Ο 39χρονος πολιτικός Θανάσης Πλεύρης έφτασε στο κατώφλι του εξαιτίας μια απίστευτης ιατρικής περιπέτειας ,εισέπραξε μια διαδικτυακή χυδαιότητα λόγω της πολιτικής του παρουσίας και σήμερα εξομολογείται:

«Οταν μου είπαν ότι διασωληνώνομαι η πρώτη αίσθηση ήταν να μην πεθάνω χωρίς να να έχω δει τα παιδιά μου…. Η πρώτη αίσθηση δεν ήταν να ζήσω , ήταν να μην πεθάνω πριν δω τα παιδιά» .

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο και ενώ στο διαδίκτυο είχαν αναρτηθεί δεκάδες εμετικά μηνύματα που εύχονταν να πεθάνει ο ίδιος είχε ευχηθεί να έχουν υγεία ακόμη κι αυτοί.

Το επαναλαμβάνει στη συνέντευξή του στην Καθημερινή

» Αυτό που είπα ότι εύχομαι υγεία ακόμη και σε αυτούς που εύχονταν το θανατό μου το εννοώ… Δεν ήταν ένα κλισέ…Οταν έχεις υποστεί μια τέτοια ταλαιπωρία δεν θέλεις να συμβεί κάτι αντίστοιχο ούτε στον εχθρό σου λέει».

Και ως δικηγόρος προσθέτει πως ακόμη κι αν είχε τη δυνατότητα νομικής κίνησης -σε βάρος όλων όσων χυδαιολόγησαν με το ενδεχόμενο θανάτου του – λέει πως δεν θα το έκανε.

Τέλος ο Θ. Πλεύρης μιλώντας « ως δεξιός που έχει προέλθει από τους χώρους της Ακροδεξιάς αλλά ποτέ δεν θεώρησαν πως δεν αποδεχόμουν τους όρους και τους κανόνες της αστικής δημοκρατίας» ξεκαθαρίζει ότι η Χρυσή Αυγή δεν μια οργάνωση που όχι μόνο δεν μπορεί να προσδοκάς να ενταχθείς αλλά ούτε να συζητάς μαζί τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΗ ΕΔΩ