερμικό θόλο» η χώρα: Έρχονται υψηλές θερμοκρασίες, επιμένουν οι άνεμοι – Σε ποιες περιοχές θα είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς

    343 shares
    Share 137 Tweet 86
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ για αγρότες και Κτηνοτρόφους: Κίνδυνοι απώλειας ενισχύσεων και τα «φαντάσματα» των δηλώσεων ΟΣΔΕ

    343 shares
    Share 137 Tweet 86
  • Ο Τραμπ σκοπεύει να αρχίσει να ενημερώνει τους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ από σήμερα για τους δασμούς

    276 shares
    Share 110 Tweet 69
  • Ντιόγκο Ζότα – Αναγνώριση από τους γονείς: «Έσπασε» η οικογένεια στο Ινστιτούτο Ζαμόρα – Διεθνές σοκ για τον άδικο χαμό

    249 shares
    Share 100 Tweet 62
  • Φωτιά τώρα στη Ραφήνα – 90 πυροσβέστες και πέντε εναέρια στη μάχη, 112 εκκένωσης για τρεις περιοχές

    379 shares
    Share 152 Tweet 95
  • ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ 2025–2026: Αιτήσεις, επιδόματα έως 240 ευρώ, όλες οι ειδικότητες και τα ενεργά voucher – Αναλυτικός οδηγός

    298 shares
    Share 119 Tweet 75
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch