Είναι αρκετά θορυβημένος ο πρωθυπουργός από τις δημοσκοπήσεις με πολιτικούς κύκλους να σχολιάζουν πολύ επιθετικά την απόφασή του να πάει στο ΣΚΑΙ » Γλύφει εκεί που κατηγορούσε » σχολιάζουν….

Τώρα ο Τσίπρας απαντά: ποιος τον έπεισε να πάρει αυτή την απόφαση που πάει κόντρα σε δική του απόφαση για να μην εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, έκανε γνωστό μέσω του Facebook τον λόγο που τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να εμφανιστεί στο ΣΚΑΪ. Οπως ισχυρίζεται ο ίδιος ένας άνδρας γύρω στα 60, ο ο οποίος του το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Τσίπρας πως «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί». Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο. Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.”