: Η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου πλησιάζει, και όλοι γνωρίζουμε τι είναι αυτή τη μέρα. Η Black Friday, που ουσιαστικά διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην Ελληνική αγορά και τα αποτελέσματά της ήταν εξαιρετικά, έρχεται για δεύτερη χρονιά με απίστευτες εκπτώσεις. Φέτος, η «πέφτει» στις 24 Νοεμβρίου.

Φυσικά, οι μεγαλύτερες αλυσίδες του τεχνολογικού χώρου ετοιμάζουν ήδη τις προσφορές τους. Από εδώ λοιπόν, θα μάθετε πρώτοι όλες αυτές τις προσφορές. Πάμε να δούμε τι έχουμε φέτος:

Media Markt
Αρχή έχουν κάνει τα Media Markt (mediamarkt.gr), όπου έχουν εμφανίσει ήδη σχετικό banner στη σελίδα τους. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter τους για να μάθετε νωρίτερα τις εκπτώσεις ή να περιμένετε να ανέβουν σε αυτή (εδώ).

Πλαίσιο
Από κοντά ακολουθεί και το Πλαίσιο (plaisio.gr), όπου έχει και αυτό αντίστοιχο banner για την ημέρα. Και εδώ, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, καλό θα ήταν να κάνετε εγγραφή στο newsletter ή να μπείτε σε αυτή τη σελίδα, στην οποία υπάρχει και αντίστοφη μέτρηση.

Public
Τα καταστήματα , η ελληνική εταιρεία που έφερε την Black Friday στην Ελλάδα, πρωτοστατούν και φέτος και σας προσκαλούν να ξαναζήσετε την εμπειρία Black Friday, στα καταστήματα Public και το public.gr. Μένοντας πιστή στο ραντεβού της, η Νο1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, υποδέχεται την Black Friday 2017, με προσφορές και εκπτώσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Υπηρετώντας την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της, τον περασμένο Νοέμβριο τα Public έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Black Friday, γνωστή και ως Μαύρη Παρασκευή.

Με προσφορές που άγγιξαν έως και το 50%, η αλυσίδα Public σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας στα 50 καταστήματά της στην Ελλάδα εξυπηρέτησε με επιτυχία 392.000 πελάτες σε μια μέρα.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση υπόσχεται μια ακόμα πιο δυναμική συνέχεια φέτος! H Black Friday αποτελεί ιδανική ευκαιρία ανανέωσης αλλά και απόκτησης του προϊόντος που ονειρεύεστε σε ασυναγώνιστες τιμές! Εγγραφείτε στο http://www.public.gr/cat/black-friday για να μάθετε πρώτοι τις προσφορές και να βγείτε κερδισμένοι!

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Public ή το public.gr, μπείτε στο ρυθμό της Black Friday και ανακαλύψτε Smartphones, Κονσόλες, Laptops, Φωτογραφικές μηχανές, Τηλεοράσεις, επιλεγμένα Βιβλία και κόμικς, παιχνίδια, βινύλια, CD και DVD στις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς.

Tα Public όπως και πέρσι, θα ενημερώνουν συνέχεια τους πελάτες τους αναλυτικά για τις προσφορές BLACK FRIDAY.

Φέτος, προετοιμαστείτε κατάλληλα και ζήστε ξανά το ρυθμό της Black Friday σε ένα κατάστημα Public!