ΑΡΓΟΣ: Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στο Άργος, όπου ένας 29χρονος, επιχείρησε να πυρπολήσει το διαμέρισμα του πατέρα του, πυροβόλησε και σκότωσε την 10χρονη ετεροθαλή αδελφή του και στο τέλος αυτοκτόνησε.

Οπως αναφέρουν μάλιστα οι argolikeseidiseis.gr, ο 29χρονος δράστης ο οποίος βρισκόταν στην πόλη από το προηγούμενο βράδυ, εισέβαλε στο διαμέρισμα με την καραμπίνα, πυροβόλησε την ετεροθαλή αδερφή του στο κεφάλι εν ψυχρώ και προσπάθησε να βρει την μητριά του και μητέρα της 10χρονης.

Τότε, η μητέρα της 10χρονη έτρεξε και κατάφερε να κλειδωθεί στο μπάνιο με αποτέλεσμα ο δράστης να μην μπορέσει να την πυροβολήσει με την καραμπίνα.

Μάλιστα, όσο ήταν κλεισμένη στο μπάνιο, η μητέρα της μικρής άρχισε να φωνάζει βοήθεια, με αποτέλεσμα οι γείτονες να ακούσουν τους πυροβολισμούς και τις φωνές τους και να ειδοποιήσουν άμεσα τον πατέρα των παιδιών και τις αρχές.

Όσο για τον δράστη, ο 29χρονος φοιτητής αφού σκότωσε την αδελφή του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ανέβηκε στον πάνω όροφο, έβαλε φωτιά και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή, δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι ο δράστης και αυτόχειρας ήταν διαγνωσμένος με ψυχολογικά προβλήματα.