Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ 2/10 : ΑΔΕΔΥ : ΟΑΣΘ, Κλειστά σχολεία, Πλοία, Μετρό, ΗΣΑΠ

Newsroom από Newsroom
30/09/2019 16:08 - Ενημέρωση 01/10/2019 21:42
Ενημερώθηκε: 01/10/2019 21:42:24
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ 2/10 : ΑΔΕΔΥ : ΟΑΣΘ, Κλειστά σχολεία, Πλοία, Μετρό, ΗΣΑΠ – Νέα ταλαιπωρία για τους πολίτες.Παραλύει η Ελλάδα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου εξαιτίας της απεργίας ΓΣΣΕΕ, ΑΔΕΥ κι άλλων συνδικάτων.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στον Αναπτυξιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ για ψήφιση στη Βουλή.

 

Έκτακτη είδηση : Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων λέει το πρωτοδικείο -ΟΧΙ από τους ναυτεργάτες

Το Πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε παράνομη την 24ωρη απεργία που κήρυξαν για αύριο τέσσερα σωματεία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων – Αμετακίνητοι οι ναυτεργάτες που θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση
Παράνομη κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά η 24ωρη απεργία που κήρυξαν για αύριο τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Ειδικότερα, μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων, το πρωτοδικείο έκρινε παράνομη την απεργία που προκήρυξαν τα ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) που ζητούν την απόσυρση ρυθμίσεων από το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, στις οποίες, όπως αναφέρεται, «επιχειρείται η υπονόμευση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας ΣΣΕ και ο έλεγχος των συνδικάτων από το κράτος και την εργοδοσία».

ΑΠΕΡΓΙΑ ΗΣΑΠ ΜΜΜ 2/10/2019 : Χωρίς ηλεκτρικό η Αθήνα – Γιατί απεργούν

Από την πλευρά τους, τα τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία τονίζουν ότι η απεργία θα γίνει κανονικά και καλούν σε περιφρούρησή της.

Ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ, σε δήλωσή του προσθέτει ότι «το δικαίωμα της απεργίας ήταν και θα παραμείνει όπλο στα χέρια των εργαζομένων».

Η ΠΕΝΕΝ καλεί τα μέλη της σε περιφρούρηση της αυριανής απεργίας από τις 5 τα ξημερώματα στο λιμάνι του Πειραιά και τονίζει ότι «ο όποιος σχεδιασμός να χτυπηθεί η απεργία θα αποτύχει». Επίσης, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωσης Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ) θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Η απεργία, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, στα πλοία των λιμανιών του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου.

Στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στον Πειραιά, συμμετέχει και η Ένωση Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά.

 

Κλειστά σχολεία -ΑΠΕΡΓΙΑ

Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη η ΟΛΜΕ αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 4 Οκτωβρίου 2019 στη 1μμ στο Υπουργείο Παιδείας.

Η ΟΛΜΕ κήρυξε διευκολυντική στάση εργασίας 11πμ – 2μμ για το πρωινό ωράριο και αντίστοιχες 3ωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ωράριο.

Η ΔΟΕ και οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν την ίδια μέρα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το ΕΚΑ και άλλα σωματεία, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Διοργανώνει παράλληλα από κοινού με την ΟΛΜΕ συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στις 13.00 στο υπουργείο Παιδείας (με κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου – τρεις πρώτες του απογευματινού) «για την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας και υποβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης και την έμπρακτη αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς του εκπαιδευτικού, προτάσσοντας και διεκδικώντας την ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων μας».

Η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει κύκλο έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων από σήμερα μέχρι και 18/10/2019, (με προοπτική πραγματοποίησης ολομέλειας προέδρων ανάλογα με την εκτίμηση του δ.σ.) με σκοπό τη χάραξη των επόμενων αγωνιστικών βημάτων διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου.

Απεργία 2 Οκτωβρίου: Παραλύει η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Απεργία στον Προαστιακό

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ 2/10 -Τη μεταφορά της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρυχθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου στις 3 Οκτωβρίου αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), από 00.00 έως 24.00 για το προσωπικό που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η μεταφορά πραγματοποιείται ως ένδειξη καλής θέλησης στην ολιγοήμερη παράταση που ζητήθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ (trainose.gr), προκειμένου να ενημερωθεί και να καταθέσει πρόταση για την Σ.Σ.Ε. της ΕΕΣΣΤΥ.

Απεργία ΟΑΣΘ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ 2/10 -Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε για τις 2 Οκτωβρίου η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, αποφάσισαν οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης.

Η απόφασή τους γνωστοποιήθηκε με σημερινή ανακοίνωση από το συνδικάτο των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Παράλληλα, με την ανακοίνωσή του, το συνδικάτο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα γίνει την ίδια ημέρα, στις 10.30 το πρωί, μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).

Aπεργία οι εργαζόμενοι στις τράπεζες

H Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ προκήρυξε νέα πανελλαδική απεργία στον κλάδο και καλεί όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία, για να μην περάσουν τα σχέδια της Κυβέρνησης, που σηματοδοτούν μια ανάπτυξη χωρίς τους εργαζόμενους.

ΑΠΕΡΓΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετικέτες: ΑΘΗΝΑ ΜΜΜΑΘΗΝΑ ΜΜΜ ΣΗΜΕΡΑΑΠΕΡΓΙΑΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟΑΠΕΡΓΙΑ ΗΣΑΠΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΑΔΕΔΥΑΠΕΡΓΙΑ ΝΕΑΑΠΕΡΓΙΑ ΟΑΣΘΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΑΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑΑΠΕΡΓΙΕΣΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑΗΣΑΠΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑΜΕΤΡΟΜΜΜΟΑΣΘπλοίαΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΜπώς θα πάω στη δουλειά μου

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

17/09/2025 | 23:45
Featured

Ξεκινά σήμερα 24ωρη λειτουργία για Μετρό, Τραμ, Λεωφορεία, κάθε Σάββατο – Τα δρομολόγια

13/09/2025 | 17:00
Featured

Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Μετρό στο Σύνταγμα

12/09/2025 | 21:11
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/09/2025 | 23:55
Load More
Επόμενο Άρθρο

Στο 17% μειώθηκε η ανεργία


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΟΛΕΜΟΣ Ισραήλ – Γάζα: Μαζικοί βομβαρδισμοί, χερσαία επιχείρηση και προσωρινός διάδρομος διαφυγής

    289 shares
    Share 116 Tweet 72
  • Θανατηφόρο τροχαίο στη Λένορμαν: Νεκρός 40χρονος αναβάτης μηχανής – Έρευνα για τα αίτια

    241 shares
    Share 96 Tweet 60
  • Επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας – Πώς σχεδιάζουν να πιέσουν τον Πούτιν

    197 shares
    Share 79 Tweet 49
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ: Τιμές παραγωγού: +27% αυγά, +21% φρούτα στην ΕΕ – Στην Ελλάδα μείωση 0,1% και αυστηροί διασταυρωτικοί έλεγχοι στο ΟΣΔΕ

    151 shares
    Share 60 Tweet 38
  • Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    571 shares
    Share 228 Tweet 143
  • ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2026–2027: Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν, τι αναδρομικά έρχονται – Η μεγάλη εικόνα με ποσά για τις συντάξεις 

    112 shares
    Share 45 Tweet 28
  • ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 3Κ/2025: Ξεκινά το Β’ Στάδιο για 450 μόνιμες θέσεις – Προθεσμία 17–30/9, ενώ «τρέχουν» 313 θέσεις σε Δήμους

    107 shares
    Share 43 Tweet 27
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch