Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΑΝΕΛ: Η Χρυσοβελώνη δεν αφήνει την καρέκλα της υφυπουργού!

TechTeam από TechTeam
07/01/2019 15:42
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Να συνεχίσει το έργο της η κυβέρνηση έως τη λήξη της θητείας της, αλλά και να της δοθεί μία ακόμη τετραετία, με το δεδομένο ότι διανύει το πιο παραγωγικό κομμάτι της θητείας της, ευχήθηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ανέφερε ακόμη ότι αν, κατά την άποψή της, η Συμφωνία των Πρεσπών «είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση».

Άλλωστε, συμπλήρωσε η υφυπουργός Εσωτερικών «οι βουλευτές δεν είναι αντικείμενα ούτε βαλίτσες για να τις αποσύρουμε και να τις απομακρύνουμε», απαντώντας στην πρόσφατη δήλωση Καμμένου ότι θα αποσύρει τους υπουργούς ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση μόλις έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη βουλή.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η συνέντευξή της ξεκίνησε με τη διευκρίνιση ότι δεν έχει κληθεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την Τετάρτη, «κάτι που ίσως είναι και δικαιολογημένο με την έννοια ότι συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα», είπε η υφυπουργός. «Εγώ δεν είμαι βουλευτής, άρα δεν είμαι και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν ξέρω και ποια είναι η ατζέντα της συγκεκριμένης συνάντησης και τι θα συζητηθεί», δήλωσε ακόμη.

Ερωτηθείσα εάν έχει συζητήσει με τον κ. Καμμένο για το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση, η υφυπουργός Εσωτερικών απάντησε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει και μάλιστα ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί του, του έστειλα κάποιο email γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να ακούσει και τη δική μου άποψη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είναι ξεκάθαρη. Κατ’ αρχήν όταν θα έρθει αυτό το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, αυτό που εγώ θέλω είναι να μπορέσω να το αναγνώσω».
Και στο «δια ταύτα», «εγώ θα αναγνώσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση, εκτός και εάν η λύση αυτή υποδειχθεί από τον πρωθυπουργό».
Επίσης, «θέλω να μελετήσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και στη συνέχεια και εγώ θα πάρω τις αποφάσεις μου, όπως και καθένας από εμάς. Αυτό που εγώ έχω να πω και που πραγματικά εύχομαι είναι το έργο αυτής της κυβέρνησης να συνεχιστεί και πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τη λήξη της τετραετίας και βεβαίως να δοθεί και άλλη μία τετραετία σε αυτή την κυβέρνηση», με την πρόσθετη επισήμανση ότι «διανύει το πιο παραγωγικό κόμμάτι της θητείας της».

«Τι σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος θα αποσύρει τους βουλευτές;», διερωτήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η κ. Χρυσοβελώνη, και συνέχισε: «Οι βουλευτές δεν είναι αντικείμενα ούτε… βαλίτσες για να τις αποσύρουμε και να τις απομακρύνουμε. Ο κάθε βουλευτής και ο κάθε υπουργός αποφασίζει κατά συνείδηση. Και εάν έχει πράξει σωστά ή λάθος, θα κριθεί στην πορεία και θα αναλάβει την ευθύνη της όποιας επιλογής του (…) Σαφέστατα υπάρχει η αντίθεση των ΑΝΕΛ για να συμπεριληφθεί το όνομα Μακεδονία στην ονομασία, δεν είναι όμως μόνο αυτό, είναι πολλά άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να υπάρχουν μέσα στη Συμφωνία. Για αυτό θεωρώ εγώ προσωπικά, ότι καλό είναι η Συμφωνία αυτή να αξιολογηθεί στο σύνολό της και τότε μόνο θα μπορεί κανείς να κρίνει εάν αυτή η Συμφωνία είναι προς το συμφέρον ή όχι της χώρας», ανέφερε η υφυπουργός Εσωτερικών.

Κλείνοντας, σημείωσε ότι «τη σύνθεση της κυβέρνησης την καθορίζει ο πρωθυπουργός, σαφέστατα τύγχανα της πρότασης και της αποδοχής του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εάν έλεγα κάτι διαφορετικό θα ήμουν αχάριστη. Αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο πρωθυπουργός (…) Δεν τίθεται θέμα από την πλευρά μου άρσης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», ξεκαθάρισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Ο Καμμένος βλέπει αποστασία και δηλώνει έτοιμος να τα κάνει Κούγκι

Ολα ξεκίνησαν με το ραντεβού των Χριστουγέννων Τσίπρα-Παπαχριστόπουλου που ο Πάνος Καμμένος θεώρησε προδοσία, αλλά και με την δημόσια τοποθέτηση το Σάββατο του Νίκου Κοτζιά ότι «ο Πάνος Καμμένος ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του». Οι δηλώσεις αυτές θεωρήθηκαν από τον Πάνο Καμμένο ως ενδείξεις αποστασίας και casus belli.

«Αν μου κάνει αποστασία, θα τον καταγγείλω για αποστασία», φέρεται να λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο περιβάλλον του. Προειδοποιεί δε ότι αν ο κ. Τσίπρας θέλει να γραφτεί στην ιστορία σαν αποστάτης πρωθυπουργός, αυτός δεν θα το αποδεχθεί αλλά θα αποχωρήσει και θα ρίξει την κυβέρνηση.

Τέλος, ο κ. Καμμένος έχει ενοχληθεί και από το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνήσει με τον Α. Τσίπρα να συζητήσουν ξανά το θέμα των Πρεσπών τον Μάρτιο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερκών Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε δημόσια ότι η κύρωση της συμφωνίας για Βόρεια Μακεδονία θα έρθει προς έγκριση στη Βουλή αμέσως μετά την υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών στα Σκόπια στις 15 Ιανουαρίου.

Μετά από όλα αυτά ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε το «αντάρτικο» με μια σειρά από προειδοποιητικά tweets αλλά και αναφορές σε ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του.

Αρχικά ήρθε το ξέσπασμα του υπουργού Αμυνας κατά του Νίκου Κοτζιά, πάντα μέσω Twitter, στο οποίο ο κ. Καμμένος έγραψε: «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

Ακολούθησε νέα ανάρτηση με την οποία ο υπουργός Αμυνας αποκάλεσε «ολετήρα» τον τέως ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά, αλλά επιτέθηκε και στους «συνοδοιπόρους» του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter:

«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και “μαφιόζικα”, δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…».

Ετικέτες: ΚαμμένοςΝΕΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Άρχισαν τα δύσκολα για την κυβέρνηση….

Επόμενο Άρθρο

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές: Πρόσφατες πληρωμές σε αγρότες

ΣχετικάΆρθρα

Featured

LIVE: Πολιτική «έκρηξη» στη Βουλή για τα Τέμπη – Συμμαχίες σοκ, 14 κάλπες και το σενάριο εσχάτης προδοσίας

18/06/2025 | 11:08
HOT NEWS

Δίκη Φιλιππίδη: Αίτημα εξαίρεσης μέλους του ΜΟΕ υπέβαλε η υπεράσπιση

17/06/2025 | 18:00
HOT NEWS

Το “φάντασμα”…

15/06/2025 | 19:13
Featured

Προσωπικός Αριθμός: 337.000 πολίτες ήδη εντός – 96.000 λάθη, 4 επιφυλάξεις που δεν απαντά ποτέ η Πολιτεία

14/06/2025 | 10:33 - Ενημέρωση 17/06/2025 | 14:01
Featured

Παγκόσμιος ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: 2 νεκροί, 78 τραυματίες και πυρηνικός αδιέξοδο: Τι λένε τα διεθνή πρακτορεία για τα ισραηλινά αντίποινα στο Ιράν

14/06/2025 | 09:13
HOT NEWS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Τσεκάρετε τους λογαριασμούς σας: Έρχονται αναδρομικά σε 5 δόσεις – Ποιοι μένουν εκτός

14/06/2025 | 09:00
Featured

Έκτακτη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE :«102 Πύραυλοι σε 18 Λεπτά» – Η Τεχεράνη χτυπά το Ισραήλ, εκρήξεις σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ

13/06/2025 | 22:01
Featured

Δράμα – Τραγωδία στο Φρακτό: Ορειβάτης έπεσε σε χαράδρα 500 μέτρων μετά από επίθεση αρκούδας – Επιχείρηση με ελικόπτερο

10/06/2025 | 11:51
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές: Πρόσφατες πληρωμές σε αγρότες


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Βίντεο – Σοκ: Το Ιράν χτύπησε εγκαταστάσεις της Microsoft στο Ισραήλ –Ξένοι αναλυτές ανοίγουν τα χαρτιά τους 

    779 shares
    Share 312 Tweet 195
  • Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στο Χοκάιντο – Παγκόσμια επαγρύπνηση για νέο φαινόμενο “σεισμικής έξαρσης”

    1088 shares
    Share 435 Tweet 272
  • Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

    426 shares
    Share 170 Tweet 107
  • Σοκ στον κόσμο του μπάσκετ: Ο Βλάντε Ντίβατς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Νοσηλεύεται με τεχνητό ισχίο στο Μαυροβούνιο

    346 shares
    Share 138 Tweet 87
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2025: Πότε μπαίνουν τα χρήματα και τι να προσέχουν 2.476.000 συνταξιούχοι – Ώρες, ημερομηνίες και παγίδες στους λογαριασμούς 

    988 shares
    Share 395 Tweet 247
  • Επιδόματα 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 960 ευρώ-Τι να προσέξετε σε αιτήσεις, κάρτες και πληρωμές για να μην τα χάσετε

    436 shares
    Share 174 Tweet 109
  • Αποκλειστικό – ΟΠΕΚΕΠΕ: 390 εκατ. σε αγρότες και κτηνοτρόφους μέχρι 10 Σεπτεμβρίου – Οργή στον κτηνοτροφικό κόσμο για τις καθυστερήσεις

    300 shares
    Share 120 Tweet 75
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch