: Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται – Ισχυρότατοι οι άνεμοι στα πελάγη.  αναλυτικά. Νέο ανακοινωθέν για την Κρήτη.

: Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών βορείων ανέμων οι οποίοι πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Πλέον, από τον Πειραιά και τη Ραφήνα για Κυκλάδες, ενώ το πρωινό δρομολόγιο για Μαρμάρι από το λιμάνι της Ραφήνας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν θα εκτελεστεί το πρωινό δρομολόγιο για Κέα.

Επίσης, κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Απαγορευτικό απόπλου -ΚΡΗΤΗ

Στα λιμάνια της Κρήτης θα μείνουν και σήμερα δεμένα τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς τον Πειραιά, καθώς έχει τεθεί σε ισχύ νέο απαγορευτικό απόπλου.
Η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της ΣΔούδας ισχύει έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι να υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Το απαγορευτικό στο λιμάνι του Ηρακλείου ισχύει μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο θα υπάρξει νέα ενημέρωση, καθώς το πιο πιθανό είναι να ισχύσει μέχρι και τη Δευτέρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Χιόνια στα ορεινά

Η «Ζηνοβία» έφερε χιόνια στην Κρήτη καθώς στα ορεινά του νησιού έριξε τις πρώτες νυφάδες.

Ήδη από την Κυριακή το χιόνι έχει πέσει στο Οροπέδιο του Ομαλού στα Χανιά, σε όλα τα Λευκά Όρη, στον Ομαλό Βιάννου, στο Οροπέδιο Λασιθίου αλλά και σε ορεινά χωριά του Ηρακλείου.

Απαγορευτικό πλοίων σήμερα – Τι θα γίνει αύριο με το απόπλου

Δείτε ΕΔΩ LIVE ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ