Σάντουιτς
«Αυτό το σάντουιτς με κερδίζει κάθε φορά», δηλώνει ο Γκρεγκ Μάρνταντ, ο σεφ στο εστιατόριο Frenchie στο Λονδίνο. «Είναι πιο υγιεινό από την έκδοση του McDonald’s και περίπου 100 φορές πιο νόστιμο».
Αρχικά ο Μάρνταντ συνιστά να σπάσετε το αυγό και να το τηγανήσετε μάτι σε αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις έρθει η ώρα να συναρμολογήσετε σάντουιτς ο σεφ προτείνει να απλώσετε βούτυρο και στα δύο μισά από το ψωμάκι σας τύπου burger και στη συνέχεια να θερμάνετε τις βουτυρωμένες πλευρές τους σε ένα ταψάκι ή τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν. «Συμπληρώστε μια φέτα τυριού τσένταρ σε κάθε μισό και αφήστε το να λιώσει».
Στη συνέχεια ο σεφ προτείνει να προσθέσετε άφθονο κέτσαπ στο ένα ψωμάκι και σος μπάρμπεκιου στο άλλο. Συμπληρώστε, προσθέστε δύο φέτες μπέικον στο ένα μισό και βάλτε το τηγανητό αυγό σας στο άλλο μισό με λίγο αλάτι και πιπέρι.
«Ενώστε το σάντουιτς μόνο όταν έρθει η ώρα να το φάτε, ώστε να μπορείτε να έχετε τη χαρά να σπάσετε τον κρόκο καθώς βυθίζετε στα δόντια σας», υπογραμμίζει.