Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Ά. Σκέρτσος: Οι ιδιώτες να ρίξουν χρήματα σε επενδύσεις και κατανάλωση

TechTeam από TechTeam
13/05/2021 20:37
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πρόσκληση προς τους ιδιώτες, να ρίξουν τα «μεγάλα ταμειακά αποθέματα που έχουν δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα», σε επενδύσεις και κατανάλωση «για να ξεκινήσει ξανά η αναπτυξιακή διαδικασία», απηύθυνε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος από το βήμα του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Και πρώτα για το “ Ελλάδα 2.0”, που είναι «η νέα, καλύτερη εκδοχή της χώρας μας», υπογράμμισε ότι «ενώ στο παρελθόν είχε πόρους και δεν είχε σχέδιο, τώρα έχει και πόρους και σχέδιο. Και αυτό έχει συμβεί γιατί ζητήσαμε -πριν καν προκύψει η ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης σε ευρωπαϊκό επίπεδο- από μια επιτροπή καταξιωμένων ανθρώπων, επιστημόνων αλλά και ανθρώπων από την αγορά, να καθίσουν και να μας πουν ποια είναι τα διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, της εκπαίδευσης, της Δικαιοσύνης. Ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθούμε και να φθάσουμε στον ευρωπαϊκό μέσο όρο ή και καλύτερα από αυτόν».

Γιατί, επιχειρηματολόγησε, «πρέπει πάντα να συγκρινόμαστε με το τι κάνουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, δεν μπορεί η Ελλάδα να υπολείπεται πάντα από αυτό που γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πάνω σε αυτό το στρατηγικό σχέδιο που πήραμε από την Επιτροπή Πισσαρίδη, χτίσαμε το δικό μας εθνικό σχέδιο. Είναι ένα σχέδιο, με εθνική ιδιοκτησία για πρώτη φορά, δεν έχουμε δηλαδή ανθρώπους που έρχονται από το εξωτερικό και μάς λένε τι να κάνουμε», σημείωσε με νόημα ο Α. Σκέρτσος και συνέχισε:
«Έχουμε μια κυβέρνηση που έχει καταλάβει ποια είναι τα προβλήματα και έχει βρει τις λύσεις για να τα θεραπεύσει. Είναι ένα σχέδιο που έχει 107 μεγάλες δημόσιες επενδύσεις, 67 σημαντικές μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν το πρόσωπο της χώρας, του κράτους, της εκπαίδευσης. Ήδη πολλά από τα έργα του έχουν αρχίσει να χρηματοδοτούνται με εθνικούς πόρους, έχουμε πάρει πολύ καλές κριτικές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το περιεχόμενο, τα χρονοδιαγράμματα, για τους στόχους που έχουμε θέσει, και θεωρούμε ότι θα εγκριθεί σύντομα, εντός Ιουνίου, για να αρχίσει και στην πράξη η εκταμίευση».

Όταν ρωτήθηκε, από το δημοσιογράφο Ζώη Τσώλη, ποιο είναι το μήνυμα προς τον ιδιωτικό τομέα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απάντησε: «Το μήνυμα είναι ότι η Ελλάδα επανέρχεται σε κανονικότητα, ταχύτατα, υπάρχουν πόροι και επενδύσεις που μπορούν να γίνουν άμεσα. Το Δημόσιο έχει χρήματα να διαθέσει αλλά πρέπει και οι ιδιώτες, τα μεγάλα ταμειακά αποθέματα που έχουν δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα, να τα ρίξουν σε επενδύσεις και κατανάλωση για να ξεκινήσει ξανά η αναπτυξιακή διαδικασία».

Ξεχωριστή αναφορά έκανε και στις μεταρρυθμίσεις. Πιο πρόσφατη από τις οποίες, η ανακοίνωση την Τετάρτη, του καταλόγου με τα νέα πειραματικά και πρότυπα σχολεία που θα λειτουργήσουν σε όλη τη χώρα. «Κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα έχει πλέον το δικό της πρότυπο/πειραματικό σχολείο, και είναι μια βασική προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία υλοποιείται», ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα.

Και για τις μεταρρυθμίσεις γενικώς, ανέφερε ότι «έχουμε μια τεράστια λίστα πραγμάτων για τα οποία δεσμευθήκαμε και υλοποιούμε. Ο στόχος μας είναι αυτά τα οποία είπαμε, να γίνουν». Άλλωστε, και ο στόχος της δικής του δουλειάς, όπως είπε, είναι «να βλέπουμε σε καθημερινή βάση πώς υλοποιούνται οι δεσμεύσεις».
Έκανε ειδική μνεία και στις δεσμεύσεις- ετήσιο κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο εγκρίνεται από το Υπουργικό Συμβούλιο στο τέλος του έτους, σε ό,τι αφορά την επόμενη χρονιά: «είναι κι αυτό μια θεσμική παρέμβαση και μια μεταρρυθμιστική τομή του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το κράτος».
«Ο κορονοϊός μάς εκτροχίασε σε πολλά πράγματα ως προς τον κυβερνητικό σχεδιασμό χωρίς όμως να μας βγάλει από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Αποτέλεσε μια αφορμή για την επιτάχυνση της ψηφιακής μετάβασης, για τον ανασχηματισμό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας με ταχύτερους ρυθμούς, για να προσθέσουμε κλίνες, ιατρικό προσωπικό και τεχνολογικά εργαλεία στη Δημόσια Υγεία. Να εντείνουμε τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα στο πλαίσιο ενός ενιαίου Εθνικού Συστήματος Υγείας» προσέθεσε ο κ. Σκέρτσος και υπογράμμισε: «Αυτά όλα είναι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει, γίνονται, υλοποιούνται και θα συνεχίσουν να γίνονται με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς μετά το τέλος της πανδημίας».

Η χώρα, μαζί με τον καλύτερο καιρό, μπορεί να κάνει το άλμα προς την ελεγχόμενη επαναλειτουργία της αγοράς και του τουρισμού

Ο διάλογος, στο πλαίσιο του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, είχε ξεκινήσει όμως από το θέμα της πανδημίας, με αφορμή και τις ανακοινώσεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ την Τετάρτη:

«Δεν πρέπει να συγκρίνουμε το 2020 με το 2021, έχει μεσολαβήσει ένας χρόνος, ο οποίος μάς έχει δώσει γνώση», παρατήρησε και προσέθεσε: «Έχουμε στα χέρια μας το εμβόλιο, το οποίο προχωράει με πολύ γοργούς ρυθμούς. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή επιτυγχάνει ταχύτατους ρυθμούς εμβολιασμού, σχεδόν στο 1% του πληθυσμού της» (σ.σ. ημερησίως), συνεπώς, συμπλήρωσε, πολύ καλύτερα από χώρες των G8 ή των G20, κι αυτή είναι «μια μεγάλη κατάκτηση».

Παράλληλα, «έχουμε ταυτόχρονα πολύ μεγάλη δυνατότητα διάγνωσης στο γενικό πληθυσμό αλλά και στοχευμένης διάγνωσης, ο ΕΟΔΥ έχει καθημερινά ρεκόρ διαγνώσεων». Τούτων δοθέντων, «η χώρα, μαζί με τον καλύτερο καιρό, μπορεί να κάνει αυτό το άνοιγμα, αυτό το άλμα προς την ελεγχόμενη επαναλειτουργία της αγοράς και του τουρισμού. Τα κρούσματα έχουν πτωτική τάση εδώ και 1,5 μήνα, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία επίσης έχουν πτωτική τάση και σε κάθε περίπτωση από εδώ και πέρα, και όσο προχωράει η ανοσία του πληθυσμού, τα κρούσματα θα πρέπει να μας απασχολούν όλο και λιγότερο».

Αντιθέτως, «αυτό που πρέπει να μας απασχολεί, είναι ο εμβολιασμός σε πολύ μεγάλα ποσοστά των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Απευθύνουμε έκκληση όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα. Υπάρχει δυνατότητα, υπάρχουν τα εμβόλια, υπάρχουν ραντεβού, υπάρχει μια άψογη διαδικασία εμβολιασμού που δεν ταλαιπωρεί κανέναν. Άρα, ο καθένας πρέπει να πάρει την απόφαση και να κάνει την επιλογή του εμβολιασμού για να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε οι ίδιοι και η οικονομία».

Τελικώς, το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι «μια μεταρρύθμιση και αυτή. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να βλέπουμε το ελληνικό Δημόσιο να λειτουργεί. Δηλαδή να πηγαίνει εκείνο στον πολίτη, αντί ο πολίτης να έρχεται σε αυτό και να ζητάει, να παρακαλάει να κάνει τη δουλειά του. Πρέπει, και έχουμε τη δυνατότητα χάρη στην τεχνολογία, να φθάσουμε πλέον εμείς να αποκτήσουμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση ως προς την εξυπηρέτηση των πολιτών -κι αυτό ακριβώς κάνουμε με το εμβόλιο», ήταν κάτι, επίσης, στο οποίο έδωσε έμφαση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε δε, ότι «δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας εμβολίων, έχουμε παραγγείλει υπερπολλαπλάσια εμβόλια, κοντά στα 30 εκατ. δόσεις εμβολίων, πολύ περισσότερα από αυτά δηλαδή που χρειάζεται ο ελληνικός πληθυσμός. Άρα, θα υπάρχει και πλεόνασμα για να συνεχίσουμε τον εμβολιασμό και το φθινόπωρο και τον επόμενο χρόνο (…) αλλά και να διαθέσουμε ενδεχομένως και σε τρίτες χώρες αν αυτό χρειαστεί».
Όπως είπε ο κ. Σκέρτσος, «ο πρώτος στόχος είναι αρχές φθινοπώρου να έχουμε πιάσει την ανοσία του γενικού πληθυσμού, κοντά στο 70-75%, από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε επαναληπτικές δόσεις». Σε κάθε περίπτωση, «ο εμβολιασμός θα μείνει μαζί μας μέχρι ο κορονοϊός να γίνει ασθένεια ρουτίνας», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

Στην ειδική αναφορά του στον τουρισμό, επισήμανε ότι «η Ελλάδα εφαρμόζει ένα συνεκτικό και ασφαλές σχέδιο για την είσοδο, την παραμονή και την έξοδο των επισκεπτών που θα αποφασίσουν να επιλέξουν τη χώρα μας ως τόπο να περάσουν τις διακοπές τους.

Επιλέγουμε να κάνουμε ένα σταδιακό άνοιγμα αυτόν τον 1,5 μήνα, προσεκτικό- περιμένουμε πολύ μεγαλύτερες μαζικές ροές τουρισμού από τα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου. Και είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το ευρωπαϊκό πράσινο πιστοποιητικό, όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να δείξει ότι είναι εμβολιασμένος, ή ότι έχει αρνητικό τεστ. Όσο θα βρίσκεται στη χώρα μας θα μπορεί να κάνει τακτικά τεστ και να επιστρέψει στη χώρα του με τεστ ασφαλής και υγιής, και να μην υπάρχει ανησυχία και στις χώρες προέλευσης».

Ετικέτες: Α. ΣκέρτσοςΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΟικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Προηγούμενο Άρθρο

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2021-gov.gr: Αίτηση για διορθώσεις – Συντάξεις και αναδρομικά ΔΕΚΟ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ

Επόμενο Άρθρο

Α. Πατέλης: Είναι πολύ καλή στιγμή για επενδύσεις στην Ελλάδα

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/03/2025 | 23:50
Load More
Επόμενο Άρθρο

Α. Πατέλης: Είναι πολύ καλή στιγμή για επενδύσεις στην Ελλάδα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στο ύψος του Σκαραμαγκά – Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα της Αθηνών-Κορίνθου

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανατροπή νταλίκας στον Σκαραμαγκά: Πρωινός εφιάλτης στην Εθνική – Κανονικά πλέον η κυκλοφορία

    280 shares
    Share 112 Tweet 70
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αναδρομικά έως 19.500 ευρώ για αποστράτους και αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας – Ποιοι και πόσα θα λάβουν ανά ταμείο

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  • Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Νέα πρόβλεψη Μαρουσάκη για την επιστροφή της άνοιξης

    218 shares
    Share 87 Tweet 55
  • Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος της ΝΔ και σταθερά διψήφια διαφορά – Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, πτώση για την Πλεύση

    228 shares
    Share 91 Tweet 57
  • Αγροτικές πληρωμές Μαΐου-Ιουνίου 2025: Πότε θα μπουν τα ποσά στους λογαριασμούς – Ραγδαίες εξελίξεις από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    194 shares
    Share 78 Tweet 49
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Τα τελικά ποσά για Απόστρατους, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Τραπεζικούς – Ραγδαίες εξελίξεις με τις επικουρικές!

    184 shares
    Share 74 Tweet 46
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch