ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ… Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ- ΚΟΡΟΙΔΙΑ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ!!

Έξαλλος ο υπουργός!

267
SHARES
568
VIEWS

… Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ (opekepe.gr) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ- ΚΟΡΟΙΔΙΑ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr)!! – Ο λόγος της έκρηξης! Την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του (opekepe.gr) έχει ζητήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αφορμή την κακή πληρωμή της βασικής ενίσχυσης που έγινε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΤΟ 2024 ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!! ΕΦΚΑ, ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΟΤΑ!!! ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ!

Μάλιστα, μιλώντας στη Βουλή το απόγευμα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, διευκρίνισε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως σκοπεύει να στείλει σχετικό φάκελο στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα. Την ίδια ώρα, την πρόσληψη του μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr) φαίνεται να επικαλείται ο πρόεδρος του Οργανισμού, Βαγγέλης Σημανδράκος, ο οποίος μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας δεν έδειχνε διατεθειμένος να παραιτηθεί.

SHMANDRAKOS_2_2

Στη δικαιοσύνη παραπέμπει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Αυγενάκης ζητώντας την παραίτησή της

Σε τηλεγράφημα από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται πηγές του υπουργείου, αναφέρεται πως η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρήθηκαν στις τελευταίες πληρωμές.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η απόφαση αυτή, έχει σχέση εκτός από τις δυσλειτουργίες στην τελευταία πληρωμή και με έγγραφα διοικητικών αρχών που έχουν εντοπίσει σοβαρά προβλήματα τα οποία εκθέτουν τον Οργανισμό – και κατ’ επέκταση τη χώρα- εντός κι εκτός συνόρων.

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλη τεκμηρίωση, η έκθεση της χώρας για την οποία μιλούν στο υπουργείο, γίνεται ενώπιον των ευρωπαϊκών αρχών «σε νομικό και οικονομικό επίπεδο». Βέβαια, αιχμές κατά της ηγεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ είχε αφήσει στα μέαα Οκτωβρίου ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δήλωνε στο πλαίσιο επίσκεψής του στα γραφεία της ΕΑΣ Δράμας, ότι «δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Δεν είναι κράτος αυτόνομο ο ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά ένας οργανισμός που εποπτεύεται από το ΥπΑΑΤ και πρέπει να λειτουργεί για το καλό των αγροτών και μόνο».

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ… Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ- ΚΟΡΟΙΔΙΑ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ!! – Ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων!

Οι νέες ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των Δεκεμβρίου 2023 είναι οι εξής:

Συνταξιούχοι από 1.1.2017 και έπειτα (νόμος 4387/2016)

Οι συντάξεις ΟΠΣ – ΕΦΚΑ Δεκεμβρίου 2023 για όλους όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί και μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (νόμος 4387/2016) θα καταβληθούν την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Συντάξεις ΙΚΑ

Οι ημερομηνίες πληρωμής των ΙΚΑ Δεκεμβρίου 2023 είναι:

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2023 την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)

  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2023 την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023
  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2023 την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2023 την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023



Συντάξεις ΝΑΤ

Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2023 την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Συντάξεις Δημοσίου

  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2023 την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
  • (Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2023 όπως το Δημόσιο)
  • (Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Δεκεμβρίου 2023 θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο)

Πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων την ίδια ημερομηνία

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου 2023 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

ΝΕΑ LIVE -EIΔΗΣΕΙΣ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10.000 ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΣΕΠ!! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΗΡΘΑΝ …!!

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο