Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

ΣΥΡΙΖΑ: Η Αχτσιόγλου ενισχύει τη θέση της στην ομάδα των «δελφίνων» του Τσίπρα

TechTeam από TechTeam
25/11/2022 22:01
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
90
SHARES
192
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όλα τα είχε ο Τσίπρας η «Εφούλα» του έλειπε! «Οι εκλογές, εκλογές», αλλά στην αδυσώπητη πραγματικότητα της Κουμουνδούρου συνεχίζεται « κατά τον ρουν των γεγονότων» ο πόλεμος για τους όρους διαδοχής του νυν Προέδρου, όταν «με το καλό» ηττηθεί για τέταρτη (και για πέμπτη) φορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ

Τα ήθη και τα έθιμα της σταλινογενούς αριστεράς, οι παραδόσεις της εσωκομματικής ανθρωποφαγίας, οι δολοφονίες χαρακτήρα και η καθημερινή φραξιονιστική δραστηριότητα επιβάλλουν σε κάθε «συνεπή συριζαίο» να σκέφτεται (και να ενεργεί) για την επόμενη μέρα, όταν ο Αλέξης θα αποδειχθεί ολίγιστος χωρίς το κύμα των αγανακτισμένων, άρα θα έρθει η ώρα του να περάσει «στο πάνθεον των λαϊκών μαρτύρων» και να μνημονεύεται ως ο μοναδικός επικεφαλής της μιας και μοναδικής κυβερνώσας αριστεράς!

Στην Κουμουνδούρου δεν διατηρούν καμία αμφιβολία για τις επερχόμενες ήττες στις διπλές Εκλογές, προεξοφλούν πως η δεύτερη θα είναι μεγαλύτερη από την πρώτη, αρχίζουν και συνηθίζουν στην ιδέα πως οι πιέσεις που άσκησε το επιχειρηματικό κατεστημένο στον Ανδρουλάκη να στοιχηθεί πίσω από τον Τσίπρα δεν αποδίδουν και οδεύουν «υπερήφανοι» προς νέες ήττες.

Οι πλέον απαισιόδοξοι εξ αυτών αναλογίζονται ήδη για το τοπίο που θα διαμορφωθεί μετά από τις νέες αποτυχίες, διατηρούν ζωηρές αμφιβολίες για το αν θα διαρραγεί το αντί-σύριζα μέτωπο με όλες αυτές τις επικοινωνιακές αστοχίες, δυσκολεύονται να ξαναδούν το κόμμα σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης, φαντασιώνονται ήδη διασπάσεις και διαρροές προς άλλα σχήματα υπαρκτά ή κυοφορούμενα, το πλαίσιο για να εκδηλωθούν οι αμφισβητήσεις της ηγετικής ομάδας είναι έτοιμο, το φιτίλι χρειάζεται να ανάψει.

Η κυρία Αχτσιόγλου εξακολουθεί, σε πείσμα των σκληρών «προεδρικών» να ενισχύει τη θέση της στην ομάδα των «δελφίνων» του Αλέξη Τσίπρα, κάτι Παππάδες και κάτι Σπίρτζηδες ούτε που τους βλέπει μπροστά της, έχει εξασφαλίσει την πλήρη υποστήριξη της «Ομπρέλας» και όλων που συμπορεύονται με τον Τσακαλώτο και συνεχίζει να οργανώνει την επόμενη μέρα με την ίδια στη θέση της Προέδρου και μια ομάδα στελεχών που δεν έχουν καεί από τις αβελτηρίες του Τσίπρα, ούτε έχουν στιγματιστεί από τις παρανοϊκές πολιτικά παρεμβάσεις του άχαστου Αλέξη.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η κυρία Αχτσιόγλου και όλοι όσοι μαζί της έχουν συμμαχήσει αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να εκτεθούν με τις πρωτοβουλίες του κ. Τσίπρα να υιοθετεί άκριτά τα πάντα, να δικαιώνει κάθε αίτημα και κάθε πρωτοφανή απαίτηση, να συνθηματολογεί για τα πάντα και να περιφέρει ένα πολιτικό σεσηπός και τυμπανιαίο πτώμα δίκην αριστερού επιταφίου προς άγραν ψήφων που δεν έρχονται.

Η Έφη διατηρεί δεσμούς με κύκλους της κανονικής (όσο έχει απομείνει) αριστεράς και του κέντρου που απεχθάνονται τις δολοφονίες χαρακτήρα και την παραδοσιακή πολιτική ισοπέδωσε κάθε διαφορετικής άποψης από τα τάγματα ασφαλείας του εκάστοτε «ηγέτη», έχει διαχωρίσει πλήρως τις θέσεις της από τα ερπετά των πραιτωριανών του Αλέξη και της Περιστέρας, συνομιλεί με θετικό πνεύμα με θεσμικούς υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και με επικεφαλής δημόσιών ιδρυμάτων με ρόλο αποφασιστικό στις εξελίξεις, αναζητεί συνεχώς τρόπους και δρόμους να αποδείξει ότι δν έχει καμία σχέση με τους Πολάκηδες, ούτε είναι διατεθειμένη να εκχωρήσει το πολιτικό της μέλλον στη φανατίλα των δικαιωματιστών.

Δείχνει μετανιωμένη για εκείνη την περιβόητη φράση της για την αριστερά και την κανονικότητα, έχει καταλάβει ότι της στοίχισε πολύ και δεν της προσέφερε τίποτε, ούτε εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκεί οι στοιχίσεις είναι μπετοναρισμένες και πολύ δύσκολες μπορεί να δημιουργηθεί ρήγμα, επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο πως «δεν ήθελε να πει ακριβώς αυτό που προέκυψε, άλλο εννοούσε», έχει κατακτήσει και προβάλλει ένα πρόσωπο σύγχρονης αριστερής σοσιαλδημοκρατίας, κόντρα στις παραδοσιακές προσεγγίσεις του χώρου της που αποδείχθηκαν πιο γραφικές κι από τη Σαντορίνη όταν επιχειρήθηκε να εφαρμοστούν.

Τι άλλο γνωρίζει με βεβαιότητα; Πως δεν έχει αντίπαλο στη μάχη της διαδοχής κανένα άλλο, ούτε πρόκειται να αποκτήσει, ο μόνος της αντίπαλος είναι ο Τσίπρας, με αυτόν θα αναμετρηθεί, είτε προσωπικά με τον ίδιο, είτε με μια επιλογή του, στη δεύτερη περίπτωση δεν φοβάται καθόλου καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως μια επιλογή αυτού του είδους θα φέρνει προς τον Πολάκη, αν δεν είναι ο ίδιος ο Πολάκης με την φιλοδοξία που τον έχει κυριεύσει.

Τι άλλο κάνει τελευταία πολύ η Έφη; Διαβάζει Καβάφη και ασκείται στις προσομοιώσεις του μεγάλου Αλεξανδρινού με πρόσωπα και γεγονότα στο κόμμα της, ώστε να είναι έτοιμη να απαντήσει σε κάθε πρόκληση με το φωτοστέφανο της επόμενης μεγάλης επιλογής.

Στην ιστορικά επιβεβαιωμένη διαδικασία της προεδροκτονίας για την φυσική διαδοχή στα αριστερά κόμματα η Έφη τροχίζει ήδη το μαχαίρι και πολύ το ευχαριστιέται που βλέπει να ξεκινάει να φυσάει ούριο αεράκι…

 

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Βγάζει στη δημοσιότητα λιστα μεγαλοοφειλετών η ΑΑΔΕ

29/06/2025 | 09:18
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ "BLUE HORIZON" ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΤΟΥ 36ΧΡΟΝΟΥ.Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Featured

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου: Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων

29/06/2025 | 09:01
Featured

Γιάννης Λοβέρδος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Oι περισσότεροι παραιτηθέντες δεν έχουν άμεσα πολιτική εμπλοκή»

29/06/2025 | 08:00
Featured

Καιρός: «Βουτιά» της θερμοκρασίας και μανιασμένος αέρας – Η «ανάσα» από τον καύσωνα φέρνει «κόκκινο» συναγερμό για φωτιές

29/06/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 26 Νοεμβρίου, εορτολόγιο: Όσιος Στυλιανός ο Παφλαγόνας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Θρήνος στη Χαλκηδόνα: Πατέρας και 13χρονος νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό – Τραυματίες η μητέρα και το μικρότερο παιδί

    909 shares
    Share 364 Tweet 227
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    610 shares
    Share 244 Tweet 153
  • Ανοίγει νέο μέτωπο το Κρεμλίνο: Ευθεία απειλή για τη Ρωσία τα F-35 του ΝΑΤΟ στην Εσθονία

    547 shares
    Share 219 Tweet 137
  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε «πιθανή εκεχειρία» στη Λωρίδα της Γάζας

    502 shares
    Share 201 Tweet 126
  • ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

    1024 shares
    Share 410 Tweet 256
  • Τραμπ: Θα ενημερώσω σύντομα με επιστολή τους εμπορικούς εταίρους για τους δασμούς τους – «Δεν θα είναι ευχαριστημένοι»

    363 shares
    Share 145 Tweet 91
  • Ο Άγιος Παΐσιος εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος όταν πεθαίνει!!!

    5693 shares
    Share 2277 Tweet 1423
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch