Ο και το τραγούδι viral: Όσο όμως εμείς μένουμε σπίτι κάποιοι αποφάσισαν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας δώσουν κουράγιο μετά μουσικής!

Έλληνες καλλιτέχνες λοιπόν, δημιούργησαν μια σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη, «Θα κάτσω σπίτι». Στόχος, να ενισχύσει την προσπάθεια αρχών και πληθυσμού να κλειστεί σπίτι για να αντιμετωπιστεί ο φονικός ιός.

Την επιτυχία ερμηνεύουν, -από τα σπίτια τους- οι: Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου και Μαρίζα Ρίζου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Το single «Θα κάτσω σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Tα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του , αναφέρει το cnn.gr.