Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΗΠΑ: Σχέδιο «μεγάλος αδελφός» με ιερείς, δασκάλους και κοινωνικούς λειτουργούς

Newsroom από Newsroom
11/05/2016 21:09
σε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην Αμερική έχει δημιουργηθεί ένας ολόκληρος «μυστικός στρατός» από αξιωματούχους , δασκάλους, κοινωνικούς λειτουργούς και πολλούς άλλους, ο οποίος κατασκοπεύει τους Αμερικανούς πολίτες, αναφέρει σχετικό αμερικανικό άρθρο.

Σύμφωνα με το άρθρο, το FBI έχει κινητοποιήσει κληρικούς, κοινωνικούς λειτουργούς και επαγγελματίες ψυχολόγους να συμβουλεύουν τους χιλιάδες «πελάτες τους» να υποστηρίξουν την κυβέρνηση κατά της τρομοκρατίας. Τους προτρέπουν όμως μέσω αυτής της ομάδας κατασκόπων να δημιουργήσουν «Επιτροπές Ευθύνης» (SRC) για να παρακολουθούν συμπολίτες τους.

Το FBI και η DHS μέσω φόρουμ έχουν ξεκινήσει μια κοινωνική εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης με την προειδοποίηση σχετικά με τρομοκρατικές ομάδες όπως η ISIS, περιβαλλοντικούς εξτρεμιστές και άλλες κινήσεις πολιτών, εντάσσοντας όλους αυτούς με τον χαρακτηρισμό «τρομοκράτες» .

Με άλλα λόγια, προσπαθούν απεγνωσμένα να χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτη οποιονδήποτε μιλάει ενάντια στην αμερικανική εξουσία , αποτυπώνοντας του την «ρετσινιά» αυτή .

Η αμερικανική αστυνομία χρησιμοποιεί «μυστικά» για τον σκοπό αυτόν ιερείς, κοινωνικούς λειτουργούς και γιατρούς για να κατασκοπεύει τους πάντες αναφέρει το άρθρο .

Τα μέλη της επιτροπής SRC, πρέπει να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας, και δεν μπορεί να συμβουλευθούν εξωτερικούς εμπειρογνώμονες σχετικά με τα σχέδια αυτής της κυβερνητικής «θεραπείας».

Η αστυνομία επίσης με τη χρήση «μυστικών συμφωνιών μη-αποκάλυψης» των σχεδίων της κατασκοπεύσει τα κινητά τηλέφωνα εκατομμυρίων πολιτών στις ΗΠΑ .

«Η εκκλησία και το θρησκευτικό αίσθημα της κάθε κοινότητας είναι τώρα αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του γεγονότος ότι η κυβέρνηση στέλνει πράκτορες της IRS που προσποιούνται ότι είναι μέλη του κλήρου σε Χριστιανικές συναθροίσεις, συγκεντρώσεις με σκοπό την «κατασκοπεία» για λογαριασμό της κυβέρνησης» είπε ο Πάστορας Patrick J. Mahoney, Διευθυντής του συνασπισμού Defense Cristian .

«Δυστυχώς, η κατασκοπεία των πιστών μέσα στις εκκλησίες στις ΗΠΑ δεν είναι κάτι νέο, πέρυσι είχα προειδοποιήσει όλους ότι » η κυβέρνηση πλήρωνε μέχρι και $ 100 το μήνα για να κατασκοπεύει οικογένειες!», δήλωσε ο ίδιος.

«Σε κάθε [SRC] περίπτωση, οι «υπάλληλοι» αυτοί προέτρεψαν τους πολίτες να καλούν την αστυνομία ή έναν φίλο, μέλος της οικογένειας ή τον ηγέτη της κοινότητας, αν παρατηρήσουν οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει ότι ένα οποιοδήποτε άτομο το οποίο ενδεχομένως να είχε ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα θα φυλακίζεται ως τρομοκράτης αντί να εισαχθεί για θεραπεία.Το FBI προειδοποίησε ότι αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη και γλιτώνει την χώρα από πολλές σοβαρές καταστάσεις», δήλωσε ο Mahoney, .

Επίσης το FBI έχει δώσει εντολή στα γυμνάσια σε όλη τη χώρα να αναφέρουν μαθητές που επικρίνουν τις κυβερνητικές πολιτικές και έχουν «παράξενες πεποιθήσεις, αξίες και ιδεολογίες».

Η αστυνομία θέλει οι διευθυντές των σχολείων να υποβάλουν εκθέσεις σχετικά με το «οτιδήποτε μεμπτό » υποπέσει στην αντίληψη τους και δεν φαίνεται αρκετά σωστό!

Η ίδια έκθεση του FBI καθοδηγεί επίσης τους μαθητές να προσέχουν για οποιονδήποτε έκφραση και «κυβερνητική δυσπιστία» από συμμαθητές τους και σε περίπτωση παρουσίας «προβλήματος», να ακολουθείται η δέουσα διαδικασία με αναφορά σε «κάποιον που εμπιστεύεστε», προτρέπουν οι ίδιοι κυβερνητικοί υπάλληλοι του FBI.

«Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα παρόμοιο πρόγραμμα, ξεκίνησε ως μια εθελοντική συμφωνία μεταξύ των κοινοτικών οργανισμών, των γυμνασίων , και των αρχών επιβολής του νόμου. Αλλά έκτοτε έχει γίνει υποχρεωτική για όλους τους οργανισμούς του δημόσιου τομέα», δήλωσε ο Arun Kundnani λέκτορας σε μελέτες τρομοκρατίας.

Παρόμοιες μεθόδους χρησιμοποιούνταν στην Ναζιστική Γερμανία στην ΕΣΣΔ από την υπηρεσία ασφαλείας NKVD, και την KGB , στην Ανατολική Γερμανία από την περιβόητη Στάζι, όταν όλοι αυτοί χρησιμοποιούσαν γιατρούς, δασκάλους , για να κατασκοπεύουν τους πολίτες τους.

Οι «πράκτορες» αυτοί στην Αμερική έχουν εισβάλει σε εκκλησίες και χώρους λατρείας, σε ιδιωτικές εταιρείες, σχολεία, κολέγια, αθλητικά στάδια, εμπορικά κέντρα και νοσοκομεία, διεξάγοντας « κατασκοπευτικές επιχειρήσεις» παρακολούθησης πολιτών .

«Είμαστε μέσα σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, όπου γιατροί, δάσκαλοι και κληρικοί ενθαρρύνονται κρυφά να κατασκοπεύουν Αμερικανούς ανυποψίαστους πολίτες» , δηλώνει ο αιδεσιμότατος, σύμφωνα με το άρθρο .

Όμορφος κόσμος «“αγγελικά» πλασμένος μας οδηγεί στην παγκόσμια κυβέρνηση που ευαγγελίζονται πολλοί εδώ και χρόνια.

Τα σχέδια αυτά όχι μόνο δεν πρόκειται να πετύχουν αλλά θα συμβεί το αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν, για αυτό να είναι «σίγουροι».

Ετικέτες: ΗΠΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

11/9/2001: «Η μέρα που άλλαξε τον κόσμο»- Η τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

11/09/2025 | 21:31
Featured

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ

11/09/2025 | 20:05
Featured

Chevron στην Κρήτη: Αμερικανική «ομπρέλα» για την Ελλάδα – Πίεση σε Τουρκία και Λιβύη με ενεργειακά τετελεσμένα

11/09/2025 | 14:00
Featured

ΗΠΑ: Σκότωσαν τον ακροδεξιό ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ στη Γιούτα – Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

10/09/2025 | 23:56 - Ενημέρωση 11/09/2025 | 00:19
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στα κεντρικά της Τροχαίας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ: Ευλογιά προβάτων στη Θεσσαλία: 1.200 κοπάδια σε κίνδυνο – Χάθηκαν ήδη πάνω από 30.000 ζώα

    299 shares
    Share 120 Tweet 75
  • Σεισμοί σε «κόκκινο συναγερμό για Κρήτη, Θεσσαλία, Κεφαλονιά – Τα 5 ρήγματα : Τι λένε Έλληνες και ξένοι σεισμολόγοι για την Ελλάδα

    397 shares
    Share 159 Tweet 99
  • Τραγωδία στην Ολυμπία Οδό: 1 χλμ. ανάποδη πορεία, 2 νεκροί — τι είπαν  το tilegrafimanews.gr αυτόπτες μάρτυρες 

    185 shares
    Share 74 Tweet 46
  • ΕΚΤΑΚΤΗ εξέλιξη -Τραμπ – Λουκασένκο: Η άρση κυρώσεων προς τη Λευκορωσία, η επιστροφή της Belavia και η «ψυχρολουσία» της Πολωνίας

    152 shares
    Share 61 Tweet 38
  • ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ: Πληρωμές 450 εκατ. € σε 600.000 αγρότες: Νωρίτερα τα βιολογικά, έως Οκτώβριο ενιαία – συνδεδεμένες – σπάνιες φυλές

    137 shares
    Share 55 Tweet 34
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ: 3.280 νέες θέσεις σε δήμους και παιδικούς σταθμούς – Ποιες ειδικότητες ζητούνται, πότε λήγουν οι αιτήσεις

    119 shares
    Share 48 Tweet 30
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ευλογιά προβάτων σε Αιτωλοακαρνανία και Θεσσαλία: 3.000 ζώα θανατώθηκαν – 20 εκατ. € ζημιές!

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch