Η εγκυμοσύνη της είναι γνωστή εδώ και αρκετές μέρες. Είχε φροντίσει τηλεοπτική εκπομπή να το ανακοινώσει. Η Ελένη Χατζίδου όμως δεν ήθελε να το μάθει ο κόσμος από αλλού. Γι΄αυτό και είχε εκφράσει το παράπονό της που το ανακοίνωσαν. Αφού την πρόλαβαν, είπε να το επισημοποιήσει με μια σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Για να τα λέμε όλα, η τραγουδίστρια έκανε την ακόλουθη ανάρτηση με σκοπό να προωθήσει το νέο της single και να ανακοινώσει ταυτόχρονα και την εγκυμοσύνη της. Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα.

Στο εξώφυλλο του τραγουδιού η Ελένη Χατζίδου είναι με φουσκωμένη κοιλίτσα και γι΄αυτό υπάρχει η διπλή ερμηνεία. Ένα τραγούδι με στίχους από παιδικά παραμύθια που προσαρμόστηκαν στο τραγουδιστικό της ύφος και μια εγκυμοσύνη που θα της φέρει το πρώτο της παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ήχο. Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» και δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή ή μικρός. Νομίζω ότι δε θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο!

Ο @kiriakosgalinos ,ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία! Οπότε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον και μάντης. 4 στίχοι από παιδικά τραγουδάκια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα. Ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση! (ολόκληρο το τραγούδι θα το βρείτε στο link που υπάρχει στο βιογραφικό μου και φυσικά στο #youtube στο κανάλι της @spicymusic_official !», γράφει το eleftherostypos.gr.