ΕΛ.ΑΣ: Σε διαθεσιμότητα αρνητής αστυνομικός – Τον “έκαψαν” βίντεο στο Youtube

ελ-ασ-σε-διαθεσιμότητα-αρνητής-αστυνο

: Σε διαθεσιμότητα αρνητής αστυνομικός – Τον “έκαψαν” βίντεο στο Youtube

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αστυνομικός, αρνητής του κορονοϊού, ο οποίος αναρτούσε βίντεο στο διαδίκτυο από τον περασμένο Ιούλιο, παρακινώντας πολίτες να μην εμβολιαστούν και να μην κάνουν self και rapid test.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ανάμεσα στις αναρτήσεις του υπάρχουν βίντεο όπως, «Πώς πολεμάμε τα ΜΑΤ», «υποχρεωτικότητα εμβολίων; όχι» και το πιο πρόσφατο που έκανε λόγο για «εκβιαστικά rapid tests».

Λόγω αυτής της δράσης του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής και εμφανίζεται με το όνομα «Τηλέμαχος», έχουν διεξαχθεί, μέχρι στιγμής, τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ). Με βάση το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβλήθηκε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο, το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.Δείτε επίσης.