Εθνικό Θέατρο: Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ακυρώνονται οι παραστάσεις την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου λόγω της προγραμματισμένης απεργίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, εξέδωσε το Εθνικό Θέατρο. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το ποιες παραστάσεις αναβάλλονται αλλά και τις ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό, ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις: «Οπερέττα» του Βίτολντ Γκομπρόβιτς στο Θέατρο Rex – Σκηνή Κοτοπούλη, «Πέερ Γκυντ» του Χένρικ Ίψεν στην Κεντρική Σκηνή, «Στέλλα, κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», «Μόμο» του Μίχαελ Έντε στην Κεντρική Σκηνή και «Lasciatemi morire» των Βάσω Καμαράτου και Κώστα Κουτσολέλου στην Πειραματική Σκηνή.

Με ανακοίνωσή της, η πρώτη κρατική σκηνή παρακαλεί τους θεατές, που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός δεκαήμερου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210-7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.