Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη μετά το άγριο φονικό που έγινε μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο , δράστης του οποίου είναι ο γνωστός , που ισχυρίζεται ότι ήταν σε άμυνα.

Χθες (23/3) στις 11 το βράδυ το θύμα πήγε στο πρακτορείο του για να ζητήσει τον λόγο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και σύντομα οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, γράφει το sport24.gr.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 39χρνος δράστης στους αστυνομικούς, το θύμα έβγαλε από την τσέπη του ένα 22αρι πιστόλι και το έστρεψε προς τον παραολυμπιονίκη, ο οποίος υποστήριξε ότι κατάφερε να του το αρπάξει και πάνω στην πάλη να το γυρίσει προς το μέρος του και να πυροβολήσει.

Τότε πήρε το πιστόλι τελείως από τα χέρια του όπως είπε και πυροβόλησε άλλες 3-4 φορές τον 47χρονο στο κεφάλι και το σώμα. Αμέσως μετά βγήκε από το κατάστημα, κατέβασε τα ρολά και διέφυγε στο σπίτι του που είναι σε κοντινή απόσταση.

Ποιος είναι ο Βασίλης Τσαγκάρης
Ο 39χρονος βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο ύστερα από αυτοκινητικό ατύχημα το 2002. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε – ενώ επέστρεφε από προπόνηση που έκανε στη θάλασσα- έφυγε από την πορεία του και ανετράπη σε γέφυρα.

Το 2004 άρχισε την ενασχόλησή του με την κολύμβηση στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου. Διακρίθηκε σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ήταν 6ος στους Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου. Ήταν στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο). Το 2010 ήταν υποψήφιος στο συνδυασμό «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή συμφωνία».

Κράτα το