«Θα βρεθούμε Ξανά» υπόσχεση ή ελπίδα και τα δύο μαζί. Ας ενωθούμε ας δημιουργήσουμε ας εκφραστούμε για ένα καλύτερο αύριο. Πάντα ότι αφήνουμε το νοσταλγούμε το θέμα είναι η χρονική στιγμή. Η στιγμή είναι κοντά…

Το αύριο είναι δικό μας !

Η διαδρομή της χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου ξεκίνησε το 1980, όταν ο ίδιος πρωτοδημιούργησε ορχήστρα κλασσικής κιθάρας με μικρά παιδιά. Στη συνέχεια η ορχήστρα παιδική χορωδία Τυπάλδου εμπλουτίστηκε με τραγούδια και κύκλους τραγουδιών με τις φωνές μικρών και πάλι παιδιών.

Από το 1980 έως και σήμερα η χορωδία του Δ. Τυπάλδου συμμετέχει συνεχώς σε συναυλίες στην Αθήνα όπως στο Ηρώδειο, στην Πνύκα στην Αρχαία Αγορά, στο Ζάππειο , στο Μέγαρο Μουσικής αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, Αυστραλίας ,Πορτογαλίας, Σερβίας.

Η χορωδία ερμηνεύει έργα σημαντικών Ελλήνων συνθετών και ποιητών όπως των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη, Λοϊζου, Ελύτη, Σεφέρη, Γκάτσου, κλπ.

Το 1990 σε διεθνή παγκόσμιο διαγωνισμό παιδικών χορωδιών στην Πορτογαλία παίρνει το πρώτο βραβείο.

Ο μοναδικός τρόπος εκμάθησης και η ιδιαιτερότητα στην ερμηνεία που έχει η χορωδία αυτή την κατατάσσει στις καλύτερες του είδους της και ίσως την μοναδική με τέτοιο πλουραλισμό ερμηνειών.

Η παιδική χορωδία του Τυπάλδου έχει μεγαλώσει πολλά παιδιά, κάποια από τα οποία σήμερα είναι καταξιωμένοι τραγουδιστές.

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε σιγοτραγουδήσει κάποιο κομμάτι της χορωδίας είτε σαν παιδιά είτε σαν μεγαλύτεροι.

Πάμε να θυμηθούμε μερικά τέτοια τέλεια τραγούδια:

Θα βρεθούμε ξανά
“Θα βρεθούμε ξανά όταν όλα θα έχουν περάσει
Στην Πατρίδα φιλιά και κουράγιο να πεις, μην ξεχάσει…”