Φουρέιρα: Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη χθες στο Late Night του Ant1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε περιστατικά που είχε βιώσει στα πρώτα βήματα της καριέρας της με αφορμή τη χώρα καταγωγής της. Η τραγουδίστρια, εξήγησε για ποιο λόγο έκρυβε από τα Μέσα ότι είναι από την Αλβανία, αλλά και πώς πήρε την απόφαση να το αποκαλύψει.

«Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το 1997, το 1998, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα. Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές, πια όχι, καθόλου. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και ήρθαν κάποιοι εγκληματίες. Όταν το έκανα αυτό πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί… Πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μια δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με κόψανε και γελούσαν.

Διαβάστε επίσης:   Τάκης Σπυριδάκης: Συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις για την υγεία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν πάρα πολύ ειρωνικό αυτό που συνέβη μπροστά μου, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και έλεγα μέσα μου «θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;». Και συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να κάνω καριέρα και να δείξω αυτό που έχω θα πρέπει κάπως να το κρύψω. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια…»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα!