Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

Το μεγάλο μπλόκο στον Κασσελάκη προς τις κάλπες

TechTeam από TechTeam
23/09/2024 21:01
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
134
SHARES
285
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δεδομένη θεωρείται στην Κουμουνδούρου η «απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές» του Στέφανου Κασσελάκη!

Για τον σκοπό αυτό και ανεξάρτητα από τη μορφή που αυτή θα λάβει στο τέλος (απλή απαγόρευση συμμετοχής με τροποποίηση του καταστατικού ή διαγραφή από το κόμμα) έχουν συμμαχήσει τα «ορφανά του Τσίπρα» ομού μετά του «13-0» καταδικασθέντος σε διετή φυλάκιση με τριετή αναστολή (ήδη διάγει την τριετία της αναστολής) τον Φεβρουάριο 2022 από το Ειδικό Δικαστήριο «για παράβαση καθήκοντος» (όντας υπουργός) και αποκαλούμενου «γιου της δρακογενιάς» Νίκου Παππά και την αμέριστη συνδρομή του Παύλου Πολάκη.

Του Χρήστου Υφαντή

«Όλοι τους και μόνος του» (άντε και με την Τζάκρη παρέα) εξελίσσεται αυτή η ιστορική ως ψυχόδραμα και κομματική φαρσοκωμωδία σύγκρουση στο ιστορικό αριστερό περιβόλι, όπου, κατά περιόδους, έχουν καλλιεργηθεί με μεγάλη επιτυχία δολοφονίες (όχι μόνο χαρακτήρα), βασανισμοί, εξανδραποδισμοί, εξαφανίσεις, στημένες δίκες και κάθε λογής βασανιστήρια στο όνομα της «κομματικής νομιμοφροσύνης», την οποία, βεβαίως, εγγυώνται και ερμηνεύουν αποκλειστικά τα στελέχη που νέμονται τα καθοδηγητικά όργανα και υπερασπίζονται σθεναρά το κομματικό και προσωπικό βιός τους.

Ότι σήμερα απέναντι στον «αιρετικό» Κασσελάκη οι αντιδράσεις της γραφειοκρατικής καμαρίλας περιορίζονται μόνο «στην απαγόρευση, με κάθε τρόπο, της συμμετοχής στις εκλογές» είναι πρόοδος.

Σε προηγούμενα χρόνια το πιθανότερο «θα του έκοβαν τα αυτιά» ( κατά τον σύντροφο Καρανίκα) προς γνώσιν και συμμόρφωσιν και για να μάθει ότι η επανάσταση είναι πάντα υπόθεση των «ειδικών» που γνωρίζουν από πριν το συμφέρον των μαζών.

Δεν είναι προς θάνατο! Η αριστερά παγκοσμίως και στην Ελλάδα βρίθει περιπτώσεων που «διαφωνούντες» η «επικίνδυνοι για την κομματική τάξη και ασφάλεια» οδηγήθηκαν στο απόσπασμα καταγγελλόμενοι από τους ηγέτες τους ως «πράκτορες των Αμερικάνων και της Ιντέλλιτζενς Σέρβις, που τρώνε τα αργύρια της προδοσίας τους στην Αμερική» και «δολοφονήθηκαν» πρώτα στην συνείδηση των «ταλαίπωρων» αγωνιστών και μετά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φτηνά την γλιτώνει και ταυτόχρονα απαντάει και στο βασανιστικό ερώτημα «με τον ΣΥΡΙΖΑ ή χωρίς αυτόν;»

Ευτυχώς ή δυστυχώς η απάντηση είναι μονόδρομος: όλες οι σοβαρές επιλογές για το πολιτικό μέλλον ακόμη κι ενός Κασσελάκη είναι έξω από αυτόν τον παρακμιακό και σαπισμένο κομματικό μηχανισμό των εγκάθετων άεργων ιδεοληπτικών και των εμμονικών με την καρέκλα δήθεν επαναστατών της τσέπης.
Ακόμη και αν του επέτρεπαν να λάβει μέρος στις εκλογές η συμμετοχή του και-το σημαντικότερο-η βέβαιη νίκη του απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο θα ήταν άνευ σημασίας, καθώς το σύνολο της σημερινής γραφειοκρατικής κάστας της Κουμουνδούρου είτε θα μετανάστευε αμέσως προς άλλες κατευθύνσεις, είτε θα παρέμενε στο κόμμα για να επαναλάβει και πάλι την καθημερινή υπονόμευση και την διαβρωτική δήθεν κριτική.

Μια από τα ίδια! Εκεί ακριβώς άλλωστε βρίσκεται το πρόβλημα: η αγωνία των κομματικά νομομφρόνων προκύπτει από το γεγονός πως κανείς τους δεν έχει τύχη αν κληθεί να αναμετρηθεί απέναντι στον Κασσελάκη, η βάση (όση απόμεινε) της Κουμουνδούρου είναι «για θάνατο με τον Αμερικάνο».

Οι κομματοκράτορες το γνωρίζουν αυτό και εξ αυτού διαγκωνίζονται για ένα εκλογικό περιβάλλον προστατευμένο και περιοριστικά ασφαλές, ώστε να αναπαραχθεί η εξουσία τους χωρίς τον κίνδυνο της ακύρωσης της.

Ούτε το καταστατικό, ούτε οι διατάξεις του τους ενδιαφέρουν, ποτέ, άλλωστε, δεν ασχολήθηκαν με «νομικίστικές διατυπώσεις», γι’ αυτούς όλα τα θέματα είναι πολιτικά και πολιτικά λύνονται. Στη λογική αυτή χρησιμοποιήθηκαν για να εξοβελιστεί ο αποτυχημένες εφοπλιστής κομματικά όργανα που δεν είχαν κανένα δικαίωμα να αποφασίσουν για τη δήθεν έκπτωση του κ. Κασσελάκη παρά την «άρνηση» του καταστατικού του κόμματος να την συνδέσει αυτόματα με την έγκριση μιας Πρότασης Μομφής.

Να διαγράψουν τον κ. Κασσελάκη, όπως η μοναδική παγκοσμίως προσληφθείσα ως καθαρίστρια δήμου (της Θεσσαλονίκης επί Μπουτάρη) που προβιβάστηκε σε υπουργό κι έχει πιάσει μόνιμο βουλευτικό στασίδι, κυρία Νοτοπούλου διατείνεται, είναι αστείο.

Η απαγόρευση συμμετοχής του θα έχει απλούστερο διοικητικό χαρακτήρα, αλλά θα είναι το ίδιο επαρκής για τη δουλειά που την χρειάζονται.

 

 

Ετικέτες: Χρήστος Υφαντής

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

O νέος ΣΥΡΙΖΑ, ο Φάμελλος και η επόμενη ημέρα

12/12/2024 | 21:11
HOT NEWS

Πού επενδύει ο Σαμαράς ώστε να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης της δεξιάς άποψης

04/12/2024 | 22:13
HOT NEWS

Ο κοντός με τη γραβάτα, η Αννούλα του χιονιά και το ΠΑΣΟΚ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση

27/11/2024 | 21:01
HOT NEWS

Το ΠΑΣΟΚ, ο Μανωλιός και μια… σκέτη από γιουβέτσι

04/11/2024 | 21:10
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ: Οι προσυμφωνημένες τροπολογίες των «87» για να δυσκολέψουν τον Κασσελάκη και η «πονεμένη ιστορία» του Συνεδρίου


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τέλος στον πόλεμο των 12 ημερών από Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

    702 shares
    Share 281 Tweet 176
  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    423 shares
    Share 169 Tweet 106
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    347 shares
    Share 139 Tweet 87
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    344 shares
    Share 138 Tweet 86
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    340 shares
    Share 136 Tweet 85
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    316 shares
    Share 126 Tweet 79
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    309 shares
    Share 124 Tweet 77
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch