Λοιπόν το deliveras.gr για τη νέα σεζόν, δεν αστειεύεται! Σου χαρίζει όλο το delivery της !

Καφεδάκι; Έφτασεεε.

Μπέργκερ; Πίτσα; Κρέπα; Σουβλάκια; Όλα δικά σου!

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή:

Κάθε φορά που παραγγέλνεις από το app ή το site του delivera, από τις 15/10/2016 μέχρι και τις 30/11/2016, κερδίζεις ένα λαχνό συμμετοχής στον , άρα όσες πιο πολλές φορές παραγγείλεις τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις!

Το είναι το όνειρο κάθε φοιτητή, δωρεάν delivery για 7 μήνες, από Δεκέμβριο μέχρι και Ιούνιο, για να βγάλεις όλο το φοιτητικό έτος χωρίς να ξοδέψεις ευρώ σε φαγητό.

Πρόκειται δηλαδή για 2100 ευρώ για δωρεάν delivery!!!

Aν είσαι καινούριος, δες πώς λειτουργεί το deliveras.gr

Αν είσαι από κινητό, κατέβασε την εφαρμογή δωρεάν! Εδώ για Android και εδώ για iOS.

Με 3 απλά βήματα, μπορείς να παραγγείλεις online αυτό που επιθυμείς, από τα μεγαλύτερα ονόματα της γεύσης.

Βήμα 1

Πληκτρολογείς μία διεύθυνση και αυτόματα εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα delivery που κάνουν παράδοση στην περιοχή σου, με βάση την κουζίνα που έχεις επιλέξει.

Βήμα 2

Επιλέγεις το κατάστημα από το οποίο θέλεις να παραγγείλεις.

Βήμα 3

Προσθέτεις τα προϊόντα που επιθυμείς στο καλάθι σου και ολοκληρώνεις την παραγγελία.

Το deliveras.gr πραγματοποιεί αμέσως την παραγγελία σου, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.
Πληρώνεις με την παραλαβή, όπως δηλαδή κάνατε πάντα. Βέβαια έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις ακόμα και με κάρτα ή κουπόνια Ticket Restaurant, ανάλογα με το κατάστημα!

Επιπλέον

Όποιες παραγγελίες ή καταστήματα επιθυμείς μπορείς να τις κάνεις αγαπημένα σου, ώστε να είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή με ένα κλικ. Αν κάποιο κατάστημα σου άρεσε, μπορείς να το βαθμολογήσεις για να το προτιμήσουν και άλλοι στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Δώρο Χριστουγέννων και δικαιούχοι

Όροι συμμετοχής για το Διαγωνισμό

1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Deliveras Α.Ε.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του deliveras.gr που είναι φοιτητές σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα, δημόσιο ή ιδιωτικό, εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

3. Κάθε μέλος του deliveras.gr συμμετέχει αυτομάτως στον διαγωνισμό με κάθε του παραγγελία σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του deliveras.gr, μέσω του site ή του application.

4. Κάθε μία (1) παραγγελία ισοδυναμεί με ένα (1) λαχνό συμμετοχής.

5. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια διεξαγωγής από τις 15/10/2016 έως τις 30/11/2016.

6. Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την 1/12/2016 και ώρα 10:30 στα γραφεία της Deliveras Α.Ε., παρουσία συμβολαιογράφου.

7. Από την κλήρωση θα προκύψει λίστα δέκα (10) μελών του deliveras.gr και στη συνέχεια θα διαπιστωθεί εάν ο πρώτος επιτυχών πληρεί τους όρους του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που ο πρώτος επιτυχών της λίστας δεν κριθεί έγκυρος για συμμετοχή στον διαγωνισμό παραβιάζοντας οποιονδήποτε από τους όρους, νικητής θεωρείται ο δεύτερος της λίστας (επιλαχών) κ.ο.κ.

8. Για την έγκυρη συμμετοχή απαιτείται να έχουν καταχωρηθεί τα πραγματικά στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, κινητό τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

9. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι της Deliveras Α.Ε., καθώς και συγγενείς τους, Α’ βαθμού.

10. Για λόγους διαφάνειας του διαγωνισμού, ο νικητής δεσμεύεται εκ΄των προτέρων ότι επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς και φωτογραφιών/video που θα ληφθούν κατά την παραλαβή του δώρου του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του deiveras.gr, καθώς και τρίτων συνεργαζόμενων μέσων.

11. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από την έδρα της Deliveras Α.Ε., στη διεύθυνση Πειραιώς 1, Αθήνα. H παραλαβή του δώρου θα γίνει με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας & φοιτητικής ταυτότητας (πάσο), όπου αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του νικητή, όπως αυτός το έχει συμπληρώσει στα στοιχεία εγγραφής του στο deliveras.gr.