και ευχές για Καλή Χρονιά!  Και φέτος οι γιορτές των έφτασαν και όλοι τις άγιες αυτές ημέρες θα ευχηθούμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους για χρόνια πολλά, αγάπη, γαλήνη, ευτυχία και Καλή Χρονιά!

Η ημέρα των Χριστουγέννων και η ημέρα του Πάσχα θεωρούνται οι δύο σημαντικότερες θρησκευτικές χριστιανικές γιορτές. Τα έθιμα στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές είναι ένα αμάλγαμα χριστιανικών και λαϊκών παραδόσεων.

Στη χώρα μας συνδυάζονται διεθνή έθιμα όπως ο ερχομός του Άγιου Βασίλη και το μοίρασμα των δώρων με το έλκηθρο, τα χριστουγεννιάτικα στολισμένα έλατα, μαζί με έθιμα της ελληνικής παράδοσης όπως το στόλισμα του καραβιού, τα κάλαντα, το σπάσιμο του ροδιού, η Βασιλόπιτα με το φλουρί και άλλα πολλά.

 Χριστουγεννιάτικες Ευχές και ευχές για Καλή Χρονιά! Επίσης κάθε τόπος έχει τα ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα έθιμά του όπως και τις ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες ευχές του

Ακολουθούν Χριστουγεννιάτικες ευχές όπως και ευχές για καλή χρονιά, πρωτότυπες, έξυπνες, αστείες, μαντινάδες για να ευχηθείτε στους φίλους σας και στην οικογένειά σας.

– Σου εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να σημάνουν την γέννηση μιας ονειρεμένης για εσένα ζωής και ένα άστρο να φωτίζει το πρόσωπό σου για πάντα.

Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

– Αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

– Εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που κατοικούν το θαυμαστό μας πλανήτη. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Όπως οι τρεις μάγοι ας βρούμε και ΄μεις το Άστρο που θα μας οδηγήσει στο δρόμο της αγάπης.

– Ο νέος χρόνος εύχομαι πολλές χαρές να δώσει, Κι αν ήταν λίγες του παλιού να σου τις συμπληρώσει…

– Ο νέος χρόνος που ΄ρχεται μόνο χαρά να φέρει και άμα κοιμάσαι μοναχός κι ένα καινούργιο ταίρι.

– Χρόνια πολλά, γιατί η ποσότητα μετράει! Χρόνια καλά, γιατί η ποιότητα μετράει! Χρόνια τρελά, γιατί αυτά μένουν! Τις καλύτερες Ευχές μου για το 2020

– Ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς έλα στα όνειρά μου, ν΄ αρχίσει με χαμόγελο εφέτος η χρονιά μου!

– Ήρθενε η Πρωτοχρονιά κι είπα του Άη Βασίλη, τις πιο μεγάλες τις χαρές σε σένα να τσι στείλει.

Καλή Χρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2020 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

Εύχομαι τα Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να φέρουν την αγάπη και την ειρήνη σε σας και σε όλο τον κόσμο.

– Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο, πάμπλουτος να ΄σαι στη χαρά και πάμπτωχος στον πόνο.

Χριστουγεννιάτικες ευχές: Χρόνια πολλά

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα: Πρωτότυπες Ευχές

Καλά Χριστούγεννα: Ευχές σε όλες τις γλώσσες