Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ- ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ 50% ΑΝ…! ΕΦΚΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ! ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!!

«Στα κάγκελα» οι συνταξιούχοι!

Newsroom από Newsroom
25/08/2023 12:25
Ενημερώθηκε: 25/08/2023 12:25:35
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
864
SHARES
1.8k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ– ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ 50% ΑΝ…! ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ! ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! – Τι ακριβώς ορίζει ο νέος νόμος που έρχεται από Σεπτέμβριο.

NEWS: Στο εργασιακό νομοσχέδιο που θα εισαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Βουλή θα ορίζεται ότι στο εξής όλες οι συντάξεις χηρείας θα περιορίζονται κατά 50. Κάτι που ισχύει για τον δημόσιο τομέα, αλλά δεν εφαρμόζεται στον ιδιωτικό. Ουσιαστικά οι αποδοχές θα περιορίζονται στο 35% της σύνταξης του θανόντος καθώς η περικοπή του 50% που ορίζει ο νόμος αναφέρεται στο 70% στο οποίο ήδη πέφτει η σύνταξη χηρείας από την πρώτη ημέρα θανάτου του άμεσα ασφαλισμένου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΝΕΑ LIVE: Γ´ δόση ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ 2023!! ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ ΟΠΕΚΑ ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΕΑΠ!

Μέχρι τώρα δεν γινόταν η περικοπή της σύνταξης όπως ρητά προβλέπεται λόγω αδυναμίας του ΕΦΚΑ. Υπό αυτή την έννοια είναι θετικό το γεγονός ότι δεν αναζητούνται αναδρομικά τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά.

Η περικοπή θα επιβληθεί σε όλες τις συντάξεις χηρείας (ανδρών και γυναικών) που δόθηκαν πριν την 1η Οκτωβρίου 2020 και σήμερα ο δικαιούχος εργάζεται ή συνταξιοδοτείται (δική του ασφάλιση). Και τούτο γιατί κατά την πρώτη 3ετία η σύνταξη θανάτου (70% της αναλογούσης) δεν μειώνεται ακόμη και εάν ο λήπτης εργάζεται ή λαμβάνει άλλη σύνταξη.

Επίσης, εισάγεται διάταξη με την οποία ο συνταξιούχος εξ ιδίου δικαιώματος θα μπορεί να επιλέγει ποιά από τις δύο συντάξεις θα περιοριστεί στο 50%.

Γιατί μέχρι τώρα (δημόσιο τομέα κ.λπ.) η περικοπή του 50% επιβαλλόταν υποχρεωτικά στη σύνταξη χηρείας. Ανεξαρτήτως ποσού αυτής.

Τώρα ο δικαιούχος θα μπορεί να επιλέξει η μείωση στο μισό να επιβληθεί στην δική του σύνταξη (εξ ιδίου δικαιώματος), αν αυτή είναι υποδεέστερη.

Παράδειγμα 1

Αν η σύνταξη του θανόντος ήταν 1.200 ευρώ και η σύνταξη χηρείας 940 ευρώ, μπορεί η χήρα που λαμβάνει δική της σύνταξη 800 ευρώ να συνεχίσει να παίρνει ολόκληρο το ποσό της σύνταξης λόγω θανάτου και μετά την 3ετία. Και παράλληλα να ζητήσει να κοπεί η δική της σύνταξη στο μισό. Με τα ισχύοντα θα ελάμβανε 800+470 (σύνταξη χηρείας) = 1270 ευρώ, ενώ με την προτεινόμενη ρύθμιση 940+400=1340 ευρώ, δηλαδή 70 ευρώ παραπάνω το μήνα.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει το θα ισχύσει με τη εθνική σύνταξη στην περίπτωση της δεύτερης παροχής. Και αυτό καθώς ρητά προβλέπεται στον νόμο Κατρούγκαλο (Ν.4387/16) ότι σε περίπτωση δύο συντάξεων, η εθνική σύνταξη χορηγείται μόνο μία φορά.

Παράδειγμα 2

Δηλαδή, με βάση το «γράμμα του νόμου» όταν υπάρχει σύνταξη εξ ιδίου δικαιώματος τότε η εθνική σύνταξη (413 ευρώ για τουλάχιστον 20ετή ασφάλιση) δίνεται εκεί.

Κατά συνέπεια, πρέπει να αφαιρεθεί από την σύνταξη χηρείας όπου η εθνική σύνταξη προσαυξάνει τις αποδοχές κατά 289 ευρώ κατά τα πρώτα 3 έτη (70% της σύνταξης) και κατά 205,5 ευρώ μετά την 3ετία (πάντα για 20ετή ασφάλιση και εθνική σύνταξη 413 ευρώ).

Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση η σύνταξη χηρείας διολισθαίνει σε εξευτελιστικά επίπεδα.

Πάντως μέχρι σήμερα καταβάλλεται «διπλή» η εθνική σύνταξη σε όσους/ες λαμβάνουν διπλή σύνταξη (χηρείας και εξ ιδίου δικαιώματος).

Οι ανωτέρω αλλαγές ουδόλως επηρεάζουν τα ορφανά τέκνα τα οποία εξακολουθούν και λαμβάνουν τμήμα της σύνταξης λόγω θανάτου μέχρι το 24ο έτος της ηλικίας και εφ’ όρου ζωής σε περίπτωση αναπηρίας.

Προϋποθέσεις

Η σύνταξη χηρείας χορηγείται από την ημέρα θανάτου του δικαιούχου-άμεσα ασφαλισμένου, είτε αυτός ελάμβανε σύνταξη, είτε εργαζόταν (με βάση τα έως τότε έτη ασφάλισης). Υπό την προϋπόθεση ότι η αίτηση συνταξιοδότησης λόγω θανάτου θα κατατεθεί εντός 12μήνου από την ημερομηνία της απώλειας.

Κατά την πρώτη, μετά την ημερομηνία θανάτου, 3ετία η σύνταξη ορίζεται στο 70% του ποσού που ελάμβανε (ή επρόκειτο να πάρει εάν εργαζόταν) ο άμεσα ασφαλισμένος. Ανεξαρτήτως εργασίας, συνταξιοδότησης ή οικογενειακού εισοδήματος του/της συζύγου.

Εάν ο συνταξιούχος λόγω θανάτου δεν εργάζεται με πλήρη ασφάλιση, η σύνταξη θα μειώνεται κατά 50% μόνο για τις συγκεκριμένες ημέρες που εργάζεται και μόνο για το σύνολο του μήνα που αυτοαπασχολείται.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΑΙΤΗΣΗ ΟΣΔΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2023 ΟΠΕΚΕΠΕ – ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, OGA, ΤΣΠΕΑΘ

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ- ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ 50% ΑΝ…! ΕΦΚΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ! ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! – Δελτίο αγροτών!

Ξεκίνησε στις περισσότερες περιοχές της χώρας η συγκομιδή αμυγδάλων. Η παραγωγή φέτος αναμένεται να είναι μειωμένη λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά υπάρχουν περσινά αποθέματα που θα καλύψουν την ζήτηση. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει πάντως στη διαφορά τιμής από το χωράφι στο ράφι που φτάνει να γίνεται τριπλάσια.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμυγδάλων και Ξηρών Καρπών Λαμίας – Almoland, Θύμιος Κασούμης, τόνισε στον ΑγροΤύπο ότι «ολοκληρώθηκε η συγκομιδή αμυγδάλων της πρώιμης ποικιλίας Antoneta. Σε μια εβδομάδα θα ξεκινήσει η συγκομιδή της Φυρανιάς και από 7 – 10 Σεπτεμβρίου η συγκομιδή της Marta.

Στην περιοχή της Λαμίας οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν και έχουμε μια κανονική συγκομιδή. Οι υγρασίες όμως δημιούργησαν πολλά προβλήματα φυτοπροστασίας. Πιο βόρεια στη Λάρισα αλλά και στη Μακεδονία έχουν μειωμένη παραγωγή λόγω της παγωνίας που υπήρξε στην περίοδο της ανθοφορίας.

Η ζήτηση για αμύγδαλα παραμένει σε σταθερά επίπεδα. Πέρσι είχαμε αυξημένη παραγωγή με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες να οδηγηθούν στις αποθήκες. Τα υψηλά περσινά αποθέματα παραμένουν και τα αμύγδαλα με φλοιό (κόκκαλο) έχουν αυτή την περίοδο τιμή παραγωγού στα 1,30 ευρώ το κιλό. Η τιμή για τη νέα σοδειά εκτιμώ ότι θα ξεκινήσει από 1,60 ευρώ το κιλό (κόκκαλο).

Ο συνεταιρισμός δουλεύει με ψίχα και πέρσι έδωσε τιμή παραγωγού στα  5,5 ευρώ συν ΦΠΑ για τις Marta και Antoneta και στα 6,5 ευρώ συν ΦΠΑ για τις Φυρανιές. Η τιμή όμως τριπλασιάζεται στην λιανική.

Όμως δεν είναι μόνο η αύξηση της τιμής. Οι αλυσίδες μας ζητούν την καλύτερη ποιότητα καρπού αλλά και να κάνουμε συσκευασία. Αυτή βάζουν μόνο μια ετικέτα. Δεν δικαιολογείται μια τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή. Επίσης αν δεν πουλήσουν τα αμύγδαλα θέλουν να μας τα δώσουν πίσω και να τους επιστρέψουμε τα χρήματα. Για να αποφύγουμε όλα αυτά ο συνεταιρισμός μας (που συστήθηκε το 2022) κάνει συνεργασίες με καταστήματα λιανικής με καλύτερους όρους και προς το συμφέρον του καταναλωτή».

Ο κ. Γρηγόρης Γρουζίδης, παραγωγός και πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου, τονίζει στον ΑγροΤύπο ότι «ξεκίνησε η συγκομιδή αμυγδάλων στην Καβάλα. Η παραγωγή είναι φέτος μειωμένη και υπάρχει μεγάλη ακαρπία λόγω των καιρικών συνθηκών. Πέρσι είχαμε μεγάλη παραγωγή και μειωμένες τιμές, οι οποίες κυμάνθηκαν από 3,5 έως 4,5 ευρώ το κιλό (ψίχα). Αυτή την περίοδο τα περσινά αμύγδαλα έχουν τιμές παραγωγού που κυμαίνονται από 4,5 έως 5,5 ευρώ το κιλό η ψίχα».

Ο κ. Κώστας Σπανούλης, αμυγδαλοπαραγωγός από την περιοχή της Λάρισας και πρόεδρος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσσαλικών Καρπών «Καρπολόγιον», τόνισε μιλώντας στον ΑγροΤύπο ότι «ο συνεταιρισμός εφαρμόζει την πυκνή φύτευση αμυγδαλιάς (από 32 δέντρα/στρέμμα της συμβατικής μεθόδου σε 145 δέντρα/στρέμμα). Έτσι πετυχαίνουμε καλύτερη ποιότητα, καθώς η ωρίμανση είναι ομοιογενής και οι καρποί συλλέγονται στην ώρα τους. Όλα τα δέντρα είναι αρδευόμενα. Επίσης διαθέτουμε σπαστήρα και ξηραντήριο. Η συγκομιδή στην πυκνή φύτευση θα ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου και γίνεται με μηχανικά μέσα.

Φέτος αναμένεται μειωμένη παραγωγή λόγω του παγετού που τον Μάρτιο που τα αμύγδαλα είχαν μορφή καρπίδιου. Σε όλη την Λάρισα η παραγωγή αναμένεται να είναι μειωμένη εκτιμώ κατά 70%. Αλλά και σε όσες περιοχές έχουν κανονική παραγωγή η αυξημένη υγρασία δημιούργησε φυτοπροστατευτικά προβλήματα με αποτέλεσμα να υπάρχουν και ποιοτικά προβλήματα.

Πάντως υπάρχουν αρκετά περσινά αποθέματα που μπορούν να καλύψουν την εγχώρια ζήτηση. Η τιμή παραγωγού αυτή την εποχή για τα περσινά αποθέματα κυμαίνεται στα 8,5 ευρώ το κιλό (ψίχα), ενώ η τιμή λιανικής στον καταναλωτή φτάνει στα 24 ευρώ το κιλό. Βλέπουμε δηλαδή μια μεγάλη διαφορά στην τιμή από το χωράφι στο ράφι».

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣIΤΗΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 VOUCHER ΤΩΡΑ!!! Σε 2 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ!!!

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΜΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕΕΦΚΑΕΦΚΑ συνταξιούχοιΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣοπεκεκεΟΠΕΚΕΠΕΟΣΔΕΟΣΔΕ 2023ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Κάρπαθος: Περίεργη η συντριβή του UAV Ηeron νοτιοανατολικά του νησιού

Επόμενο Άρθρο

Oυκρανική επίθεση κοντά στην Μόσχα με drones και πύραυλο S-200!

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Δημοσκόπηση Alco: Ξεκάθαρο προβάδισμα της Ν.Δ., δεύτερο πάλι το ΠΑΣΟΚ

18/06/2025 | 06:40
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα

18/06/2025 | 06:00
Featured

Σιωπή από τον Λευκό Οίκο μετά τις συνομιλίες Τραμπ με Νετανιάχου – Εκατέρωθεν πλήγματα τη νύχτα μεταξύ Ιράν και Ισραήλ

18/06/2025 | 05:15
Featured

Νέα ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους – Ο Τραμπ έτοιμος να πλήξει το Ιράν

18/06/2025 | 00:15
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 18 Ιουνίου, εορτολόγιο: Άγιος Λεόντιος και οι συν αυτώ Υπάτιος και Θεόδουλος

18/06/2025 | 00:05
HOT NEWS

Alex Rasov

17/06/2025 | 23:45
HOT NEWS

Τα συμφέροντα της Ελλάδας στο νέο γεωπολιτικό χάρτη και το… δώρο της κατακερματισμένης αντιπολίτευσης

17/06/2025 | 22:13
Featured

Σκληρή επίθεση από Σαμαρά – Καραμανλή : «Κίνδυνος να βρεθούμε σε κατάσταση ομηρίας από την Τουρκία», «Δεν είναι ήρεμα νερά, είναι τρικυμία εν κρανίω»

17/06/2025 | 21:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Oυκρανική επίθεση κοντά στην Μόσχα με drones και πύραυλο S-200!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • U.S. President Donald Trump boards Air Force One as he departs early from the G7 Leaders' Summit in the Rocky Mountain resort town of Kananaskis to return to Washington, at Calgary International Airport in Calgary, Alberta, Canada, June 16, 2025.  REUTERS/Kevin Lamarque

    Νέα «βόμβα» Τραμπ: «Δεν επιστρέφω στην Ουάσινγκτον για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό»

    889 shares
    Share 356 Tweet 222
  • Έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα – Οι περιοχές σε «κόκκινο συναγερμό» – Τι λένε σεισμολόγοι στο tilegrafimanews.gr

    844 shares
    Share 338 Tweet 211
  • e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Ιουνίου – Ποιοι επαγγελματίες δεν θα χτίσουν σύνταξη άνω των 800 ευρώ

    565 shares
    Share 226 Tweet 141
  • IDF: Δεν θα σταματήσουμε αν δεν τελειώσουμε με τα πυρηνικά και τους βαλλιστικούς του Ιράν

    525 shares
    Share 210 Tweet 131
  • Οι Τούρκοι μας παίρνουν Αιγαίο, Κρήτη και Κυκλάδες με χάρτες στην UNESCO – Δες τι ζητούν από την Ελλάδα και τι (δεν) κάνει η Ελλάδα

    511 shares
    Share 204 Tweet 128
  • Παρέμβαση Τραμπ για Ιράν: Παραδοθείτε άνευ όρων, ξέρουμε πού κρύβεται ο Χαμενεΐ, η υπομονή μας εξαντλείται

    479 shares
    Share 192 Tweet 120
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Οργή για το μωρό που κλείδωσαν οι γονείς στο μπαλκόνι – Σπαρακτικό βίντεο με το κλάμα του 11 μηνών βρέφους

    404 shares
    Share 162 Tweet 101
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch