Ο 57χρονος κλέφτης που είχε ρημάξει αρκετά σπίτια στα Τρίκαλα, συνελήφθη την Παρασκευή (27/02) καθώς οδηγούσε κλεμμένο αμάξι!
Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν τέσσερις συνολικά κλοπές και συγκεκριμένα τρεις κλοπές από οικίες και μία κλοπή Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου που τελέστηκαν στην πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή της.

Συνελήφθη, χθες (27-02-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, το οποίο είχε αφαιρέσει την (26/27-02-2015) από οδό της πόλης.

Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (16-12-2014) έως (03-02-2015) στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, ο συλληφθείς διέπραξε άλλες τρεις κλοπές από οικίες, από τις οποίες αφαίρεσε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο συσκευές DVD,
είκοσι (20) φιάλες αλκοολούχων ποτών και
διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως μπότες, γάντια κ.α.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί από μία από τις τρεις οικίες όπου τελέστηκαν οι κλοπές, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.