Έντονη είναι η αντίδραση με εξώδικο σε Βαξεβάνη και πρόεδρο του ΟΙΕΛΕ του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα δημοσιεύματα περί «απομάκρυνσης της καθηγήτριας που έπιασε δήθεν τον ανήλικο γιο του να αντιγράφει». Μια υπόθεση από το παρελθόν που ξαφνικά ενώ έχει δικαιωθεί και από την δικαιοσύνη σήμερα αναπαράγεται από Συριζικά μέσα όπως υποστηρίζει ο κύριος Σαμαράς με σκοπό και απαράδεκτα να τον πλήξει πολιτικά.

Η αλήθεια είναι ότι «έσκασε» ξαφνικά η «δήθεν» πληροφορία προξενώντας διάφορες απορίες στην κοινή γνώμη αφού η καθηγήτρια δεν είναι εν ζωή και ο «θόρυβος» που έγινε ήταν κατακριτέος αφού μιλάμε τότε για… ανήλικο παιδί!
>
> Είναι σίγουρο ότι ο πανικός τους είναι πολύ μεγάλος στην κυβέρνηση που αντί να ασχολούνται με τους νεκρούς στο Μάτι ασχολούνται με την οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά διότι φοβούνται την εκλογική τους ήττα στις ερχόμενες εκλογές σχολιάζουν πολιτικοί κύκλοι αφού ο Άντώνης Σαμαράς δικαιώθηκε σε όλα γιαυτό αντιδρούν με ανορθόδοξους τρόπους στον ΣΥΡΙΖΑ όπως έκαναν και με την Novartis.
>
> Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:
>
> «Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ
>
> Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, Συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει.
>
> Πράγματι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιου μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.
>
> Γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.
>
> Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη.
>
> Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.
>
> Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς.
>
> Αλλά δεν το κάνει.
>
> Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν μπούλιγκ και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου.
>
> Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα».