Μία νόστιμη και εύκολη συνταγή που θα λετρέψετε!
Υλικά:
700γρ. φιλέτο κοτόπουλο
1 ματσάκι κολίανδρο φρέσκο
1 γιαούρτι με 2% λιπαρά
1 πεπεροντσίνο
Χυμό από 2 λεμόνια
Λίγο κύμινο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
[irp posts=”130627″ name=”Τέσσερις τροφές που μας χορταίνουν”]
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το κολίανδρο μαζί με το γιαούρτι, το πεπεροντσίνο, το χυμό λεμονιού, το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε το φιλέτο κοτόπουλο, το κόβουμε σε λωρίδες και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα με το κολίανδρο. Το αφήνουμε για 1 ώρα ώστε να πάρει γεύση βάζοντάς το στο ψυγείο. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε σουρώσει. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα από τη μαρινάτα και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σερβίρεται ζεστό.