Υλικά για 4-6 άτομα.
200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
2 αυγά
100 γραμμάρια γάλα
150 γραμμάρια τυρί κρέμα
3/4 φλιτζανιού ρεγκάτο τριμμένο
Ζαμπόν και μπέικον ψιλοκομμένο
[irp posts=”78804″ name=”Πικάντικη τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης”]
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.
Βάζετε το λάδι και προσθέτετε τα τυριά και το αλεύρι με το μπέικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
Μοιράζετε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια.
Ψήνετε στους 180 στον αέρα για 20 λεπτά.