Αυτό το παγωτό είναι απίστευτα εύκολο και γρήγορο, ιδανικό για όσους δεν έχουν παγωτομηχανή.
Υλικά:
- 400γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
- 100γρ. μαύρη σοκολάτα, λιωμένη
Εκτέλεση:
- Ανακατέψτε απαλά τη λιωμένη σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος.
- Ρίξτε το μείγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 4-6 ώρες, ανακατεύοντας κάθε ώρα περίπου.
- Απολαύστε το παγωτό σας!
Συμβουλές:
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα γάλακτος ή λευκή σοκολάτα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
- Για πιο έντονη γεύση σοκολάτας, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη μαζί με τη λιωμένη σοκολάτα.
- Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα υλικά, όπως ξηρούς καρπούς, κομματάκια φρούτων ή τριμμένη καρύδα.