Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Εντυπωσιακή συσπείρωση στο ΚΙΝΑΛ ενόψει συνεδρίου

TechTeam από TechTeam
12/03/2019 16:56
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με παταγώδη αποτυχία, στέφθηκε η νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, να προσεταιριστεί το χώρο της Κεντροαριστεράς, μήπως και αποτρέψει την εκλογική συντριβή που πλησιάζει, αλλά και -κυρίως- να διασωθεί μετεκλογικά.

Δεν είναι τυχαίο, ότι στη «μάζωξη» της Δευτέρας, στην πολυδιαφημισμένη εκδήλωση που διοργανώθηκε με τη συμμετοχή του ΟύντοΜπούλμαν, η νέα γέφυρα που πήγε να στηθεί, ήταν άδεια, μετά από αυτή των «στεναγμών», όπως τη χαρακτήρισε εύστοχα η Φώφη Γεννηματά, με πρωταγωνιστές τα ορφανά της Αριστεράς και του εκσυγχρονισμού.

Η πραγματική Κεντροαριστερά «γύρισε την πλάτη», για άλλη μια φορά στον Αλέξη Τσίπρα, αφού η εκδήλωση δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ακόμα «ιδιωτικό πάρτι», με τη συμμετοχή κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, γυρολόγων της Κεντροαριστεράς, «ορφανών» του Άκη Τσοχατζόπουλου, της εναπομείνασας, σχεδόν ανύπαρκτης ΔΗΜΑΡ και πρώην στελεχών των ΑΝΕΛ.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί, ότι στο ακροατήριο βρισκόταν ο πρώην υπουργός της ΝΔ Χρήστος Ζώης, καθώς και ο εξ απορρήτων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν, ότι δεν επρόκειτο για επίσημη εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, λέγοντας ότι ο Ούντο Μπούλμαν, είναι ένας «απερχόμενος επικεφαλής» και διερωτώνται ποιος τον εξουσιοδότησε να κάνει τον μεσάζοντα – gueststar.

Μάλιστα, στο ΚΙΝΑΛ αναγνωρίζουν ως βασικό συνομιλητή, τον κορυφαίο υποψήφιό τους για το αξίωμα του προέδρου της Κομισιόν Ολλανδό Φρανς Τίμερμανς και εκφραστή του οράματός τους, με βάση το «Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανάλογα με τη συγκυρία και κατά πως τον συμφέρει, «μεταμφιέζεται», αλλάζει κοστούμια και «ντύνει» τους λόγους και τις δηλώσεις του, άλλοτε με αριστερή ρητορική, άλλοτε με διχαστική και άλλοτε με «Σοσιαλδημοκρατική», φαίνεται να εγκαινιάζει μια νέα τακτική, μετά το ναυάγιο του σχεδίου του, να εμφανιστεί ως «ηγέτης» ενός «ενιαίου προοδευτικού πόλου, αλλά και το πολιτικό ξύλο που δέχθηκε, τόσο από τους προοδευτικούς πολίτες, όσο και τις συνιστώσες του κόμματός του.

Στην εκδήλωση, μάλιστα, της Δευτέρας, δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη η νέα του «μεταμφίεση», λέγοντας ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της Αριστεράς και δεν επιθυμεί να γίνει κόμμα της Κεντροαριστεράς», ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε επίθεση φιλίας – κατά πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ μια απεγνωσμένη κίνηση μετά το φιάσκο – προς το ΚΙΝΑΛ, διαβεβαιώνοντας, ότι δεν είναι στις προθέσεις του η άλωση ή η εξαΰλωσή του.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, πίσω από την αλλαγή τακτικής, βρίσκεται η πλήρης αποτυχία του για ρεσάλτο στην Κεντροαριστερά, αφού η προσπάθεια λεηλασίας του κόμματος, μέσω της υφαρπαγής στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά αυτοσυντήρησης της παράταξης, γεγονός που οδήγησε στην αύξηση της συσπείρωσης του ΚΙΝΑΛ, το οποίο, όπως φάνηκε και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, επανήλθε στην τρίτη θέση.

Στο μεταξύ, το Κίνημα Αλλαγής φαίνεται ότι κέρδισε το στοίχημα της εσωκομματικής διαδικασίας, με αφορμή την ανάδειξη αντιπροσώπων για το έκτακτο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Μαρτίου.

Την περασμένη Κυριακή, εξήντα πέντε χιλιάδες μέλη σηκώθηκαν από τον καναπέ και πήγαν στις κάλπες, στέλνοντας ένα μήνυμα συσπείρωσης, συστράτευσης και κυρίως ενότητας του ΚΙΝΑΛ ενώ, ταυτόχρονα, έστειλαν και ένα ηχηρό μήνυμα – ράπισμα απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα. που επιχείρησε να το διεμβολίσει, με τελικό στόχο να το διασπάσει.

Στην Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί ικανοποίηση για το μεγάλο ποσοστό της συμμετοχής, ενόψει, μάλιστα, και των πολύ κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων, που έχει μπροστά του ο νέος φορέας.

Επιτελικά στελέχη πιστεύουν, ότι το κλίµα έχει αλλάξει και ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από το κόμμα, γιατί αποτελεί τη μόνη λύση στον προοδευτικό χώρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις κάλπες φέρονται να προσήλθαν μέλη και ιστορικά στελέχη του κόμματος, τα οποία τα τελευταία χρόνια είχαν αποστασιοποιηθεί από το Κίνημα.

Το επόμενο στοίχημα για το Κίνημα Αλλαγής είναι το συνέδριο. Στόχος, όπως επισημαίνουν ηγετικά στελέχη του κόμματος στο «Κ», είναι στο δρόμο προς το συνέδριο να μην ταραχθούν τα εσωκομματικά ύδατα, και άπαντες συμφωνούν στην ανάγκη να διαμορφωθεί ένα modusvivendi, μεταξύ των κυριότερων πτερύγων του ΚΙΝΑΛ.

Μια «συμφωνία κυρίων» που θα αντανακλάται και στην σύνθεση της νέας Κεντρικής Πολιτική Επιτροπής, ώστε να μην μετατραπεί το συνέδριο σε μια μάχη χαρακωμάτων, αλλά το βάρος να δοθεί στις κρίσιμες πολιτικές εισηγήσεις, που θα τεθούν προς έγκριση των συνέδρων.

Το καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος αποδεικνύεται και από την απουσία διαρροών αναφορικά με τους συσχετισμούς του συνεδρίου, για πρώτη φορά στα χρονικά.

Καμία εσωκομματική τάση δεν έδωσε στοιχεία για τον αριθμό των συνέδρων που εξέλεξε και αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της ενδοκομματικής νηνεμίας.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του «Κ», τη μερίδα του λέοντος στο σώμα των συνέδρων – εκτιμάται ότι αγγίζει το 80% – φαίνεται να εξασφάλισαν τα στρατόπεδα της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του συνεδρίου που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα είναι η ομογενοποίηση της λειτουργίας και των πολιτικών απόψεων, ώστε να δοθεί ένα τέλος στην πανσπερμία απόψεων και αποκλίσεων, σε μια σειρά από κεντρικά ζητήματα, που θόλωναν την εικόνα και το πολιτικό στίγμα του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση το σχέδιο του νέου καταστατικού, προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες που επιβάλει ο μετασχηματισμός του κόμματος σε ενιαίο φορέα με ενιαία όργανα, χωρίς ποσοστώσεις και πρόνοιες για τη συμμετοχή των κομμάτων και των κινήσεων, που έλαβαν μέρος στη διαδικασία της δημιουργίας του Κινήματος Αλλαγής, τα οποία θα κάνουν ένα βήμα πίσω και θα αδρανοποιηθούν.

Παράλληλα, θα τεθεί προς έγκριση το επικαιροποιημένο «Σχέδιο Ελλάδα», το παραγωγικό, αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόγραμμα που θα καταθέσει το ΚΙΝΑΛ την επομένη των εκλογών.

Τέλος, το συνέδριο θα επιβεβαιώσει την κεντρική στρατηγική του κόμματος, που έχει χαράξει, εδώ και πολύ καιρό, η Φώφη Γεννηματά και αφορά την αυτονομία της παράταξης. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ παραμένει πιστή στις «ίσες αποστάσεις», ξεκαθαρίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι «ούτε στον έναν (σ.σ. Κυρ. Μητσοτάκη) θα επιτρέψουμε να γίνει πρωθυπουργός, απλώς και μόνο για να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία του, ούτε στον άλλο (σ.σ. Αλ. Τσίπρα) να συνεχίσει την πολιτική του».

Παράλληλα, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, επισημαίνοντας πως «οι μετεκλογικές κινήσεις του ΚΙΝΑΛ, θα εξαρτηθούν από τη δύναμη που θα πάρει».

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Στο Καρφί» του Σαββατοκύριακου.

Ετικέτες: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΚΙΝΑΛΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη το ΝΑΤΟ – Πώς απαντά στις ρωσικές παραβιάσεις

24/09/2025 | 18:00
Featured

Σεισμοί στην Ελλάδα: Τι προειδοποιούν τα διεθνή κέντρα – 4,8 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος και φόβοι για επόμενα χτυπήματα

22/09/2025 | 14:00
HOT NEWS

ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

15/09/2025 | 16:00 - Ενημέρωση 08/10/2025 | 15:28
HOT NEWS

Τύρναβος: Το παρασκήνιο πίσω από την αιματηρή επίθεση του 88χρονου – Μαρτυρίες για την «τοξική σχέση» που οδήγησε στο κακό

08/09/2025 | 17:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ικανοποίηση στην Πειραιώς για τα 40άρια των μετρήσεων


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός στο Τατόι: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

    278 shares
    Share 111 Tweet 70
  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    862 shares
    Share 345 Tweet 216
  • Ουκρανία: Σε αδιέξοδο ο πόλεμος – Πούτιν, Τραμπ και Ζελένσκι σε νέα γεωπολιτική σκακιέρα – Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

    210 shares
    Share 84 Tweet 53
  • AI παραπληροφόρηση στα social media: Deepfake βίντεο «συλλήψεων» ηλικιωμένων σοκάρουν το TikTok – Ώρα να λάβει μέτρα η Ελληνική Αστυνομία

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    374 shares
    Share 150 Tweet 94
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2027–2030: Αυξήσεις έως +12 μήνες στα όρια ή πάγωμα έως το 2030   -Ολη η λίστα για τις συντάξεις

    147 shares
    Share 59 Tweet 37
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα – «ανάσα» για 5.000 ανέργους άνω των 50 ετών και 850 νέες επιχειρήσεις – Όλα τα ποσά επιχορήγησης

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch