Κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας εργατικές ομοσπονδίες και συνδικάτα στο πλαίσιο της απεργίας που είχε εξαγγελθεί ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή.

ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ, Εργατικά Κέντρα και άλλα σωματεία πραγματοποίησαν διαμαρτυρίες σε Προπύλαια και πλατεία Κλαυθμώνος και ακολούθησαν πορείες.

Αποτέλεσμα των διαμαρτυριών ήταν να κλείσουν κεντρικοί δρόμοι όπως η Πατησίων από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η Πειραιώς από την Ιερά Οδό, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας από την Αθανασίου Διάκου, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από την οδό Σέκερη και η Αθανασίου Διάκου από την Αρδηττού.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας αυτή την ώρα παρατηρείται αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο από το ύψος Αχαρνών, στην άνοδο και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, και στην Καλλιρόης.

Ταλαιπωρία λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ
Την ταλαιπωρία των οδηγών και όσων κινούνται σήμερα στην Αθήνα αύξησε το γεγονός ότι στην απεργία συμμετείχα και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (μετρό, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τραμ).

Σημειώνεται επίσης το προσωπικό του ΟΣΕ προχώρησε σε κατάληψη στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τρένα και προαστιακός.