– Ποια καταστήματα θα έχουν προσφορές; – Δυναμικά συμμετέχουν τα Media Markt στη μαύρη Παρασκευή.

Αντίστροφα μετρούν από τις αρχές του μήνα οι μεγάλες αλυσίδες για τη που πέφτει φέτος στις 29 Νοεμβρίου.

Οι επιχειρήσεις ετοιμάζονται πυρετωδώς για να δώσουν τη μάχη των προσφορών, μία μέρα κατά την οποία το 2018 οι συνολικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 1141% σε σύγκριση με μια συνηθισμένη ημέρα.

Φέτος ο ανταγωνισμός στον κλάδο των ηλεκτρονικών ειδών αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένος. Πολλές αλυσίδες (Public, Media Markt, Πλαίσιο, Κωτσόβολος κ.α) έχουν ήδη ειδικά banner στα online καταστήματά τους, όπου οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να επιλέξουν τις κατηγορίες προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, ώστε να ενημερωθούν με newsletter λίγες ημέρες πριν για τις σχετικές προσφορές.

Επειδή λοιπόν η υπομονή έχει και τα όριά της, σε διαβεβαιώνουμε πως οι προσφορές στη , τόσο στο Online όσο και στα καταστήματα, δεν θα έχουν όριο!

Και για να μην προλάβει κανείς το προϊόν που κοιτάς τόσους μήνες σου δίνουμε μερικές συμβουλές για να μην περιμένεις ούτε λεπτό!

Μάθε το Media Markt

Με εκατοντάδες κατηγορίες και προϊόντα, μήπως πρέπει να ξεκινήσεις λίγο πιο νωρίς φέτος την αναζήτηση; Ετοίμασε τη λίστα των Αγαπημένων σου ώστε να αγοράσεις όταν όλοι οι άλλοι ακόμη θα ψάχνουν!

Πρόλαβε τους άλλους

Πως θα προλάβεις όλους τους άλλους; Μα φυσικά φτιάχνοντας από τώρα τον λογαριασμό σου. Συμπλήρωσε όλα τα πεδία και γράψε σωστά όλες τις διευθύνσεις. Όταν θα έρθει η ώρα να ολοκληρώσεις την παραγγελία, εσύ θα είσαι ένα κλικ μακριά!

Κατέβασε το Media Markt App

Και τι γίνεται αν οι προσφορές της Media Markt σε βρουν στο δρόμο; Κανένα πρόβλημα. Κατέβασε την εφαρμογή Media Markt App και δες όλα τα προϊόντα για να μη χάσεις καμία προσφορά.

Εγγραφή στο Newsletter

Γιατί να ψάχνεις το site για τις νέες προσφορές όταν μπορείς να τις έχεις απευθείας και πλήρως ενημερωμένες στο επίσημο newsletter; Συμπλήρωσε το email σου και δες όλες τις Black Friday προσφορές στο smartphone, tablet ή στον υπολογιστή.

Μέχρι στιγμής αυτά είναι μερικά από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην

Public
Electrostore24
E-lonovo
E-shop
Media Markt
SpotMechanic
Volton
Ηρων
Energy-market
Δίκτυο καθηγητών
Δάσκαλοι
NN Direct
Mandellos sport
Intersport
Zackret
Tsakiris Mallas
Triumph
spartoo
myshoe
KOOLPFLY
mat
J.A.B.A.
Funky Buddha
Factory Outlet
Delikaris Sport
Cosmos Sport
Celestino
BrandGalaxy
Be casual
alter shop
Vagrancy Lifestyle
deVIL perfume
notos
Attica
Το Πλαίσιο
Γερμανός
Κωτσόβολος

Black Friday 2019 – Πως προέκυψε

Ξεκίνησε ως συνήθεια στις ΗΠΑ και εξαιτίας της επιτυχίας που γνώρισε, έγινε θεσμός που υιοθέτησαν και άλλες χώρες.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 τα λογιστικά φύλλα και οι αποδείξεις ήταν βεβαίως χειρόγραφα και τα καταστήματα είχαν δύο χρώματα μελανιού για να καταγράφουν τα στοιχεία.

Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων και με μαύρο οι ημέρες με θετικό απολογισμό.

Συμβουλές της ΓΓ Εμπορίου για την Black Friday -Για να μη σας εξαπατήσουν 

Καθιερώθηκε λοιπόν η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους, εξ’ ου και η ονομασία.

Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Φινλανδία, Πολωνία και κάθε χρονιά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι λιανέμποροι.

Black Friday: Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα 

: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ