«Το λάθος που έκανα είναι ότι έπρεπε να είχα αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το Συνέδριο όταν το Ποτάμι είχε αποφασίσει ότι θα συμπορευτεί με τη ΝΔ» αποκάλυψε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι το Ποτάμι σήμερα δεν είναι το ποτάμι το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής το 2015.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε πως «από τον Ιανουάριο του 2018 απειλούν εμένα και την οικογένειά μου με παρόμοιου είδους μηνύματα». Συμπλήρωσε ότι είχε δημοσιοποιήσει κάποια από αυτά κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις και μετά έγινε ρουτίνα για εκείνον.

Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. «Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις Αρχές.

«Απαράδεκτα πράγματα για μια δημοκρατία και μια πολιτισμένη χώρα. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες γιατί αυτό δεν γίνεται».

Τέλος ενημέρωσε πως τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε, έδωσε τα διάφορα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

newsbeast.gr