:Μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Τρίτη στις . Η φωτιά έκαιγε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι. Πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των δυνατών ανέμων, ενώ οι εστίες της φωτιάς ήταν διάσπαρτες.

: Οι προσπάθειες των πυροσβεστών εστιάζονταν στο να μην πλησιάσει η φωτιά σε κατοικίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Νωρίτερα, ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπετσών σε ανάρτησή του εκ μέρους του πυροσβεστικού κλιμακίου του νησιού ανέφερε ότι η φωτιά περιορίστηκε στην περιοχή Ξυλοκέριζα, αν και υπάρχουν φόβοι για αναπυρώσεις. Κάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο πίσω μέρος του νησιού, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των πυροσβεστών.

Ακόμη μία πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Ανάβυσσο Αττικής στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας, κοντά στη φωτιά που ξέσπασε στα Καλύβια.

Η Πυροσβεστική κατάφερε, παρά τους δυνατούς ανέμους που πνέουν, να την περιορίσει και να μην υπάρχει έτσι κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Μετά την αποχώρηση των εναέριων μέσων, στο σημείο επιχειρούσαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 1 πεζοπόρο τμήμα.

Σημειώνεται ότι για τον περιορισμό της νέας πυρκαγιάς βοήθησαν στην αρχή και πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στα Καλύβια.

Πυρκαγιά βρίσκεται εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη περιοχή Σωληνάρι, στην Πύλο Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο βρισκόταν σε δύσβατο σημείο και στην περιοχή επιχειρούσαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Επίσης, μέχρι αργά το απόγευμα πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα, τύπου «Πετζετέλ».

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε -από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία- σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φραγκαβίλα Αμαλιάδας.

Στο σημείο βρέθηκαν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, προσπαθώντας να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Επίσης, το έργο των πυροσβεστών συνέδραμε και όχημα του δήμου.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Αδάμιο Αργολίδας. Στο σημείο επιχειρούσαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ